Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מגבונים ?

כמה שהכלים האלה יפים, ומשום מה אני נמשך יותר לסובארו..

הג'נטים מזכירים את של ה STI, במרכב מדליק.

הלוואי והמחיר יהיה מספיק הוגן כדי שארכוש לעצמי כזאת.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני אין ספק בכלל שהטיוטאברו האלה שונות לגמרי והם לגמרי הארדקור(לפחות אמורות להיות).

דיברתי אך ורק על ההשמצה המגעילה שהוא כתב.

פורסם
אתה מדבר ברצינות עכשיו ? :roll:

מלבד העובדה ששתי המכוניות הן ספורט-קופה 2 מקומות אין ממש דימיון בניהן, הדימיון היחיד נובע כמובן מכיוון שככה מכוניות ספורט-קופה דו מושבית אמורה להיראות בגדול.

גם אני חושב שאין שום דמיון בין המכוניות, דווקא הטויובארו מזכירה לי מכוניות אחרות, אבל לא את הGT-R.

אגב, הGT-R והטויובארו לא דומות גם בזה ששתיהן מכוניות ספורט-קופה 2 מקומות, לGT-R 4 מקומות. הGT-R זה משפחתית בכלל... זו בעצם המחליפה של האלמרה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
הבנתי, אתה חייב יד 0 .

לא חייב יד אפס ולראיה, שתי המיאטות שלי לא נקנו מהחברה, פשוט המחיר של הרכב מעיד גם על העלויות שלו.

לקנות במוו בת 5 שנים בטוח יעלה זול מאוד לקניה, אבל ההחזקה תהיה יקרה מאוד עקב בלאי ולא רק הבלאי, באופן ברור, רכב שעולה 300K כחדש יעלה לתחזוקה יותר מאשר רכב שעלה 200K

אני יכול בקלות ב 200K האלו לקנות בוקסטר או אפילו 911 ישנה. זה בטוח יהיה רכב בכמה רמות מעל, אבל מה עם העלויות? דלק? תיקונים? טיפולים???

פורסם

הלוואי עלי!

מכונית באמת מרשימה! בא לי עליה בגירסאת הסובארו,

מישהו יודע מה המחיר המשוער כאן בארץ הקודש? (כאילו שיהיה לי כסף לדבר הזה)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

החדשות הטובות היא שיבואן טויוטה יביא אותה ארצה ב-2012.

החדשות הלא כל כך טובות הן שהמחיר הצפוי בארה"ב יהיה מעל 30 אלף דולר, שזה מחיר דומה לניסאן 370Z אוטומטית בסיסית, שבארץ עולה מעל 300 אלף שקלים... אז אם יבואן טויוטה יהיה חמדן - זה יהיה המחיר (ואז הקונים יהיו מעטים מאוד) אבל אם הוא ישכיל למצב אותה במקום הראוי לה - בערך 20% יותר מהמחיר של מיאטה (שעולה 25-26 אלף דולר בארה"ב), אז היא תעלה 220-240 אלף (שגם זה לא מחיר נמוך)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תת היגוי בשירוקו 1.4?

שירוקו זה רכב מאוזן מאוד ומאוד מהנה לנהיגה. גם בFIFTH GEAR הוא נבחר כרכב השנה ובחנו אותו גם ב1.4TSI וגם 2.0TSI ומאוד נהנו לנהוג בה וגם טענו שהיא חדה יותר מGTI.

ועכשיו גם לשירוקו יש XDS (ניתן להפעיל אותו דרך VAGCOM)

אני לא מבין מאיפה הצרות עין הזו.

עדיין לא נרגעת?:-)

אז ככה הכיול ב1.4 בהרבה פחות מוצלח מה-2.0 וזה לא רק מסתכם ביש xds/אין xds,לא סתם קובי ליאני העדיף מגאן קופה(איטית בהרבה) לנהיגה ספורטיבית.

אין קשר בין תת היגוי/היגוי יתר לאחיזה(תחשוב רגע על מיאטה לעומת s3)

שלא תבין אותי לא נכון השירוקו 1.4 רכב טוב,אבל איך שלא תהפוך את זה הוא לא רכב ספורט,והוא לחלוטין לא מתאים לחובבי נהיגה הרדקוריסטית בתקציב של עד 200k-בשביל זה יש את רנו ספורט,מיאטה,ובקרוב ואת התאומות(בתקווה שהמחיר יהיה סביר)

השירוקו 1.4 קלעה בול לטעם הישראלי,פוזה,איבזור,ביצועים לא רעים(למרות שהמנוע נכשל באמינות),חיסכון,הנאה בנהיגה וריגושים לא ממש,וגם לא מעניין את קהל היעד.

turboy

פורסם

אוקיי , כמי שהייתה לו 160HP ידנית במשך כחצי שנה ועכשיו ברשותי כשבועיים 2.0TSI אני יכול לומר לך שהם מכויילות אותו דבר בדיוק. אולי ה2.0TSI קצת יותר קופצנית מקדימה וזה כנראה בגלל תוספת 50 קילו של המנוע לעומת ה1.4.

השירוקו היא ממש לא מכונת אחיזה כמו S3 , היא רכב מאוזן שכיף להכנס איתו לפניות. מאוד נטרלי בלי שום נתיה עצבנית להיגוי יתר\תת היגוי. לא צריך להיות שומאכר כדי להוציא משירוקו חדוות נהיגה.

