Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כמו שאתם רואים השתדרגתי ללאון קופרה,לא ציפיתי שזה יהיה הרכב הבא שלי,תכננתי על משהו כמו פאג'רו,שירוקו ואיכשהו הדברים התגלגלו וקניתי היום את הקופרה(הרכישה תושלם ביום ראשון).

אני אשמח בבקשה לפרטים על הרכב מאנשים שמבינים ויודעים במה מדובר.

הרכב שנת 2009 עם 26,000 ק"מ,שמור להפליא,צבע שחור סגול(קוראים לזה השד השחור אנערף).

פורסם

חה חה..

הבנת על מה אני מדבר, אני מכיר את הרכב פלוס מינוס פשוט רציתי שאנשים שהם בעלים של רכב מהסוג הזה קצת יחדדו לי לגבי הפרטים הקטנים שכנראה אני לא יודע.

פורסם

, מה אתה מחפש לדעת?

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

אחלה מחליפה, תתחדש ותעלה תמונות בסיום הרכישה.

אגב, לא אמרת שאתה טס לדרום אמריקה עוד חודשיים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דבר ראשון תודה,

רק עכשיו ראיתי שהגבת לי גם פה,לא הטיסה תהיה בחודש מרץ/אפריל/ואולי היא תוקדם בסופו של דבר זה עוד לא בטוח,

הרכישה שלה הייתה בעיני הזדמנות מסויימת ומעוד כדאית.,אני ארחיב לך בפרטי אם זה יעניין אותך.

מקווה שייצא לנו להיפגש באיזשהו מפגש של הוואגיות ולראות איך מתקדם כל היישור קו ללאון שרכשת ממני,אגב כבר בדקת לגבי צ'יפ וכל הדברים מסביב או שקודם כל אתה רוצה לסדר את כל הדברים הקטנים?

פורסם

אם אני לא טועה, הקופרה ב2009 מגיעה גם עם מנוע TFSI, ולכן כמו כל מנועי הTFSI גם לשלך יש כמה מחלות קטנות.

יש לך משאבת דלק בלחץ גבוה ששמה יש איזו כוסית שרצוי לבדוק ולהחליף מציע לך לעשות זאת כבר בימים הראשונים על מנת להבטיח לך ראש שקט לתקופה הקרובה וגם משום שהרכב יד שניה.

בנוסף פורק מיושן שרצוי להחליף לדגם החדש מסדרה D.

מעבר לזה רכב מדהים KO4, מתלים משופרים (נניח ביחס ללאון FR), גאנטים 18 קיצר לא צריך לספר לך אתה רואה את כל זה בבית שלך ברגעים אילו ממש אני מניח.

לי יש גם TFSI בימים הראשונים שלאחר הקניה בעזרת מוסף TIG החלפתי את הכוסית המדוברת, ולאחר מספר חודשים (אתמול), החלפתי לפורק החדש מסדרה D לאחר שהפורק המקורי הקפיץ לי תקלה רגעית מה שאומר שהוא קרוב לסוף חייו כנראה.

אני מניח שאם חקרת קצת אז אתה יודע כבר את כל זה מעבר לזה רכב מדהים, תתחדש...

קצת מידע על הבעיה בכוסית (סתכל בעמוד 3 בקישור)

http://www.awe-tuning.com/media/pdf/AWE_FSI_HPFP_Upgrade.pdf

***הנעה קידמית עם הרבה הנאה*** :-)

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

לבחור שמעליי דבר ראשון תודה,

אז פה בדיוק הבעיה אני לא מצליח כל כך לחקור לגבי כל הדברים הקטנים האלה ברכב כי אני פשוט לא מוצא,הרצתי הרבה חיפושים ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון,בדיוק על דברים קטנים מהסוג הזה שאמרת לי ביקשתי לדעת כי אני ממש אבל ממש לא מכיר את הרכב לעומק.

הקניה שלו הייתה בצורה דומה לזו של לקנות סנדוויץ' בארומה ואני ממש לא צוחק,אמנם אי אפשר להשוות בין המחירים מן הסתם אבל הרכב הזה ממש לא היה הכיוון שלי,אולי פעם,וזה התבצע בצורה כזאת:

חבר אומר לי:שמע יש לאון קופרה אחת נדירה במצב ממש ממש טוב כמו חדשה בוא תלך לראות(מרחק דקה מהמקום שהיינו בו)

אני:שמע אתה יודע שזה חסר טעם ולא ייצא מזה כלום אז בשביל מה.

חבר:שמע שווה לך מכיוון שגם המחיר יחסית אטרקטיבי כי הבחור צריך להיפטר מהרכב עד יום רביעי הבא.

אני: עד כמה אטרקטיבי.

החבר ציין בפניי את הסכום שבערך אני יכול להוציא את הקופרה.

אני: טוב בוא נבדוק את זה. הגענו לרכב,אהבתי את מה שראיתי,חוץ מהסלון המכוער שלה והדבר הכסוף הענק שתקוע שם(אבל נחליף את זה לקיט בשביל דאבל דין.

עשינו סיבוב,נהגתי ברכב,הרכב הרגיש מעולה.

הצעתי מחיר,הבחור אמר בסדר(אפילו לא פרסם אותה ביד 2,רצה ללכת לאוטו דיל ולתת להם את הרכב).

הלכתי לבנק הוצאתי כסף על מנת להביא לו מקדמה.

