Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה נמצאת בכותרת, האם מישהו ביצע עסקת טרייד אין על הרכב הישן? האם שוחטים במחיר? ( אני מדבר על הפאביה הידנית 1.4) תודה רבה :)

פורסם

עדיין לא ביצעתי, אבל כשהגעתי בפעם הראשונה להתעניין ברכב שאלתי על טרייד אין. המחירון של הרכב שלי 27, עם קילומטר מאוד נמוך, בערך 8 לשנה בממוצע, ועדיין אמרו לי שאני אקבל עליו 15 אלף.

אבל לפי איך שהתרשמתי מההצעה היא הייתה סתם זריקת מחיר ולא משהו רציני במיוחד, בכל אופן כנראה ביום שישי אני אזמין פאביה ואז אני אדע בדיוק אם כדאי לעשות איתם טרייד אין ואני אעדכן פה.

פורסם

כשהיה את המבצע על הפאביה ב77,777 היה לי סיוויק עם מחירון 43K וסקודה הציעו 28K.

כשבאתי הפעם עם הבורה, מחירון 23K הציעו 16K.

אם היית קונה רכב במחיר רגיל ולא מבצע - היו ע"ח "הנחה" נותנים הצעה יותר גבוהה.

(לצורך העניין, במקביל קיבלתי הצעה של מחירון מלא להונדה מפיג'ו על 107, ומקיה על סיד האצ'בק. יונדאי גם נתנו על הבורה מחירון מלא בקניה של ולוסטר)

קיצר - תקנה רכב במחירון מלא וכנראה תקבל טרייד הוגן. תקנה במבצע ותקבל שחיטה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי על מה להתמכח עם הסוכן? זה קשור אליו? מבחינתי זה יכול להוות משהו שיבטל את העסקה, מכיוון שיש בעיה בשוק הפרטי, ואני לא מתכוון להשאר עם 2 רכבים, או למכור רכב במחיר הנמוך ב25%! ממחיר המחירון (ההצעה שהציעו לי בצ'מפיון, אך בוצעה דרך אגב).

פורסם

על מה תתמקח איתו? תאיים לבטל את העסקה? אתה בעצמך מודה שמדובר באיום סרק כי לא תוכל למכור את הרכב הישן (במחיר מחירון).

מבחינה כלכלית כנראה שהאפשרות להישאר עם הרכב הישן היא הכי כדאית.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

באופן כללי, אם אין איזה מבצע "מחירון תמורת מחירון" או "מה שכתוב במחירון קדוש" (ע"ע המבצע הנוכחי של סובארו) כל חברות הטרייד אין הגדולות לא ממש מתחשבות במחיר. נקודת הפתיחה היא בדרך כלל 15 אחוז מתחת למחיר המחירון לרכב שהוא גם סחיר יחסית, גם שמור, גם עם קילומטראז' סביר, גם מידיים פרטיות וגם למוכר שעושה עיניים לאיש הטרייד אין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשהתעניינתי בספארק בדקתי את עניין הטרייד אין והציעו לי 24 או 25 במקום 27, מחיר הוגן לכל הדעות למרות שבשוק הפתוח הייתי מקבל מחירון על הרכב , טרייד אין גם אם במחיר הפסד קל עדיף בהחלט, לחלק מהאנשים.

פורסם

על מה תתמקח איתו? תאיים לבטל את העסקה? אתה בעצמך מודה שמדובר באיום סרק כי לא תוכל למכור את הרכב הישן (במחיר מחירון).

מבחינה כלכלית כנראה שהאפשרות להישאר עם הרכב הישן היא הכי כדאית.

ממש לא בעניין של איומים, פשוט זה הופך ללא כלכלי כל העניין, ואולי אני אעדיף כבר להשאר עם הרכב הנוכחי עוד כמה שנים, ולמכור אותו לאחר מכן, (כמובן שבהתאם).

תודה לכולם חברים, אני אברר על אפשרות טרייד בפיאט וברנו. (האופציות היחידות האחרות מבחינתי, מבחינת מחיר ומה שאני מחפש).

פורסם

מנסיון, הייתה ברשותינו פוקוס 2006 בעלת עבר של השכרה ו150,000 קילומטר. ההצעה שנתנה הייתה הוגנת ולאחר ההורדות המתבקשות של השכרה וקילומטרז' גבוה, ההורדה מהמחיר המשוקלל הייתה באחוזים בודדים אך כנראה אחרי שכנועים ולחצים מצד הסוכן על מחלקת הטרייד אין באוטו דיל וכנראה בגלל שהמחיר היה מספיק מעליב, לאוטו היו כמה ריג'קטים, חלקם משמעותיים במערכת ההגה כוח ועדיין שקל לא הורד לאחר הבדיקה שביצעו.

• תוכן חדש...