Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה: מי באמת לא רואה מוסך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה ג'אז ויאריס יש בליסינג בהשוואה לגטס/i20 .. לא מספיק בשביל להיכנס לטבלה אפילו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כך מה שווה הטבלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמצעי קידום מכירות לרכבים שאוספים אבק במגרשי ליסינג-לשעבר בזמן שאנשים קונים רכבי מיני וסופר-מיני חדשים באותו מחיר?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

"...אבל גם לתת את התואר לפיורינו שהיא יותר גרנדה פונטו מאשר דובלו זה קצת אבסורד."

אין כל אבסורד, הגרנדה פונטו באמת מתגלה כרכב שבאופן כללי מגלה אמינות טובה מאוד.

חוץ מזה, הסקר הזה ממש לא נותן שום אינדיקציה וכמו שנאמר לפני, מרבית ההבדלים זניחים ביותר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אם כך מה שווה הטבלה?

לכל הפחות, עבור אדם ששוקל לרכוש מכונית עם עבר ליסינג היא מהווה חומר נוסף למחשבה. כמו לכל פיסת מידע אחרת - אין להתייחס אליה כתורה מהר סיני, אך יש לבחון אותה ולהצליב עם מקורות מידע נוספים.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

כן,רק מה מה מבטיח שהם לא פרסמו לפי מה שכדאי להם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לקחת את הטבלה הזאת ולשים בלוח פוקוס,רק להוסיף שם של החברה למעלה ומחירי מבצע לרכבים ה"אמינים".

פרסום נטו ...

כמה אוונסיס ליסינג כבר יש? זה יכול לתת קנה מידה כלשהו ?

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

חשיפה חסרת ערך לחלוטין.

1. לא צויונו מהות התקלות - מנועים ותיבות הילוכים שקרסו או שמא תקלות התקנה מקומית שוליות ?

2. דגמים רבים חסרים בהשוואה, יונדאי I30 למשל.

3. לא צויינה כמובן רמת התחזוקה.

4. השברולט אבאו והיונדאי גטס "בילו" תרתי משמע בצה"ל וצברו נסועה מטורפת בתנאי עבדות.

סקר האמינות היחיד מצוי במחשבי יבואני הרכב, קרי תביעות אחריות, ואין שום סיכוי שהסקר הרלוונטי מכולם יפורסם אי פעם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כחובב יפניות מושבע כבר 25 שנה ,אני יכול להגיד שהסקר נכון עם כמה תיקונים.

קודם כל ברור שמדובר על רכבים מידים פרטיות.

אני תמיד מתעקש לרכוש רכבים מיד פרטית ,ואנשים לא מבינים אותי.

רכבי ליסינג עוברים בד"כ הזנחה אצל בעל הרכב ,ובעיקר אצל חברת הליסינג

ששמים בקרביה שמן ב50 ש"ח(ואחרכך מתפלאים למה המנועים הולכים מהר גם אם זו מאזדה)

אני כיד פרטית טיפלתי במזדה לנטיס שלי בשמן ליקווי מולי MOS2 .

התוצאה גם ב185K ק"מ בעת המכירה המנוע לא "אכל" שמן.

בנוסף זה סקר טוב לגבי המגאן -כרגע בפורום "יעוץ לרכישת רכב" יש שרשור ענק על מגאן ,

ויש שם אנשים הטוענים שמגאן היא שיא האמינות -נו באמת(לא רואה מוסך-עוד המצאה של קרסו).

בסקר הזה יש כמה רכבים מפתיעים לרעה -יונדאי גטס נחשבת למכונית אמינה למדי.

ובנוסף אם תשאל נהג מונית על האוקטביה שלו ישבע שזה הרכב האמין בעולם.

בנוסף קבלו שרשור מכתבה שנעשתה לא מזמן.

בעלי הארופאיות דרך אגב טוענים שהכתבות מפוברקות

אני אחרי נסיון רב ממשיך לטעון -אין כמו היפניות.

(סיפרתי בשרשור ארוך כאן בעבר על הוצאות אחזקה ותיקונים למאזדה לאנטיס שהחזקתי,

150K ק"מ -תיקונים- 2 אלטרנטורים בלבד(מלבד מצברים וצמיגים)-והאוטו נמכר תוך 24 שעות ובמחירון)

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1862018

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
וגם איפה יאריס וגז'?

יש מעט מאוד בחברות ליסינג עקב מחיר רכישה יקר.

זה ברור לכולם שה"מחקר" הזה מאוד ספציפי ולא סוקר את כל השוק.

בהחלט לא ניתן להסיק ממנו מסקנות אבל כן אפשר לקבל תמונת מצב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפשר להשוות לסקר שהמרקר עשה לפני שנה וחצי - אז היה בין מוסכניקים. יש שם כיוון אחר וסקירה שונה.

אני חושב שמי שרוצה רק אמינות ובזול - שיחפש ג'סטי או סובארו ליאונה 85 - ויקבל את מה הוא רוצה.

אחרים עושים שיקלול של הפרמטרים החשובים להם אישית: בטיחות, ביצועים, טכנולוגיה, ניהוג, אחיזה, נוחות, איבזור, שימושיות, צריכת דלק, אמינות, עלות ביטוחים - וכל אחד לפי ראות עיניו. אין בנמצא רכב שהוא הכי טוב בכל התחומים ובמחיר זול.

מי שבוחר רכב רק להגיע ולא משנה איך ובאיזה צורה, לפי מחיר או תחשיב מכירה וזה מאפיין איכשהו את חברות הליסינג - יפה לו.

אם יש רכב שרוצים, אפילו אוהבים - עוד או פחות ביקור במוסך - לא יגרמו לשינוי הבחירה. הנאה עולה, כבר למדנו ולא רק בתחום הרכב. יש מי שמשקיע במה שהוא אוהב.

לפעמים רכב טוב יותר נרכש במחיר זול יותר, בגלל תדמית היצרן, שמוצדקת או לא, ונותר חסכון של אלפי או עשרות אלפי שקלים בקניה שיספיק לכל התיקונים, אם בכלל יהיו.

לי אישית קשה להגיע למסקנה טובה ממחקר של חברת ליסינג. השיקולים שלה ושלי שונים מאוד.

אני מעדיף סקר בין אלו שמחזיקים מכונית בבעלות פרטית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אפשר להשוות לסקר שהמרקר עשה לפני שנה וחצי - אז היה בין מוסכניקים. יש שם כיוון אחר וסקירה שונה.

כיוון אחר, סקירה שונה, אבל המגאן בערך באותה התנוחה... :oops:

yulianx: זאת דוגמא להצלבה שדיברתי עליה.

וכן, אני די בטוח שמרבית הנתונים הסטטיסטיים המתפרסמים בענף "נבחרים בקפידה" ("Lies, damned lies and statistics"). רק שלמזלנו (?) יש הרבה קבוצות אינטרסנטים, ולרוב האג'נדות שלהם לא חופפות.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...