אתה סתם קפצת על "קורבן" כמו 1.4.

נכון שהיא לא מגאן ספורט. אבל לא כל רכב שהוא לא מיאטה\מגאן ספורט הופך להיות לא מהנה לנהיגה.

פורסם

אם המחיר הצפוי בארה"ב הוא מעל המחיר של Z370 אז מה הסיכוי שבארץ היא תעלה פחות?

זה אפילו לא שואף לאפסי, זה פשוט לא קיים.

כמו שחזיתי לפני 2 עמודים, אין שום מצב שיצרן רכב ייצר כיום רכב עם כזה מקדם פוזה וימכור אותו בזול.

רוצה זול? תקנה פיקאנטו, רוצה ביצועים עם מראה ספורטיבי? לך תשדוד בנק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
החדשות הטובות היא שיבואן טויוטה יביא אותה ארצה ב-2012.

החדשות הלא כל כך טובות הן שהמחיר הצפוי בארה"ב יהיה מעל 30 אלף דולר, שזה מחיר דומה לניסאן 370Z אוטומטית בסיסית, שבארץ עולה מעל 300 אלף שקלים... אז אם יבואן טויוטה יהיה חמדן - זה יהיה המחיר (ואז הקונים יהיו מעטים מאוד) אבל אם הוא ישכיל למצב אותה במקום הראוי לה - בערך 20% יותר מהמחיר של מיאטה (שעולה 25-26 אלף דולר בארה"ב), אז היא תעלה 220-240 אלף (שגם זה לא מחיר נמוך)

רוני

ממש לא. המחיר הצפוי בארה"ב(שם היא תשווק כסיון ולא טויוטה) יהיה באזור מחיר המיאטה. פרטים מלאים על כך נדע מן הסתם ב-30 לנובמבר(טוקיו) או בינואר, בתערוכת דטרויט. אם מישהו מיוניון מוטורס סיפר לך על המחיר המופרך הזה, כנראה שהם מכינים את הקרקע לפלופ נוסף בסגנון MR2 מלפני עשר שנים (נסיון למכור מתחרה למיאטה במחיר גבוה ב-30%, למי שלא זוכר. השיא - המכונית נמכרה כסטנדרט עם גלגלי פלדה פשוטים כמו של סובארו מתחילת שנות השמונים. ג'אנטים לא מקוריים הוצעו בתוספת מחיר - ומקוריים הוצעו בתוספת מחיר גבוהה יותר).

אגב, לעדכונים שוטפים ממליץ על עמוד הבית בפורום הרציני ביותר בנושא, עם לא מעט חומר יפני מקורי שכבר "דלף".

http://www.ft86club.com/

כדאי לשים לב לנתונים המעניינים(מקדם גרר 0.27, יחס דחיסה 1:12.5, LSD סטנדרטי, עקומת ההספק והמומנט, הזרקת הדלק ושאר פרפראות) וליעוד המכונית(אופציה למסנני אויר, שמן ומכסה רדיאטור "מוקצנים" לטובת העוסקים בספורט מוטורי. תכנון להוביל סט 4 צמיגים יעודיים לימי מסלול בתוך הרכב וכו').

לשמחת בעלי המשפחות שבינינו, למכונית מושב אחורי(מתקפל) - והיא תוכננה להיות 2+2 אמיתית ולא מגוחכת בנוסח אודי TT.

אפילו הצבעים כבר מופיעים באתר הנ"ל בפרוספקט המקורי. אישית, אני עוד מתלבט בין כתום לאדום :-D.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נכון שהיא לא מגאן ספורט. אבל לא כל רכב שהוא לא מיאטה\מגאן ספורט הופך להיות לא מהנה לנהיגה.

ההשוואה הייתה ביחס למגאן קופה רגילה(שנמצאה עדיפה מבחינת יכולת דינמית) ולא מגאן ספורט.

turboy

פורסם

לא משנה מה מהמכוניות האחרות מסוגלות לעשות.

מעניין למה לא אמרת שGOLF GTI לא מהנה להנהיגה. כי מבחינת ניהוג אין בניהם הבדל ברור , פשוט היה לך קל להטפל לשירוקו כי זה רכב שגם פרחות\ערסים וגם אניני הגה קונים אותו.

שירוקו רכב מהנה לנהיגה חד ומתקשר , סוף פסוק.

פורסם

504L - צודק. הוטעתי משלל הדיווחים הסותרים ברשת (אופטימיות לחשוב שביוניון מוטורס ידעו להגיד מחיר בשלב זה :wink: ). אני רואה עכשיו שזה יותר קרוב ל-20 אלף דולר, שזה כבר מחיר יותר נורמלי שיאפשר לה, בתקווה, לרדת מתחת ל-200.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באנגליה 20K בליש"ט אז איך יהיה 20K ב$

או כל המחירים המפורסמים מצוצים מהאצבע של הכתבים ויש להזדיין בסבלנות עד לפרסום רשמי בחו"ל שיכול אולי לתת אינדיקציה למחיר בארץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האללו, זה פורום מכובד פה, נא לא לכתוב מצוצים ולהזדיין באותו משפט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...