רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בקרוב תציג טויוטה בתארוכת הרכב בטוקיו את הפריוס C ההיברידית החדשה שהתווספה למשפחת ההיברידיות של החברה. הרכב הנ"ל יהיה בעל מנוע בנפח 1.5 סמ"ק ועפ"י ההבטחות של טויוטה צריכת דלק תעמוד על 1:40 ק"מ לליטר בנזין. טיוטה פריוס C
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני חודש -חודש וחצי לפני תקופת החגים הכנסתי את הרכב למוסך בעקבות רעשים בסיבוב ההגה , עשו בדיקה ונאמר לי שצריך להחליף מיסבי בלמים, אמרו שצריך להזמין את החלק מחו״ל עוד שבוע . לאחר שבוע התקשרו ואמרו לי להגיע , הגעתי כמו ילד טוב זה היה יום לפני ערב סוכות והם היו עמוסים , אמרו לי שהם לא יספיקו היום וצריך להגיע רק אחרי סוכות והם יתקשרו אלי. חיכיתי וסוכות נגמר , הגעתי שוב למוסך זה היה ביום שישי ונחשו מה ? אין להם בכלל מיסבי בלמים והם אפילו לא הזמינו . אמרו לי לחזור שבוע הבא ויצרו איתי קשר , עבר שבוע ואף אחד לא מתקשר , המתנתי עוד שבוע ואתמול באתי למוסך שוב בבוקר , אני נכנס למוסך ואין שם אף נציג שיכול לקבל אותי אז חיכיתי 10 דקות ורק אז קיבל אותי נציג והוא התעצבן למה באתי אלי…
הודעה אחרונה מאת חי_על_הצד, -
- 1 תגובות
- 562 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4148962,00.html האם לדעתם נראה איזה שינוי..?
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב וגשום עלינו דבר ראשון סעו בזהירות ... ועכשיו לנושא, אני מעוניין לקנות באופן מידי ניסן ג'וק אוטומאטי מסוכנות רכב\מגרש שיתן אחריות אני מפחד מרמאויות היכן עלי להתחיל לחפש ,תודה רבה
הודעה אחרונה מאת niko73, -
-
- 1 תגובות
- 578 צפיות
שלום לכולם. שמי ליאור ואני ממועצת נוער ממודיעין ואני מחפש איזה שהיא פעילות שתוכל לתת לנהגים חדשים במודיעין הבנה קצת יותר טובה של הנהיגה ושל חשיבות של נהיגה זהירה וללא השפעה של אלכוהול. אני מחפש משהו שיהיה מעניין גם לנערים עצמם ולא "עוד הרצאה משעממת" כי בתור אחד ששמע את ההרצאות האלה הרבה פעמים אני יודע שהם לא באמת נותנות מושג על מה שזה אומר באמת. חשבתי אולי יש איזה חברה שמתעסקת אם העניין משהו כמו סימולטורים או הדרכות חבייתיות. אם למשהו יש שם של חברה או אדם כזה אני אשמח לקבל פרטים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 0 תגובות
- 533 צפיות
http://www.mako.co.il/cars-magazine/editorial/Article-8359edc1b99a331006.htm?fb_ref=articleSatatusBar&fb_source=home_oneline השאלה אם מישהו ראה את זה בחדשות או בכל מקום אחר,אני לא ראיתי את זה.
הודעה אחרונה מאת viper05, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כתבה קצרצרה מהיום בדה מרקר: http://www.themarker.com/cars/test-drive/1.1567426 נשמע שהפלואנס דיזל ממש אטרקציה למשפחה הממוצעת.
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אבא קנה לי טויוטה קורולה רובוטית 2008 חדשה, האוטו הקודם שהיה לי זה פורד פיאסטה 2001 (אוטו חמוד לאללה ידני), עכשיו שמתי לב שנסעתי על 100 קמ"ש בפיאסטה הסל"ד היה 3000, כשאני נוסע בטויוטה על 100 הסל"ד גם 3000. זה הגיוני ? כי הטויוטה הרבה יותר חזק מהפיאסטה. אשמח להסבר תודה .
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
המכונית נצפתה במגרשי האחסנה בנמל אשדוד והינה מיועדת לתצוגה כמו כן בחודש הבא צפויה להיפתח סוכנות פרארי-מזראטי בארץ. מקור http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27876-%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%A8%D7%99-FF-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%95.aspx על הדרך, סרטון של המזראטי שנצפתה בארץ לא מזמן: http://www.youtube.com/watch?v=Sks5ci2xcj0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
"ראפיד" הוא למעשה פביה עם בגאז', שמבוסס על הפולו. בניגוד לפביה, הוא בנוי על הפלטפורמה של הפולו החדש ולא על זה הקודם. לשם הוא מגיע עם מנוע 1.6, מעניין אם יגיע לארץ, והשאלה אם יגיע מהודו או מצ'כיה. http://www.youtube.com/watch?v=FRgsiUkURNU&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 0 תגובות
- 460 צפיות
שלום לכם. אני מחפש מחירים של חלקים מקוריים של שברולט אבאו. מישו מכיר איזשהו אתר שיש בו חלקים עם מחירים?