הבאתי לבחור מקדמה,הוא התחייב לא לנהוג ברכב עד יום ראשון ורשמתי ק"מ.

ואמרנו שהקניה תושלם לאחר כמה בדיקות,אני הולך גם למוסך שמבין במכוניות האלה ועושה כל בדיקה אפשרית וכמובן למכון על מנת לקבל אחריות למקרה ש..

וזהו הכל קרה בצורה כל כך ספונטנית ולא ממש הצלחתי לברר לעומק לגבי הקופרה,אני מכיר את הרכב בצורה מאוד טובה אבל לא עד כדי כל הפרטים והתקלות הקטנות שיכולות לצוץ שם.

אז אני אשמח שאנשים בעלי נסיון וידע בנושא יגיבו לי ויגידו לי מה אני צריך לעשות ישר כשאני אשלים את הרכישה.

אני גם אשאל אותו לגבי מה שLEON רשם לי פה.

פורסם

מנצחת לדעתי את כל המתחרות שברמה שלה,

חוץ מזה גם בחרת את הרכב הכי חזק בקטגוריה.

המנוע גמיש בצורה מפחידה אתה לא תאמין איך הרכב נוסע בהילוך רביעי וחמישי [עם צ'יפ בכלל].

אחיזה טובה וחיצוניות מעולה,

הרכב הזה יספק אותך מעל ומעבר לפי דעתי.

תתחדש ותהנה!!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תודה רבה,

כן אני כבר מחכה ליום ראשון להגיע איתו לאיזה כביש מעניין שאני אוכל לבדוק אותו קצת יותר לעומק:twisted:.

סתם למען האמת אני צוחק,כל הקטע של הלחיצות כבר ירד לי מזמן,פשוט אם אני קונה רכב אני מעדיף לקנות את הדגם הכי טוב בקטגוריה,זה כמו שרציתי שירוקו אבל לא הייתי מוכן להתפשר על משהו חוץ מהמנוע 2.0.

בכל אופן אני יותר בקטע של רכב עם כח זמין,שיהיה מעניין מדי פעם לנסוע איתו אבל לא בקטע של ללחוץ מרזמזור לרמזור כמו כל הילדים המושפעים למיניהם.

פורסם
תודה רבה,

כן אני כבר מחכה ליום ראשון להגיע איתו לאיזה כביש מעניין שאני אוכל לבדוק אותו קצת יותר לעומק:twisted:.

סתם למען האמת אני צוחק,כל הקטע של הלחיצות כבר ירד לי מזמן,פשוט אם אני קונה רכב אני מעדיף לקנות את הדגם הכי טוב בקטגוריה,זה כמו שרציתי שירוקו אבל לא הייתי מוכן להתפשר על משהו חוץ מהמנוע 2.0.

בכל אופן אני יותר בקטע של רכב עם כח זמין,שיהיה מעניין מדי פעם לנסוע איתו אבל לא בקטע של ללחוץ מרזמזור לרמזור כמו כל הילדים המושפעים למיניהם.

קודם כול מברוק על הרכישה.

שנית בלי לבאס לא קנית את הכי הכי אלא מעל נמצאת הקופרה R אבל זה כבר לא משנה, הקופרה גם חייה ותעניק לך זמינות כוח ועוצמה חזקה מאוד לא יודע עד כמה אתה רגיל למתלים הקשיחים של וואגיות אבל בלאון במיוחד הקופרה זה סיפור לא שפוי בכלל קח בחשבון שאתה תרגיש טוב טוב בעצמות על מה אני מדבר, הכי חשוב שתהנה ממנה ואל תשכח לעלות תמונות שלה אחרי העברת בעלות :lol: .

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

תודה,

כן ברור לי שזאת לא הלאון הכי חזקה ויש את הR מעליי אבל זה ממש לא משנה לי.

את הרכבים מהסוג הזה אני מכיר,הייתה לי לאון 4 לפני הלאון שתבוא מחר וגם בקודמת היה את אותו הסיפור,כשהגיע אליי איזה בחור על מנת לקנות את הרכב (הוא ממש לא הכיר את הרכב ) הוא אמר לי שהבולמים קשיחים מדי וכנראה הם גמורים וצריך להחליף אותם :lol:,מאותו הרגע אמרתי לו שאני צריך לזוז כי הבנתי שמדובר בעוד ליצן.

בכל מקרה כן אני מכיר את המתלים האלה מקרוב וכשעשיתי איתה סיבוב הרגשתי בדיוק כמו בלאון הקודמת.

פורסם

בראש ובראשונה תתחדש, עשית אחלה קנייה.

ההבדלים בין ה-r לקופרה ה"רגילה" כל כך זניחים עד כדי שקולר s3 ותוכנה ושתי הכלים עומדים אחד לאחד, באחריות.

מעבר לזאת,

ויפר,

תעשה לי טובה,

קנית את הקופרה כי אתה רוצה את הדגם הכי טוב בקטורגיה?

חביבי, לא קונים רכב ספורט שהוא הקצה שבקטגוריה בכל כך הרבה כסף אם אתה לא רוצה ללחוץ "כמו הילדים המושפעים האלה".

אז תרד לעם, תודה שבתוך תוכך אתה רוצה להיות הכי חזק וקנית את הקופרה כי היא בדיוק כזאת...

סע בדרכים טובות

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...