רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
אחרי כ 400 ק"מ בפז'ו 107 התחילו קרקושים מעצבנים מכיוון המושב נוסע. הצלחתי לבודד את הרעש למושב, אם אני מחזיק את המושב בזמן נסיעה אז אין רעש, אני משחרר ויש רעש מעצבן כמו במונית שירות. ראיתי שיש 4 מוסכים מורשי יבואן בראשל"צ ורחובות. אם כבר אני אכנס למוסך שיסדרו את הבעייה אז כנראה שאני אמשיך לטפל שם (כשאצטרך...) מניסיון שלכם, איזה מבין המוסכים מומלץ? שרתון בע"מ -פלוטצקי 20 א.ת. ישן ראשל"צ ביטרן - א.ת. חדש משה שרת 13 ראשל"צ מלכה – היצירה 29 א.תעשיה רחובות אור-מור-משה יתום 35 א.ת רחובות תודה מראש, אסף
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, קרה לכם בתאונה שהיתם בלחץ ולא ידעתם איזה פרטים צריך לקחת? או לקחתם פרטים לא נכונים? עשיתי לכם סדר והכנתי קובץ מסודר של פרטים שצריך לקחת בעת תאונה. לשימושכם, פרטי רכב המעורב בתאונה.pdf
הודעה אחרונה מאת yuval1982, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
ת''א -ירושליים 20 שקל, נתב''ג-ירושליים (2/3 דרך) -24.5 שקל,זה הגיוני? רמת השרון-ת''א קווים-10 שקל נסיעה בגלל שאתה עובר עיר. אפילו אם אתה עולה בתחנה האחרונה של רמת השרון ויורד בראשונה של תל אביב 3 דקות של נסיעה הוא מחשיב את זה כאילו עברתי עיר. המקרה גם הפוך.מדובר על קו 24 זכרון - בנימינה באוטובוס אגד, 10 ש''ח, 6 דקות נסיעה. נתניה-בת חפר 13 ש"ח לעומת זאת ת"א באר שבע 16 ש"ח מדינת חלם?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
תרגום חופשי של המסקנות: "אני מאמין שאלו שכן ירכשו אותה, לא יצטערו על זה. טויוטה FT-86 לא באה לספק חווית תאוצה אולטימטיבית או לשבור איזה שיא של זמן הקפה, הסיפור של FT-86 זה פשוט להנות מהנהיגה. ה-FT86 למרות ובשל המגבלות הלא מאוד גבוהות או הכוח המוגבל, תאפשר לכם להוציא ממנה יותר, בתדירות גבוהה יותר, לעומת הרבה מכונית עם יכולות גבוהות משלה. היא תהיה מכונית נהדרת ליום כיף במסלול. היא אולי לא תהיה המהירה ביותר על המסלול, אך אין הרבה מכוניות אחרות, בטח לא בתג מחיר של כ-20K פאונד (פולקסווגן שירוקו), היכולות למרוח חיוך גדול יותר על פני הנהג." בקיצור, יש למה לצפות. מכונית ספורטיבית בטעם של פעם, כזו שהנהג מרגיש אותה והוא זה ששולט בה ולא היא זו המכתיבה את צורת ה…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי אפשרות לבחור בין שלושת החברות: שגריר סטארט מ.מ.ס.י האם מישהי מהן יותר מומלצת מהשנייה? יש חברה שכדאי להזהר ממנה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לרכב של חברתי כבר זמן רב סט מגני רוח. ריכוז החיפוש שלי היה באתרים בחו"ל כגון איי ביי, לצערי לא מצאתי. מה שלא עשיתי לא מצאתי סט עבור הרכב הזה. בארץ העדפתי שלא לרכוש בגלל המחירים המוגזמים, בכל זאת נסיתי וגם להם לא היה. מה שכן ראיתי מספר דגמי בלנו בארץ עם מגני רוח, השאלה אם מייצרים לדגם המדובר מגני רוח או שמדובר על סטים לדגמי רכב אחרים שמתאים גם לבלנו. במידה וכן אני ישמח לשם/דגם בשביל להזמין מחו"ל. אני יישמח לעזרה, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת soogood, -
- 1 תגובות
- 596 צפיות
שלום. השבוע עברתי טסט (מבחן נהיגה מעשי) והתחלתי לחפש רכב, הבעיה שלי היא שאין לי ביטוח:כלומר, אני מוצא רכב לאני מעוניין לרכוש, רוצה לנהוג בו- אבל אין לי ביטוח, קראתי שיש חברות שנותנות ביטוחים זמניים- אבל זה רק למספר ימים ורק לרכב ספציפי, יש למישהו פיתרון לבעיה? (ברור שתמיד אפשר "לעשות סיבוב" עם ביטוח שלא מתאים לנהג חדש- אבל זה סיכון שאני לא מוכן לקחת).
