Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיא, דבר ראשון תודה רבה

דבר שני, כשדיברתי על הדגם הכי טוב כנראה לא הסברתי את

עצמי כמו שצריך, בדגמים היותר מתקדמים יש אבזור שונה, למשל בלאון קופרה יש מושבי ספורט , טמבונים שונים, בשירוקו יש גג פנורמי( מעבר לזה אני לא יודע) ובכללי הדגמים הטלה הכי מושקעים והכי יפים וכמובן נותנים ביצועים מעולים.

אם נניח הלאון fr הייתה מגיעה עם אותו האבזור כמו שיש בקופרה, אם זה גאנטים, כסאות וכו וכו אולי הייתי שוקל לקנות אותה, או למשל אם השירוקו 1.4 הייתה מגיעה בדיוק כמו ה2.0 גם אולי היא הייתה באה בחשבון, לדעתי במדינה החסרת כבישים מהנים והחוק ההזוי אין טעם להחזיק רכב מעל 200 כס כי פשוט אין לנו איפה לנסוע איתם, במיוחד שיציבו עכשיו את המצלמות החדשות..

וללחוץ מרמזור לרמזור פשוט לא עושה לי את זה, אני יודע שאני נשמע כמו איזה קשיש, אני כולה בן 23 אבל כנראה אולי שפשוט אין לי את ההתלהבות הזאת כמו לאנשים אחרים, למשל שיפורים הרכב הזה לא ממש יראה ממני, אם כן אז ממש בקטנה, אני אעדיף להשקיע בקוסמטיקה והתנהגות מאשר להגיע ל300+ כ״ס.

הסיבה שאני קונה רכבים מהסוג הזה היא כי בא לי להיות קצת שונה משאר הרכבים בכבישים , וכן שיהיה לי גם קצת יותר כח לעומת רוב הרכבים האלה בכביש בשביל שמדי פעם אני אוכל להנות קצת יותר מנסיעה שגרתית, לרוב זה יקרה בכביש מהיר.

פורסם

ואני רוצה להוסיף עוד משהו שאולי יהיה מטומטם מצדי לומר כי לכל רכב דגם הייחודיות שלו.

אבל אם למשל היו משווקים בארץ את השירוקו 1.4 ה160 כ"ס עם גג פנורמי וכל האבזור שיש ב2.0 ליטר היינו רואים הרבה יותר כאלה בכבישים,ואותו דבר אני יכול לומר על הלאון,הגולפים למיניהם ועוד רכבים בסגנון דומה.

יש המון אנשים (כמוני) שלא כל כך מחפשים את הרכבים החזקים ונאלצים להתפשר על רכב כמו הקופרה או השירוקו 2.0 ליטר בגלל המראה שלהם,אני יודע שהדברים שאני אומר נשמעים כל כך הזויים אבל זאת המציאות ותאמינו לי שיש הרבה כמוני שחושבים ככה.

יש לי למשל חבר שהולך לקנות עכשיו שירוקו 1.4 אבל מאוד מתבאס בגלל שהיא לא מגיעה עם הגג הפנורמי אבל מצד שני אין לו את התקציב לרכוש את הדגם 2.0 , הוא מאוד אוהב את המראה של הרכב הזה ונאלץ להתפשר על 1.4 עם רגשות מעורבים.

כמובן שאני יודע שכל הקטע ברכבים מהסוג הזה הוא להיות יותר מיוחדים בגלל כל עסקת החבילה אבל בארץ שלנו יש מקום לשווק דגמים "פחות טובים" עם חבילת אבזור לפחות חלקית שיש ברכבים מהדגם הטוב ביותר לסוגם.

פורסם

טוב אז ככה,

חוזר בי ומתהפך ב180 מעלות.

לאחר שאתה יושב ברכב הזה,יוצא לכביש נורמלי ולא עושה נסיעה בתוך העיר ומרגיש במה בדיוק מדובר, נמרח לך פאקינג חיוך של ילד בן 17 שקיבל הרגע רשיון (עם קצת פחות התלהבות).