הודעה אחרונה מאת night_man, -
תומר הדר ב"כלכליסט" : "יש כאן עוד עניין שקשה להתעלם ממנו: הפלואנס החשמלית. בקבוצת קרסו יודעים היטב שאחת מאמות המידה שאליהן מתייחסים בבטר פלייס כאשר מתמחרים את חבילות השימוש היא רנו פלואנס 1.6, שצורכת כליטר ל־10 ק"מ. אך הגעתה של פלואנס במחיר זהה, שצורכת ליטר ל־17 ק"מ ועוד בנסיעה מאומצת, ועולה אפילו פחות מפלואנס חשמלית, בהחלט יכולה לשנות את כללי המשחק." יהודה
הודעה אחרונה מאת yosle, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי בכוונתי לרכוש מכונית ולפרק אותה לחלפים לרכב עבור הרכב שלי. למכונית שאותה אני מתכוון לרכוש כמובן שאין טסט. איך אני יוצר מצב שבו אינני עושה העברת בעלות לגרוטאה (שכן אין בכוונתי להשתמש בה לנסיעה על הכביש) אבל כן עושה שטר מכר למנוע, מכיוון שאני רוצה להרכיב את המנוע של הגרוטאה ברכב הקיים שלי (כמובן שמדובר באותו דגם ובאותו נפח מנוע)?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מה המחיר? מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 709 צפיות
כמו בכותרת יש לי גולף 1.6 (105HP) שנת 2001 אוטומט ,שאני עובר במהירות 110~130 קמ"ש יש ריח שרוף מגיע מאיזור מנוע ,בדקתי שמנים,צמיגים משו שיש מגע והכל בסדר כשורה . ממה נובעה הבעיה זו ? הריח זה מלחיץ אותי.
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! האם למישהו ידוע אם בשעות הבוקר (איזור 7:00) יש סיכוי גבוה שיהיו פקקי תנועה על איילון דרום - כביש 1 אל הנתב"ג? אסור לי לאחר ואני לא נוסע על הציר הזה בכלל... מבחינת היציאה מת"א לאיילון - אני גר בקרבת איילון. אודה לעזרתכם... וסליחה על השאלה הלא שגרתית... ***זה אקטואלי ליום רביעי 16/11 בבוקר***
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! רציתי לקבל את חוות דעתכם על יבוא של פורד מוסטנג הרכב שנת 2010 עולה כאן בסביבות 17 אלף דולר, אחרי שהות של שנתיים בארה"ב האם מותר להביא את הרכב לארץ או שנדרש יבוא אישי? כמה הוא יעלה אחרי הכל בארץ? והכי חשוב, כמה יעלה ביטוח בשביל הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת יעקב אלטר, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, נתקלתי בחברה הזאת. לא מכיר לא שמעתי לא יודע האם מישהו התנסה עם החברה הזאת?
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
אני כרגע נמצא בשלב של השוואת מחירי ביטוח של המכוניות הפוטנציאליות הבאות. וכמובן שנתקלתי בטמטום של חברות הביטוח במלוא עוצמתו. ביררתי על מחיר ביטוח לשירוקו, אמרו לי "זה רכב ספורט, אנחנו לא מבטחים" אז שאלתי מה לגבי מרצדס CLK, או ב.מ.וו 320\323\325. לא מבטחים. שאלתי אם הם מעדיפים שאני אקנה מאזדהליסינג, אמרו שכן. זה לא גורף לגבי כל החברות, אבל נתקלתי בטמטום הזה ביותר מחברה מאחת. אני מעל 24, ואין לי שלילות או תביעות וכו'. מישהו יכול לתת המלצה על חברה או סוכן נורמלי?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הוצגה מתיחת הפנים לספארק: למידע נוסף: http://www.netcarshow.com/chevrolet/2013-spark/
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-57d4067f7124331006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498 אחרי ימות המשיח עם פרארי זה משיח שקר????
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
לאחר 5 שנים עם האיביזה הגיע הזמן להתקדם/שינוי ולמרות שאני חפץ באוטומט לאחר 5 שנים של פעילות אירובית לרגל שמאל , המחיר של הספארק, ה"לוק" הצעיר והחיסכוניות בדלק (19 בבין עירוני - רוב הנסיעות יהיו לאריאל מרעננה) עושות לי כיווצים בבטן שעליי למכור את האיביזה ולרכוש לעצמי את הספארק. אבל מדוע יש כל כך הרבה ספארק חדשות ! 4000 קילומטר ביד 2 ? אנשים קונים את הרכב ואחרי כמה אלפי קילומטר מוכרים אותם למה זה קורה ?