הודעה אחרונה מאת odedos, -
טוב, קצת הגזמתי, ובכל זאת - על אף ניסיונות ההסוואה והמחמאות לרכב - לא תוצאה נעימה אחרי 10K ק"מ... http://cars.walla.co.il/?w=/4735/1872790 אגב, לא ברור למה הם לא פונים כבר עכשיו למוסך שיתקן להם את הבלמים, אלא ממשיכים לנסוע כך.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך לחדש את הביטוח בחודש הבא. כרגיל עולה השאלה אם לעשות מקיף או להסתפק בצד-ג'. אחד הדברים שמטרידים אותי במקיף הוא שבמקרה של תאונה, אפילו לא חמורה במיוחד, יש סיכוי מצויין שהרכב יושבת בגלל המחירון (לוי יצחק) המגוחך שלו שעומד החודש על קצת יותר מ21K. ברור שזה לא מייצג את ערך הרכב אבל זה לא העניין, חברות הביטוח מתייחסות רק למחירון. מה דעתכם בנדון? אתם הייתם עושים מקיף לרכב עם כזה מחירון? אגב, גניבה לא רלוונטית, אף גנב רכב לא יגנוב רנו, (א) הם מפחדים להיתקע בדרך ו(ב) אם הם לא יתקעו אז ירביצו להם בכפר שלהם כשיראו מה הם הביאו.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
נחשפה רשמית הגירסא האירופאית: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/427/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%d7%94%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%90%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
פג'ו 208 נחשפת 1 2 3
מאת VW130071-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
פיג'ו 208
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה שם הרמת אבזור של הסוזוקי סוויפט החדשה עם שני חלונות חשמל ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה נמצאת בכותרת, האם מישהו ביצע עסקת טרייד אין על הרכב הישן? האם שוחטים במחיר? ( אני מדבר על הפאביה הידנית 1.4) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת UoUo, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
המלחמה בנהגים עבריינים עולה מדרגה נוספת. במקביל להחמרת הענישה על מגוון עבירות, יבקש משרד התחבורה מוועדת הכלכלה לאשר הכפלה של קנסות על עבירות קשות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4142835,00.html לידעתכם
הודעה אחרונה מאת yuval1982, -
דו"ח של חברת ליסינג מוכרת, חושף בראשונה עבור TheMarker את תדירות הביקורים במוסך של המכוניות הפופולריות בישראל. לכתבה המלאה: http://www.themarker.com/cars/1.1522843
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני משער שיצא לכם לראות יותר מפעם אחת רכבים שנושאים מדבקה עגולה עם האותיות CH ליד לוחית הזיהוי. כעיקרון, מקור המדבקה הזאת בשוויץ, שם מכוניות נושאות את המדבקה הזאת המסמלת את שוויץ בראשי התיבות של קונפדרציה הלווטיקה שזה אחת השמות לשוויץ. מה שמטריד אותי כבר שנים, זה שיוצא לי לראות יותר ויותר מכוניות כאן בארץ עם המדבקה הזאת. לא מדובר על אנשים עם זיקה או חיבה לשוויץ, ראיתי טנדרים חלודים שנוהגים בהם אנשים שלא יודעים לקרוא אותיות באנגלית. אז אני לא מבין מה זה עושה שם. יש עוד מלא מדינות בעולם, ובכל זאת אף פעם לא ראיתי כאן מכוניות עם מדבקות של צרפת או אנגליה או מה שלא יהיה. אז למה ואיך המדבקה הזאת ממשיכה להידבק למלא רכבים בארץ?? חייב להיות פה איזה סיפור מאחורי זה. הנהגים…
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 34 תגובות
- 4 אלף צפיות
סוף סוף יונדאי וקאיה מקבלות מנועים מעניינים בגרסאות משפחתיות http://motocar.ifeel.co.il//article/13936.aspx
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
http://www.auto.co.il/כתבה-27354-דגמי-הביצועים-של-אופל-קרובים-לישר.aspx אין ספק שבמונחי כ"ס לשקל, זו עסקה מאד מעניינת - שעשויה גם לגרום להוזלה משמעותית במחיר הקליאו ספורט. השאלה היא איך המכונית נוסעת. נהגתי בדגם הזה בשנת 2007 בגרמניה והוא ממש לא הבריק. ההגה היה גרוע, המנוע פרוע וכל השאר היה סתם לא מוצלח. אלא שהקורסה OPC עברה מתיחת פנים בשנה שעברה, שטיפלה בין השאר גם במתלים ובהגה - והיא עדיין נראית נפלא. שווה נסיון נוסף? בהחלט! רוני שטרן, האג? אשמח לשמוע תובנות על המכונית אם ניסית אותה, כמו גם מועד הגעה צפוי.