הרכב הזה כל כך מפתה וכל כך מהנה לנסיעה שאתה לא יכול שלא ללחוץ איתו.

כמובן שאני לא לחצתי בעיר אלא רק בכבישים שיש לי את האפשרות לבדוק את הרכב קצת לעומק והוא בהחלט מהנה וללא ספק החזיר לי (לפחות לתקופה הקרובה,אחרי זה ההתלהבות יורדת) את ההתלהבות מנהיגה,יצא לי לנהוג על GTI לפני שרכשתי את זאת ועשו לי סיבוב בשירוקו 2.0,הלאון לוקחת ללא ספק.

אני עכשיו באמת שוקל לשים צ'יפ,קולר של S3 ולבדוק מה ניתן להפיק מהרכב הזה,לא בטוח שאני אבל אעשה את זה.

בכל מקרה אולי הרכב הזה מאובזר קצת פחות מהGTI אבל הוא מרגיש כל כך נכון.

פורסם

מסכים איתך לגמרי וייפר, מה שכן לדעתי חכה עם הצ'יפצ'ופים והתוספות, תהנה מהרכב כמו שהוא תלמד אותו (למרות שגם בעבר לא היו לך בדיוק רכבים חלשים) ושתגיע למצב שבאמת כבר תיצא לכבישים ותצטרך עוד ריגוש / כוח תעשה את הצעד.

בנוגע ללחיצות / דאווין, לדעתי דווקא בעלי הקופרה (שוב ללא הכללה כי יש גם בעלי ספורטיביות שהם דאווינרים / מסוכנים כמו בכל תחום) הם יותר מתונים, פחות לוחצים בעיר בשביל הפוזה וכו' פשוט לא מחפשים את זה, אבל בשבילי לדוגמא, ברגע שאתה בכביש מהיר אתה מגיע מול עליה מוריד הילוך (אפילו לא צריך) הטורבו נכנס ואתה לא בשאיפה של (רק שיסתיים כבר האוטו נקרע על 4 אלף סל"ד באיזה משפחתומטית 1.6) זה שווה את זה, כוח זמין! בכל קשת הסקאלה, ולא 0-100 מרמזור לרמזור.

תתחדש אחי, ותהנה מהרכב! בדוק שאני אצטרך אליך עם איזה קופרה / FR / משהו בסגנון בעתיד הלא רחוק. :-)

פורסם

כן ברור שאני לא אתחיל לעשות את כל זה מההתחלה,כרגע אני באמת רוצה להכיר את הרכב קצת יותר טוב ולראות אם הוא מספק אותי בינתיים (לבינתיים מאוד).

מה שכן אני בהחלט רוצה להוסיף לו קצת קוסמטיקה,ירדתי בינתיים מהעניין של הג'אנטים מכיוון שהג'אנט המקורי לדעתי יושב מאוד יפה עם הצבע הזה, נראה לי שאני פשוט אזמין רק כיסויים של ברמבו לקליפרים,

אזמין סמל של קופרה לטמבון הקדמי כמו בקופרה R,גריל איפה שהסמל כמו בקופרה אר,אעשה השחרת חלונות בלייזר(צריך לבדוק אם זה חוקי בכלל) וזהו, אני לא יודע מה עוד אפשר להוסיף לרכב הזה,לדעתי הוא נראה מעולה.

לפי דעתי כל בן אדם צריך להיות מתון בתוך העיר ואין סיבה שאני אפילו אפרט למה כי כולנו יודעים.

מה שעוד הפתיע אותי בקופרה שהיא יחסית למה שציפיתי לא כזאת זללנית דלק,ציפיתי להרבה יותר גרוע ובמובן הזה היא בסדר גמור +.

תודה רבה אחי ואני באמת מקווה בשבילך שתביא משהו בסגנון כי זה באמת עולם אחר מאשר לנסוע באיזו מאזדה/טויוטה וכו'.

למרות שעוד פעם אם הנסיעות שלך הם לרוב רק בתוך העיר אין לזה טעם.

