Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה גרועה במוסך צמפיון ירושלים

Yakird12
שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני חודש -חודש וחצי לפני תקופת החגים הכנסתי את הרכב למוסך בעקבות רעשים בסיבוב ההגה , עשו בדיקה ונאמר לי שצריך להחליף מיסבי בלמים, אמרו שצריך להזמין את החלק מחו״ל עוד שבוע .

לאחר שבוע התקשרו ואמרו לי להגיע , הגעתי כמו ילד טוב זה היה יום לפני ערב סוכות והם היו עמוסים , אמרו לי שהם לא יספיקו היום וצריך להגיע רק אחרי סוכות והם יתקשרו אלי.

חיכיתי וסוכות נגמר , הגעתי שוב למוסך זה היה ביום שישי ונחשו מה ? אין להם בכלל מיסבי בלמים והם אפילו לא הזמינו . אמרו לי לחזור שבוע הבא ויצרו איתי קשר , עבר שבוע ואף אחד לא מתקשר , המתנתי עוד שבוע ואתמול באתי למוסך שוב בבוקר , אני נכנס למוסך ואין שם אף נציג שיכול לקבל אותי אז חיכיתי 10 דקות ורק אז קיבל אותי נציג והוא התעצבן למה באתי אליו ולא לנציג שלפני חודש טיפל בי . בקיצור אמרתי לו שאני צריף להחליף מיסבי בלמים , רפידות ולבדוק את התיריסים בפתח של המזגן כי הם נתפסים כל פעם . הוא בדק ואמר לי שאין מיסבי בלמים במלאי ויזמינו מתל אביב ויגיע מחר(היום) ולגבי שאר הדברים אמר לי תבוא תעשה הכול באותו היום .

אחרי שיצאתי מהמוסך הלכתי למוסך המכונית שהוא גם מוסך מורשה והוא החליף לי רפידות והזמין את הפתח של המזגן ( שירות מצוין ד״א ).

באתי היום ב10 וחצי בבוקר לצמפיון בנוגע למיסבי בלמים ושוב רבע שעה המתנה עד שראיתי נציג באופק , לאחר מכן הוא עושה לי מה באת עכשיו למה באת היום להחליף , למה בשעה כזאת ? ( סליחה באמת שיש לי עוד דברים בחיים חוץ מלחכות לכם)

הוא אמר אין מצב שזה יהיה היום תבוא מחר , באותו רגע חטפתי עליו עצבים אמרתי לו שאני לא בא מחר ואמרו לי לבוא היום אז באתי היום , אז הוא אומר לי ״אז תלך לזה שאמר לך ושהוא יחליף לך״. קמתי והלכתי למנהל וכבר לא נכחתי יותר וצעקתי עליו שהם עושים צחוק מאנשים ואמרו לי לבוא היום ושלא יטרטרו אותי ככה. הוא בדק ואמר לנציג לטפל בי , אח״כ המנהל שואל אותי איפה אני מטפל ברכב שלי אז עניתי לו גם פה וגם במוסך המכונית , באותו רגע הוא אמר לי במילים האלה ״אז למה שלא תלך שהם יחליפו לך את המיסבי בלמים ? אנחנו והם זה אותו הדבר , אם אתה מרוצה פה תטפל פה ואם אתה מרוצה שם תטפל שם ״ עניתי לו שפה הזמנתם כבר את מיסבי בלמים ואין טעם ללכת אליהם כבר , והלכתי למוסך המכונית כי השירות שלכם על הפנים .

בסוף חיכיתי שעתיים והם אפילו לא הכניסו את הרכב הם אמרו שרק מחר או ב4 וחצי הרכב יהיה מוכן , אמרתי להם שיביאו את המפתחות והלכתי .

אני לא מתכוון לחזור לטרולים האלה לעולם , השירותנשם זוועה ה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמעתי על המרכזי בירושלים רק דברים רעים.

מההתחלה אני הולך למוסך המכונית, וכפי שניתן למצוא עליהם קצת בדפי הפורום - הם נותנים שירות פנטסטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבוא מחר

תמצית חוויית השירות הירושלמית, בעיקר של בני הדור הקודם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אנחנו נטשנו בזעם את המוסך של צ'מפיון בירושלים.

אחת החוויות הגרועות... אבא שלי, אדם מתורבת ומשכיל היה בהלם מהיחס שם.

מאז הוא נוסע עד תל אביב (אנחנו ירושלמים) , ומטפל אצל רון.

ממליץ בחום להתרחק מהמוסך הזה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בפולו 2010 תחת אחריות.

האמת שאת המודעה פירסמתי בעיקר כדי שנציג השירות יראה , אבל כנראה שהוא נעלם :|

העיקר שב-8 בבוקר מתקשרים להעיר אותי ושואלים איך היה השירות מצד הנציגים במוסך :freaky_eyes::freaky_eyes:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משרשור שירות צ'מפיון אחד למשנהו אני פשוט לא מבין איך אנשים ממשיכים לקנות אצלהם מכוניות.

מילא להכוות בפעם הראשונה כי יש להם "שם טוב" אבל לא מבין את אלה שחוזרים.

אני מהתקלות בשלי (רומסטר) פשוט התייאשתי והשלמתי עם קיומן אבל הם כבר לא יראו אותי באולמות התצוגה שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...