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
יש ברשותי פרוג'קטור בהספק של 55W, במידה ואני יחבר אותו למצבר של האוטו (55 אמפר) המצבר יתרוקן תוך שעה? יש צורה שבה המצבר לא יגמר?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים, אני עומד לצבוע את הרכב שלי (הוולוו) עד סוף השבוע. הצבע שאני רוצה לעשות הוא כסף בגוון המדוייק של כסף בהיר שיש למיצובישי לנסר החדשות. לפי מה שבדקתי באינטרנט מדובר בקוד צבע A31, אבל זה לא אתר רשמי של מיצובישי, אלא של איזו חברת צבעים. כדי שלא יהיו הפתעות בסוף העבודה, אני רוצה להיות בטוח ב-100%. אשמח אם מישהו פה שיש לו לנסר כסופה יוכל לבדוק מה הקוד צבע שרשום על הדיסקית שיש באזור תא המנוע. המון תודה.
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 2 תגובות
- 671 צפיות
מה מיוחד במכונית הזאת ? מי, מה, מו ?
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ב25.10 ייערך בכוכב יאיר אירוע ההשקה של פרויקט הפורמולה SAE של אוניברסיטת בן גוריון לעונת 2012. באירוע תיערך נסיעת הדגמה, תועבר מצגת על הפרויקט, הרכב כולל תהליך הבנייה, ההשתתפות בתחרות באיטליה(מקום 15!) ועל התוכניות לשנה הקרובה. מוזמנים כולם כולל כולם: חובבי הרכב (הכי חשובים), כל גופי התקשורת, סטודנטים להנדסה (גם סטודנטיות לדברים אחרים יתקבלו בברכה!), הספונסרים שתמכו בקבוצה ובלעדיהם כלום לא היה זז, אנשי הרשות לנהיגה ספורטיבית, מדריכי נהיגה, מכונאים, אנשי האגף להנדסת רכב בהתאחדות המהנדסים והאדריכלים ונציגים מהתאחדות התעשיינים. אחלה הזדמנות לשמוע על מה זה להתחיל עם חבורה של 20 סטודנטים ודף ריק ושנה אח"כ למצוא את הרכב מתחרה נגד הקבוצות הכי חזקות בעולם. כנראה ה…
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שאלה לנהגים הצבאיים פה. האם החזירו את הלוחיות השחורות שהיו נהוגות עד לפני 10 שנים גם ברכבים הלבנים ? מה שקרה זה שהחליפו באותו זמן את כל הלוחיות השחורות בלוחיות צהובות ע"מ למנוע פח"ע. השבוע באחד הימים ראיתי מאזדה דמיו עם לוחית רישוי שחורה עם "צ" , מה שלא ראיתי ברכב צבאי רגיל מאז שאני הייתי נהג בצבא. וזה היה לפני 10 שנים בשיא האינתיפאדה. לא זוכר בדיוק מה היה עם הרכבים של הגנרלים אבל האל"מ ומטה היה להם לוחית רישוי שחורה וכך גם רכבי השירות (קנגו וכו').
