Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגום חופשי של המסקנות:

"אני מאמין שאלו שכן ירכשו אותה, לא יצטערו על זה. טויוטה FT-86 לא באה לספק חווית תאוצה אולטימטיבית או לשבור איזה שיא של זמן הקפה, הסיפור של FT-86 זה פשוט להנות מהנהיגה.

ה-FT86 למרות ובשל המגבלות הלא מאוד גבוהות או הכוח המוגבל, תאפשר לכם להוציא ממנה יותר, בתדירות גבוהה יותר, לעומת הרבה מכונית עם יכולות גבוהות משלה.

היא תהיה מכונית נהדרת ליום כיף במסלול. היא אולי לא תהיה המהירה ביותר על המסלול, אך אין הרבה מכוניות אחרות, בטח לא בתג מחיר של כ-20K פאונד (פולקסווגן שירוקו), היכולות למרוח חיוך גדול יותר על פני הנהג."

בקיצור, יש למה לצפות. מכונית ספורטיבית בטעם של פעם, כזו שהנהג מרגיש אותה והוא זה ששולט בה ולא היא זו המכתיבה את צורת הנהיגה.

קישור

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד קצת פרטים:

המנוע הוא בוקסר מסובארו(שתייצר את אחותה התאומה סובארו brz)

בסביבות 200 סוסים אטמוספרים על 1280 ק״ג משוערים ודיפרנציאל מוגבל החלקה ובקרת יציבות מתנתקת.

שתי התאומות האלה מסתמנות כאלטרנטיבה דווקא למיאטה ולא לכל מיני קופה מעוצבות,הן מיועדות לחובבי נהיגה נטו(גם רואים לפי התמונות שתא הנוסעים מינימליסטי וממוקד) ולא לכל מיני רכרוכים חובבי איבזור,פוזה ותת היגוי(שירוקו 1.4 ושות׳).

מעניין לראות אם אחת מהתאומות תגענה לארץ במחיר אטרקטיבי(פחות מ-200k)

turboy

פורסם

המכונית צפויה לשקול 1200 ק"ג. אוטוקאר משתמש בנתוני שוק אירופי, הכוללים נהג דמיוני במשקל 68 ק"ג ו-7 ק"ג של דלק.

אז מה היה לנו?

מכונית מנוע קדמי/הנעה אחורית עם חלוקת משקל 53/47(מיועדת להיות מאוזנת עם נוסעים ברכב. המכונית בתצורת 2+2)

מנוע 2 ליטר אטמוספרי עם נתונים דומים מאד לספורט קליאו

חויית נהיגה של מיאטה ועוד קצת

מחיר ועלויות אחזקה שפויות

כעת נותר לראות מי משני יצרני הטויובארו יביא אותה לארץ(יפנאוטו, מן הסתם. באולמות של יוניון מוטורס נמשיך לפהק משעמום) - והאם המחיר ישמור על רמת מיאטה/שירוקו כבשאר העולם.

לקראת לידת בתי מכרתי את המיאטה NB האהובה שלי(2004, ידנית). המרתי אותה בסדרה 3, ידנית כמובן, שהיוותה פיצוי, חלקי לפחות, על הקודמת. שקלתי מאז מספר מכוניות, כולן מרשימות ברמה כזו או אחרת(גולף GTI הובילה את הרשימה), אך מעקב קבוע אחר פרוייקט הטויובארו הכתיב את מהלך העניינים. ידעתי שעד שלא אראה ואנסה אותה, לא ארכוש אף מכונית אחרת.

עושה רושם שהיה שווה לחכות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

גם אני ממתין בסקרנות לרכב הזה בתקווה שיגיע לארץ.

אין ספק שקשים החיים עם המיאטה עם שני ילדים, כאשר כל פעם שצריך להסיע אותם חייבים לעשות קומבינות.

רק שתגיע כבר :-)

פורסם
המכונית צפויה לשקול 1200 ק"ג. אוטוקאר משתמש בנתוני שוק אירופי, הכוללים נהג דמיוני במשקל 68 ק"ג ו-7 ק"ג של דלק.

אז מה היה לנו?

מכונית מנוע קדמי/הנעה אחורית עם חלוקת משקל 53/47(מיועדת להיות מאוזנת עם נוסעים ברכב. המכונית בתצורת 2+2)

מנוע 2 ליטר אטמוספרי עם נתונים דומים מאד לספורט קליאו

חויית נהיגה של מיאטה ועוד קצת

מחיר ועלויות אחזקה שפויות

כעת נותר לראות מי משני יצרני הטויובארו יביא אותה לארץ(יפנאוטו, מן הסתם. באולמות של יוניון מוטורס נמשיך לפהק משעמום) - והאם המחיר ישמור על רמת מיאטה/שירוקו כבשאר העולם.

לקראת לידת בתי מכרתי את המיאטה NB האהובה שלי(2004, ידנית). המרתי אותה בסדרה 3, ידנית כמובן, שהיוותה פיצוי, חלקי לפחות, על הקודמת. שקלתי מאז מספר מכוניות, כולן מרשימות ברמה כזו או אחרת(גולף GTI הובילה את הרשימה), אך מעקב קבוע אחר פרוייקט הטויובארו הכתיב את מהלך העניינים. ידעתי שעד שלא אראה ואנסה אותה, לא ארכוש אף מכונית אחרת.

עושה רושם שהיה שווה לחכות.

לפי הביקורת של אוטוקאר, שנפרגן (נקנאה בחיוב) לך כבר עכשיו או אחר כך?:)

לדעתי גם יוניון מוטורס יציבו אחת באולמות התצוגה. אם נזכור להם חסד, הם תמיד ייבאו את המכוניות הספורטיביות כאשר היה מה להציעה: MR2 וסיליקה ואפילו התאמצו להביא את הקורולה SUN!!!:). זו מכונית שהיא מקדם תדמית ולמרות שטויוטה מאוד יציבה במכירות בישראל לאורך השנים (אך לא גדלה השנה!), גם שם מתחילים להרגיש את הקוריאנים נושפים בעורף וצריך להשתמש בכל הכלים שיש בכדי להתחרות.

פורסם

גם יפה וגם אופה

אופציה לגג נפתח??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בייבי LF-A.

כן, עכשיו היא כבר מיותרת כשיש להם ספינת דגל חדשה... :-P

ועזבו תמונות - סוף סוף יש פרטים מלאים ומבחן דרכים על אחד הדברים החשובים ביותר במכונית! :lol: :lol: :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אני ממתין בסקרנות לרכב הזה בתקווה שיגיע לארץ.

אין ספק שקשים החיים עם המיאטה עם שני ילדים, כאשר כל פעם שצריך להסיע אותם חייבים לעשות קומבינות.

רק שתגיע כבר :-)

בשביל זה בדיוק נבראה הב.מ.וו .

פורסם

ב.מ.וו

זה יעשה את חיי עוד יותר קשים חיי, עם המשכנתא וכאבי הגב שנובעים משינה בבמוו אחרי שאישתי תזרוק אותי מהבית...

וברצינות. בשביל לקנות ב.מ.וו טובה צריך לשלם הרבה יותר מאשר למיאטה או לרכב המדובר.

לתפעל ב.מ.וו ב 30000 ק"מ לשנה גם יעלה הרבה יותר מאשר שני הרכבים המדוברים...

ב.מ.וו סידרה 1 עם 200 (218 לייתר דיוק) סוסים תעלה כ 320K, תהיה כבדה יותר בכ 230 ק"ג. אם הייתי זוכה בלוטו, בטוח שהייתי כבר נוסע על 1M!

• תוכן חדש...