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מאז ומתמיד אנו קוראים על האוזלת יד שבתי המשפט והתביעה המשטרתית מגלים כלפי עברייני תנועה, אך לאחרונה יצא לי לחוות את זה ממקור ראשון, פעמיים ברצף. רציתי לשתף על מנת לבדוק מה קווי המחשבה של האנשים פה. בשנת 2009 אבא שלי נתפס נוהג במהירות 140 קמ"ש אחרי הפחתה, בכביש של 80 קמ"ש. רשיונו נשלל במקום וזומן לשימוע למחרת אצל קצין. אחרי שיחה קצרה עם הקצין, רישונו הוחזר באותו רגע. את המשפט הוא דחה כמה פעמים, ורק לפני חודש הישיבה התקיימה. לפני שנכנס לשופט, הוא סגר עסקה עם התובעת על קנס של 250 ש"ח ללא נקודות !!!. לטענת התובעת היא מסדרת לו את זה כי הוא נראה נחמד . אתמול, בנסיעה בכביש ריינה-נצרת, נעצר שוב על 150 קמ"ש בקטע כביש ישר, במקום 80 קמ"ש. רישיונו נלקח שוב. ונחשו מה, הי…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 6 אלף צפיות
אהלן! היום סביב השעה 19:00 בערב עברתי תאונת דרכים, התאונה עצמה הייתה בחיפה, בכרמל - שדרות מוריה (מס35) מכיוון מרכז הכרמל אל כיוון מרכז חורב (יותר נכון לכיוון כיכר ספר למי שמכיר). הכביש שקרתה בו התאונה הוא כביש דו נתיבי (2 נתיבים לכל כיוון) רחב ובנוי טוב (עם קצת עיקולים מאד קלים) עם חניה צמודה(של דיירי הרחוב וסתם עוברי אורך) הנמצאת בצד ימין של נתיב ימין (חניה טורית - אחד אחרי השני לאורך כל הרחוב) ובעודי נוסע לאחד הלקוחות שלי בנתיב הימיני במהירות שיוט עירונית של כ40-50קמ"ש +\- , כ300 מטר לפני פניה ימינה בצומת כרמליה - ששם אגב הייתי אמור לפנות, רכב (פוקוס 2009) יצא מהחניה מבלי להסתכל ובלי לאותת! (זה בוודאות 100% שלא היה) וממש הפתיע אותי, ממש 2 שניות לפני הפגיעה הרכ…
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תחנת דלק "דקל" בתע"ש רעננה. מצאתי אותה באתר http://www.delekzol.co.il/ תידלקתי שם פעם אחת ולא היה שינוי לרעה בתגובת המנוע. האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם הדלק בתחנה הנ"ל, לטובה או לרעה?
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
עוד כחודש אני צריך לקבל את האיביזה הידנית שהזמנתי (1400, 85 כ"ס) והפעם האחרונה שנהגתי על ידני הייתה בשיעורי הנהיגה שלי. יש לי מס' שאלות, אך אשמח לקבל כל עצה נוספת שיש לכם. 1. שאני עומד ומחכה שהרמזור יתחלף, אני חייב ללחוץ על הקלאץ' ביחד אם הבלם? או שאני יכול ללחוץ רק על הבלם? 2. קראתי קצת על נהיגה בניוטרל, במה זה מסייע? 3. באיביזה, כל כמה סל"ד מומלץ להעביר הילוך? בשיעורי נהיגה הייתי מעביר כל 20 קמ"ש. 4. כשהתחלתי נסיעה עם רכב הדיזל עליו למדתי, כל מה שנדרש היה לשחרר את הקלאץ עד לאמצע והרכב היה גולש. האם גם ככה זה יהיה באיביזה (בנזין) או שאני אצטרך גם לשלב גז? 5. כשאני מוריד הילוכים, האם ניתן לדלג על הילוך בהורדה, למשל לרדת מ-4 ל-2 (אך לא באופן קבוע)? 6. מה הדרך ה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
אותי זה מצחיק, לפעמים נהיה לי חיוך יופלה, לא יודע למה. עם סיגריה או בלי זה פשוט מצחיק. או שהזוי?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתי לכל הרוחות צ'מפיון יפטרו את מנהל אתר האינטרנט שלהם... לפני מספר ימים סוף סוף הוסיפו באתר של VW ישראל קטגורייה חדשה המפרטת את כל הדגמים הספורטיביים של הקבוצה שנמכרים בארץ. אבל... כמובן חס וחלילה שלא יהיו שם פשלות http://www.vw.co.il/sites/www.vw.co.il/themes/vw/static/multimedia/book/#/12 כנסו ללינק ותביטו בתמונה האמצעית של הדשבורד. טוב שלא שמו תמונה של חיפושית משנות השבעים.
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בסיומות של הלוחיות רישוי. זהו, חוזרים ל80? אפשר בבקשה גם להחזיר את המכוניות של אותן שנים?
הודעה אחרונה מאת rOOmUSh, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן נסיעה ליפן בסביבות אפריל ורציתי לדעת אם אתם מכירים מסלול מירוצים שניתן לנהוג במכונית מירוץ בלי הכשרה מוקדמת (משהו כמו המתנות שיש פה בארץ - נהג מירוצים ליום אחד). הרעיון הוא להגיע ליום לקבל הדרכה קצרה ולנהוג מספר סיבובים במסלול מירוץ עם מכונית מרוץ אמיתית... אשמח אם תמליצו לי על מקומות או אתרים (עדיף באנגלית ולא ביפנית...). תודה, נועם
הודעה אחרונה מאת Pika007,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)