Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי התאומות האלה מסתמנות כאלטרנטיבה דווקא למיאטה ולא לכל מיני קופה מעוצבות,הן מיועדות לחובבי נהיגה נטו(גם רואים לפי התמונות שתא הנוסעים מינימליסטי וממוקד) ולא לכל מיני רכרוכים חובבי איבזור,פוזה ותת היגוי(שירוקו 1.4 ושות׳).

אאוץ'...

(כל מילה בסלע, לטעמי)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא אם התמחור של הטויובארו יהיה בגזרת המחירים של המיאטה (אני בספק).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני כבר רואה את כל יודעי העניין בארץ "אחי, זה גם טויוטה וגם סובארו! אין יותר אמין מזה".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ב.מ.וו

זה יעשה את חיי עוד יותר קשים חיי, עם המשכנתא וכאבי הגב שנובעים משינה בבמוו אחרי שאישתי תזרוק אותי מהבית...

וברצינות. בשביל לקנות ב.מ.וו טובה צריך לשלם הרבה יותר מאשר למיאטה או לרכב המדובר.

לתפעל ב.מ.וו ב 30000 ק"מ לשנה גם יעלה הרבה יותר מאשר שני הרכבים המדוברים...

ב.מ.וו סידרה 1 עם 200 (218 לייתר דיוק) סוסים תעלה כ 320K, תהיה כבדה יותר בכ 230 ק"ג. אם הייתי זוכה בלוטו, בטוח שהייתי כבר נוסע על 1M!

הבנתי, אתה חייב יד 0 .

פורסם
בשביל זה בדיוק נבראה הב.מ.וו .

וגם הטויובארו. ואם המכונית הזו תהיה כל מה שאני מצפה ממנה להיות, אז אפרד מהבימר שלי לשלום ללא דרמות מיותרות.

ובינתיים, אין רגע דל לקראת ההשקה(עוד 28 יום). חוברת הדרכה לאנשי מכירות(טויוטה) "דלפה" לה לרשת - ועמה מפרט ראשוני.

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=2096

200 כ"ס - וכפי שחזיתי, משקל של 1210 ק"ג בגרסה הידנית הבסיסית(1230 במשודרגת). גיר אוטומטי מוסיף 20 ק"ג נוספים.

יחס משקל/הספק של 1:6 במחיר של מיאטה(בסביבות 6 וקצת שניות למאה עם הנעה אחורית). נשמע לי דיל היסטרי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לפי הביקורת של אוטוקאר, שנפרגן (נקנאה בחיוב) לך כבר עכשיו או אחר כך?:)

לדעתי גם יוניון מוטורס יציבו אחת באולמות התצוגה. אם נזכור להם חסד, הם תמיד ייבאו את המכוניות הספורטיביות כאשר היה מה להציעה: MR2 וסיליקה ואפילו התאמצו להביא את הקורולה SUN!!!:). זו מכונית שהיא מקדם תדמית ולמרות שטויוטה מאוד יציבה במכירות בישראל לאורך השנים (אך לא גדלה השנה!), גם שם מתחילים להרגיש את הקוריאנים נושפים בעורף וצריך להשתמש בכל הכלים שיש בכדי להתחרות.

בוא נזכור כרגע שספורטיביות מטויוטה נמכרו פה במחירים מצחיקים ובכמוניות מגוחכות.

את הMR2 הנהדרת שהייתה מתחרה למיאטה יוניון מוטורוס מכרו במחיר גבוה מאוד ונמכרו מעט מאוד יחידות.

את הדורות האחרונים של הסליקה בכלל לא טרחו למכור לפה, שלא נדבר על סופרה...

הרכב הספורטיבי היחיד שיוניון מטורוס מכרו פה בתמכור סביר זו היאריס TS.

אני לא אתפלא אם הBRZ אצל יפנאוטו תעלה איזה 50 אלף שקל פחות מהאחות לבית טויוטה, ויונין מוטורס לא יטרחו לעשות כלום.. יש להם קורולה... מה צריך יותר מזה?

אגב, נתוני המנוע נראים כאילו זה שיתוף פעולה בין סובארו טויוטה והונדה.

שיא הספק ב7000 סל"ד???

שיא מומנט 6600 סל"ד???

