Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה: מי באמת לא רואה מוסך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בגדול; לא לקנות שום דבר לא-יפני מליסינג כי הרכבים מוזנחים ומתגמלים בהתאם?

got it.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היפאניות מדברות בשפה של הגלגלים הסיניים של חברות הליסינג, בגלל זה הן יותר אמינות שם.

סה"כ הנתונים לא הפתיעו כל כך, למעט האוקטביה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

חבל שלא הוסיפו את קטגוריות המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר, באירופה האוקטביה נחשבת לאחד הרכבים הכי אמינים. סיימה שנה אחרונה מקום 3 באירופה באמינות, מעל לא מעט אסיאתיות וגרמניות.

מה כבר עושים עם האוקטביות בארץ שהן נמצאות פה בתחתית הרשימה?.. :|

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תמיד אני כותב את אותו המשפט - באירופה איכות הדלק שונה, הכבישים שונים, האקלים שונה, להמשיך? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מוזר, באירופה האוקטביה נחשבת לאחד הרכבים הכי אמינים. סיימה שנה אחרונה מקום 3 באירופה באמינות, מעל לא מעט אסיאתיות וגרמניות.

אם כל הכבוד, אוקטביה באמת נחשבת לאחד הרכבים החזקים והאמינים שיש.

למה כל נהגי המוניות, רכבי משטרה, לימודי נהיגה נוהגים עליה?

על הג'טה, פאסאט, גולף פלוס, סיאטים למיניהם, אלו הם רכבים חזקים מאוד.

אני לא רואה הרבה מכוניות יפניות שעובדות למען נהגים ציבוריים, ונהגים ציבוריים כמעט חיים במכוניות שלהם ועושים קילומטראז' מטורף, אז תסיק מפה את המסקנות P:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

שם לא מתקינים את השילוש הקדוש חיישנים-קודנית-דיבורית, ברכבים פחות מאובזרים מקבלים עוד המצאה ישראלית - שלטי נוחות. ביקרים מקבלים איתוראן ושאר ירקות שזה בכלל עושה סלט.

כמה שפחות ידיים ישראליות שמתעסקות לך במערכת החשמל ברכב זה יותר טוב.

אני קראתי כבר מספר פעמים על נתונים שנאספו מחברות גרירה וחילוץ שב-3 שנים הראשונות רוב התקלות נובעות מהתקנות מקומיות לא איכותיות ולא מקצועיות שגורמות לזליגת זרם מהמצבר עד להתרוקנות ועוד כל מיני בעיות במערכת החשמל.

ברוב חברות הליסינג מתקינים את אותם אביזרים שהזכרתי למעלה, הם רוכשים את הכי זול מה שאומר שגם בדרך כלל הכי פחות איכותי וגם בהתקנה לא משתדלים ואני מניח שזה גורם להרבה מאוד תקלות.

חג שמח ושבת שלום.

פורסם

כל הכתבה מריחה כמו ניסיון של יבואן מזדה לחזור לראש טבלת המכירות ו/או של חברת ליסינג שנתקעה עם מלאי.

ובלי קשר: אכן, מזדה פרטית מוכיחה אמינות, אבל כך גם טויוטה פרטית, למשל, ועוד יותר - סובארו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם כבר לא רואה מוסך, רשמו רנו מגאן, אין יותר מגאן בשוק בצורה שבתמונה, אולי הכוונה לפלואנס, אבל מצד שני למה לא רשמו פלואנס ???

פורסם

bar72, לא ידעתי שדלק מוטורס הם גם היבואנים של טויוטה פיאט ומיצובישי :shock:

אם כבר חברת ליסינג שתקועה עם מלאי, תהיה בטוח שהם היו שמים את המגאן מקום ראשון באמינות. על כל 23958696 מאזדות שנמכרות כל יום, אולי נמכרת מגאן אחת. וגם אז רק אם מבטיחים לך 3שנות אחריות ומוכרים לך אותה ב10ש''ח.

פורסם

זה רק מראה שההבדלים זניחים ביותר.

לא אכפת לי להכנס עוד פעם בשנה למוסך אם זה מה שזה אומר "רכב לא אמין".

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
bar72, לא ידעתי שדלק מוטורס הם גם היבואנים של טויוטה פיאט ומיצובישי :shock:

תגיד לי , כמה פיורינו אתה בכלל רואה על הכביש שאפשר להסיק מזה משהו?

מעבר לכך - יש הרבה קרדיט למקום הראשון. זה הכל פסיכולוגיה.

מעבר לכך 2 - הוא שאמרתי. דווקא לא הצלחתי להבין איזו סובארו מתקלקלת, אני חייב להודות שאבי מעביר אותן חיים קשים מאוד - אפס תקלות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

וגם איפה יאריס וגז'?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...