הודעה אחרונה מאת ritmobile, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
http://www.secretnewcars.com/SpyShots/Hot_news:_Alfa%E2%80%99s_new_SUV_CXover_ אלפא במקום להוציא ג'יפ ענק בשביל אמריקאים מוציאים ג'יפון, לא לדאוג יהיה לו הספק של 300 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת kolobok_4, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בדקתי באתר של ניסאן ישראל וראיתי שלא נמכרות יותר מכוניות סדאן אלא רק האטצ'בק ג'יפים וספורט. יש סיבה שלא מביאים אותן לישראל ? כי מהכרות עם ניסן אלה מכוניות אמינות ונוחות מאוד, יכול להיות שהאתר לא מעודכן ?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
בשעה טובה סמל"ת החלו למסור רכבים מהסדרה 3x-xxx-76. סיומת 77 מלאה ברובה (היתה בעבר של רכבים ממשלתיים), נשארו סיומות 78,79 ואחרי זה - לא ברור מה יהיה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=CF0L1YmcZIQ&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אזרח אמריקני שמחזיק בהונדה אקורד שצברה מיליון מייל (1.6 מיליון ק"מ), זכה להפתעה מיצרנית הרכב: מסיבה לכבוד ההישג ומכונית חדשה. במקור מאתר אוטו.
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אז ככה כמו שאתם רואים השתדרגתי ללאון קופרה,לא ציפיתי שזה יהיה הרכב הבא שלי,תכננתי על משהו כמו פאג'רו,שירוקו ואיכשהו הדברים התגלגלו וקניתי היום את הקופרה(הרכישה תושלם ביום ראשון). אני אשמח בבקשה לפרטים על הרכב מאנשים שמבינים ויודעים במה מדובר. הרכב שנת 2009 עם 26,000 ק"מ,שמור להפליא,צבע שחור סגול(קוראים לזה השד השחור אנערף).
הודעה אחרונה מאת viper05, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם לפני יומיים הלכתי לבדוק פיזו 206 xs שנת 2002 מזוג שנראה לכאורה תמימים לגמריי. לאחר בדיקה של הרכב בקומפיוטסט קבענו על מחיר. הבחור התחייב שאין שיעבוד או מישכון על הרכב, ואמר שאין צורך לבדוק את הרכב ולא ידוע להם על בעיה כזו או אחרת. למרות הכל עשיתי לפני העברת הבעלות בדיקת מישכון. מתברר שהרכב גם משועבד וגם ממושכן. הזוג טענו שאין להם מושג על הדבר. אמרתי להם שאני מוכן לרכוש את הרכב בתנאי שתורידו [שיורידו], כמובן, את כל החובות שעל הרכב. לאחר יומיים הם היתקשרו אליי וביקשו סליחה, שהם מכרו את הרכב לסוחר מכוניות והלך הכסף שלי. חברה, מספר הרכב הוא 57-553-35. תיזהרו מקניית הרכב כמו מאש. לי הלך 500 שקל בדיקה. עדיף מ-21 אלף שקל, שהיו [ושלאחר מכן] באים ומעקל…
הודעה אחרונה מאת wil, -
כולכם זוכרים את השרשור שפתחתי בנוגע לחברת ישראלימו, והS2000 המושכרת עם המנוע ששבק חיים. הסיפור מיגנט קהל גולשים רחב, שהתעניין, הגיב, צפה בדריכות לבאות, וגם למד דבר או שניים בנוגע למנועי הונדה, OVERREV, והכדאיות או אי הכדאיות שבהשכרת רכב כזה או אחר מחברה כזו או אחרת אם בכלל עם פתוח השרשור ובחלוף זמן מסויים, חברת ישראלימו החליטו להגיש תביעה ע"ס 173,000 ש"ח , כשהנתבע הראשון בתיק הוא עבדכם הנאמן, והנתבע השני - חברת מאיר בע"מ (הונדה) אני נתבעתי על גרימת נזק (מנוע, ירידת ערך, ומשך הזמן שהרכב שהה ללא השכרה) + 100 אלף ש"ח תביעת לשון הרע בגין הפרסומים בפורום וחברת מאיר נדרשו לעמוד באחריות ולשלם על החלפת המנוע כל הצדדים הסכימו לישיבת גישור בישיבת הג…
הודעה אחרונה מאת gargamel1,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- tan tan
- פריג'י
- hans
- Itzik-b
- eliharel
- פינדר
- הרקוליטו
- flytomars
- yohai71
- Alloytoy
- Avia