אני בעד.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

ועכשיו סובארו משחררת תמונות של הקונספט שלה.

http://toyobaru.net/forums/f9/subaru-brz-sti-concept-first-look-ahead-la-auto-show-634/

שמרון, מחר אני מביא לך מסמכי אימוץ.

first-subaru-brz-concept-sti-official-photo-revealed-40026_1.jpg

שימו לב לרגליים של הספויילר, טיפה קרובות יותר מהתמונה הראשונה וגם החלק העליון הכתום בפנס נעלם

subaru-brz-sti-concept-2-1320156556.jpg

subaru-brz-sti-concept-1-1320156555.jpg

הספויילר הזה לא ישרוד שבוע על המכונית הזאת.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מישהוא מוכן להלביש את הספוילר בפוטושופ על הגג של 205 שנראה כבר עכשיו איך זה יראה? :lol:

בכל מקרה, ללקק את האצבעות, איזה רכב מגניב. עכשיו רק נשאר לחכות לראות את התמחור בארץ, לי יש תחושת בטן שהוא הולך להיות שערורייתי (משהוא בסביבות WRX אבל עם תוספת מחיר למראה המגניב) :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוד קצת פרטים:

המנוע הוא בוקסר מסובארו(שתייצר את אחותה התאומה סובארו brz)

בסביבות 200 סוסים אטמוספרים על 1280 ק״ג משוערים ודיפרנציאל מוגבל החלקה ובקרת יציבות מתנתקת.

שתי התאומות האלה מסתמנות כאלטרנטיבה דווקא למיאטה ולא לכל מיני קופה מעוצבות,הן מיועדות לחובבי נהיגה נטו(גם רואים לפי התמונות שתא הנוסעים מינימליסטי וממוקד) ולא לכל מיני רכרוכים חובבי איבזור,פוזה ותת היגוי(שירוקו 1.4 ושות׳).

מעניין לראות אם אחת מהתאומות תגענה לארץ במחיר אטרקטיבי(פחות מ-200k)

תת היגוי בשירוקו 1.4?

שירוקו זה רכב מאוזן מאוד ומאוד מהנה לנהיגה. גם בFIFTH GEAR הוא נבחר כרכב השנה ובחנו אותו גם ב1.4TSI וגם 2.0TSI ומאוד נהנו לנהוג בה וגם טענו שהיא חדה יותר מGTI.

ועכשיו גם לשירוקו יש XDS (ניתן להפעיל אותו דרך VAGCOM)

אני לא מבין מאיפה הצרות עין הזו.

פורסם
מדהים פשוט ! עיצוב מקורי להפליא !

אתה מדבר ברצינות עכשיו ? :roll:

מלבד העובדה ששתי המכוניות הן ספורט-קופה 2 מקומות אין ממש דימיון בניהן, הדימיון היחיד נובע כמובן מכיוון שככה מכוניות ספורט-קופה דו מושבית אמורה להיראות בגדול.

הבוז לך.

פורסם
אתה מדבר ברצינות עכשיו ? :roll:

מלבד העובדה ששתי המכוניות הן ספורט-קופה 2 מקומות אין ממש דימיון בניהן, הדימיון היחיד נובע כמובן מכיוון שככה מכוניות ספורט-קופה דו מושבית אמורה להיראות בגדול.

לי לפחות זה נראה דומה, משהו בגלגלים הקדמיים ובכלל פרונט של האוטו נראה לי אותו דבר.

פורסם
תת היגוי בשירוקו 1.4?

שירוקו זה רכב מאוזן מאוד ומאוד מהנה לנהיגה. גם בFIFTH GEAR הוא נבחר כרכב השנה ובחנו אותו גם ב1.4TSI וגם 2.0TSI ומאוד נהנו לנהוג בה וגם טענו שהיא חדה יותר מGTI.

ועכשיו גם לשירוקו יש XDS (ניתן להפעיל אותו דרך VAGCOM)

אני לא מבין מאיפה הצרות עין הזו.

אני גם לא מבין למה הוא נדבק לשירוקו 1.4. הרי גם ל-2.0 יש הנעה קדמית ותת היגוי במגבלות :wink:

סתם, אם לדבר רגע ברצינות - בסופו של דבר יש הבדל מהותי בין מכונית כזו שכל תכליתה היא הנאה מנהיגה (ולראייה 200 סוסים, משקל לא כבד מדי, שני מושבים בלבד, דיפ' מוגבל החלקה, בקרה מתנתקת) לבין האצ'בקופה מעוצבת שסוחבת ארבעה והנעה קדמית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...