Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגני רוח עבור סוזוקי בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכב של חברתי כבר זמן רב סט מגני רוח.

ריכוז החיפוש שלי היה באתרים בחו"ל כגון איי ביי, לצערי לא מצאתי.

מה שלא עשיתי לא מצאתי סט עבור הרכב הזה.

בארץ העדפתי שלא לרכוש בגלל המחירים המוגזמים, בכל זאת נסיתי וגם להם לא היה.

מה שכן ראיתי מספר דגמי בלנו בארץ עם מגני רוח, השאלה אם מייצרים לדגם המדובר מגני רוח

או שמדובר על סטים לדגמי רכב אחרים שמתאים גם לבלנו.

במידה וכן אני ישמח לשם/דגם בשביל להזמין מחו"ל.

אני יישמח לעזרה, תודה רבה!

פורסם

חבוב, תיקח קורס בחיפוש באינטרנט כי מסתבר שזה לא הצד החזק שלך (לא נסיון להעליב, להיפך, לעזור)

נכנסתי לEBAY.COM

הקלדתי בחיפוש: Baleno wind

והופ, האפשרות הראשונה שקפצה היא מה שחיפשת:

http://www.ebay.com/itm/Wind-Deflectors-SUZUKI-BALENO-Estate-year-95-/400187828016?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d2d0da730

ועוד אחד:

http://www.ebay.com/itm/Suzuki-Baleno-1995-2007-wind-deflectors-4-5dr-2pcs-set-/120797220173?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c20134d4d

בקישור הראשון שרשמתי פה, מדובר על אחלה מוצר, מותאם ספציפית לאוטו (נכנס לתוך החלון ולא מודבק), רכשתי לפני כשנתיים לרכב שלי (לא בלנו).

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

לא נעלבתי, זה בסדר.

עשיתי מספר לא קטן של "מפתחות" לחיפוש.

לא קבלתי את התוצאות שלך בגלל שישראל לא נמצאת ברשימת המשלוחים שלו (וכן אני יודע שרשום שהוא שולח לכל העולם..)

לכן התוצאה הזאת סוננה אצלי.

בכל אופן העדפתי סט שנכנס בדלת ולא כזה שצריך להדביק.

אני יצרתי קשר עם הראשון, אני מקווה שאני יוכל לעדכן בתוצאות (לטובה)

הוא לא רשם אם זה זוג או 4 אבל אני יבדוק את זה.

תודה רבה!

פורסם

עזרה: לא בדקתי, כיון טוב אני יברר את זה מחר, תודה!

yairw: לא סתם המנוע של ebay סינן לי את האופציה הזו.

חזרו אלי, הם לא עושים משלוחים לישראל, אין לי מושג איך קנית מאחד מהם..

כנראה שאני עדיין יודע לחפש :-P

אבל עדיין אני ישמח לעזרה.

אני מעדיף כמובן מגן שיכול להיכנס בתוך הדלת ולא הדבקה... אבל אני לא בררן.. העיקר להשיג משהו.

פורסם

תיצור איתו קשר אישית, קניתי לא מעט פעמים ממוכרים שלא מבצעים משלוחים לארץ, בהודעה פרטית אתה מבקש ממנו אישית האם יוכל לשלוח עבורך לישראל, ייתכן והוא יסכים.

לצערי, לאחרונה אני רואה יותר ויותר מוכרים שהייתי נוהג לקנות מהם שמפסיקים משלוחים לישראל, הבנתי שאיביי הכניסו חוק חדש בקשר למשלוחים שהשפיע על הרבה מוכרים וגרם להם לצמצם את יעד המכירות שלהם, אחרים פשוט רושמים את עלויות המשלוח הבין לאומי בפרטי המוצר מכיוון שאיביי לא מאפשר להם לחרוג מ3$ למשלוח.

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

כמובן שיצרתי קשר בפרטי.

אני לא תמיד מתייחס למה שרשום גם שרשום שיש משלוח לישראל אני שואל.

גם לי יצא לקנות ממוכרים שלאחר זמן מה הפסיקו לשלוח לישראל.

בכל אופן, קבלתי תשובה שלילית.

אני עדיין מחפש את "הזהב" של הבלנו....

אני ישמח לכל עזרה שתבוא! :wink:

• תוכן חדש...