פורסם
ואני רוצה להוסיף עוד משהו שאולי יהיה מטומטם מצדי לומר כי לכל רכב דגם הייחודיות שלו.

אבל אם למשל היו משווקים בארץ את השירוקו 1.4 ה160 כ"ס עם גג פנורמי וכל האבזור שיש ב2.0 ליטר היינו רואים הרבה יותר כאלה בכבישים,ואותו דבר אני יכול לומר על הלאון,הגולפים למיניהם ועוד רכבים בסגנון דומה.

יש המון אנשים (כמוני) שלא כל כך מחפשים את הרכבים החזקים ונאלצים להתפשר על רכב כמו הקופרה או השירוקו 2.0 ליטר בגלל המראה שלהם,אני יודע שהדברים שאני אומר נשמעים כל כך הזויים אבל זאת המציאות ותאמינו לי שיש הרבה כמוני שחושבים ככה.

יש לי למשל חבר שהולך לקנות עכשיו שירוקו 1.4 אבל מאוד מתבאס בגלל שהיא לא מגיעה עם הגג הפנורמי אבל מצד שני אין לו את התקציב לרכוש את הדגם 2.0 , הוא מאוד אוהב את המראה של הרכב הזה ונאלץ להתפשר על 1.4 עם רגשות מעורבים.

כמובן שאני יודע שכל הקטע ברכבים מהסוג הזה הוא להיות יותר מיוחדים בגלל כל עסקת החבילה אבל בארץ שלנו יש מקום לשווק דגמים "פחות טובים" עם חבילת אבזור לפחות חלקית שיש ברכבים מהדגם הטוב ביותר לסוגם.

אז פה הטעות שלך - יש לי חבר עם שירוקו - 1.4 ידנית עם גג פנורמי

ויש לי עוד חבר שהיה לפני רכישה של שירוקו DSG גם כן 1.4 עם גג פנורמי ופדלים להחלפת הילוכים בהגה אבל בסוף בגלל שההמתנה לרכב הייתה מעל חצי שנה.

פורסם

ממ שידוע לי לפחות, יש בארץ שירוקו אחת 1.4 עם גג פנורמי, כנראה אתה מדבר על זאת.

ומה שאני עוד יודע שצמפיון לא נותנים את האופציה לגג הפנורמי בדגם של ה 1.4, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
ממ שידוע לי לפחות, יש בארץ שירוקו אחת 1.4 עם גג פנורמי, כנראה אתה מדבר על זאת.

ומה שאני עוד יודע שצמפיון לא נותנים את האופציה לגג הפנורמי בדגם של ה 1.4, תקנו אותי אם אני טועה.

ממה שאני הבנתי אתה יכול לבחור כל אבזור שיש. סוג של הזמנה אישית

פורסם

יש יותר משירוקו אחת 1.4 עם גג פנורמי.

בעיקרון, יש רשימת תוספות מסודרת שניתן להזמין אותם כהזמנה מיוחדת, רוב הסוכנים מנסים להוריד את הלקוחות מזה כי זה פרוצדורה בשבילהם.

תתחדש על הרכישה, רכב מדהים! יש בנהריה אחת לבנה עם ג'נטים שחורים, יפיפיה!

Got To love It

פורסם

תודה בן, אכן רכב מדהים, אם הייתה לי הזדמנות לרכוש אחת בצבע לבן במצב כמו שרכשתי את שלי אז לא הייתי חושב פעמיים, בלבן היא נראית ממש ממש טוב בגלל כל הפלסטיקה השחורה עליו, כשהוא שחור.. הוא שחור, אין פה בדיוק צבע ששובר יותר מדי את כל השחור הזה.

חשבתי על צביעת הגאנטים ללבן או החלפה ללבנים אחרים אבל נראה לי שזה ייראה מוזר אז פשוט ירדתי מזה.

יש לכם רעיונות?

אני יודע שיש מדבקות דמוי קארבון בצבע לבן אבל גם פה הדבר יראה לי קצת מוזר.

• תוכן חדש...