Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפתחה סיומת רישוי חדשה 76

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא, אדם בוחר לקנות לוחית רישוי ב-240 שקלים לצורך העניין, קנה, הרכיב אותו על הרכב.

היה ורצה האדם לקנות לאשתו רכב, קנה לוחית נוספת, התקין.

במעמד מכירת הרכב, מועברים הפרטים אל האדם הבא. זה עובד באירופה, לא ? אפשר גם להגביל את כמות הלוחיות שאדם יכול לקנות (אך לא את מספר הרכבים שיכולים להיות בבעלותו).

הבוז לך.

פורסם

אתה כנראה לא הבנת אותי נכון, הלוחיות נרשמות על שם בעליו של הרכב כולל פרטי הרכב הספציפי. אם הוא ירצה להעביר את הלוחית לרכב אחר אז הוא יגש למשרד התחבורע ויעביר את הלוחית על שם הרכב הבא.

הבוז לך.

פורסם
האם ימי הקץ הגיעו?

שלשום ראיתי לנצ'יה חדשה עם סיומת 79.

בנוסף ראיתי משאית עם סיומת 81, מצד אחד היא לא הייתה ישנה מדיי בשביל להיות 30 שנה על הכביש ומצד שני היא גם לא נראת חדשה מהסוכנות (אולי רכב שעבר רישוי מחדש).

יתכן שלוחית הרישוי הנ"ל היתה שייכת לנגרר של המשאית - אני רואה לא מעט נגררים עתיקים, אפילו עם שש ספרות. אני זוכר שהיה כאן אשכול בו צילמו אחת כזו.
פורסם

סיומת 9X ו-4X תראה אך ורק על רכבי הרשות הפלסטינית... וגם כמעט כל ה-3X.

מה שכן, לרכבים הכי ישנים שם - יש סיומת 7X! כמו הכבים החדשים ביותר אצלנו!

20110421104154.jpg

(כתוב על האוטו: "שכח...האהבה שלך הלכה")

פורסם
לא מדובר בשימוש חוזר. יש הרבה סיומות שלא נוצלו בטווח המלא שלהם.

אני מהמר שזה מה שיקרה בטווח הקרוב-בינוני.

זה דורש שינויים מינוריים בלבד במערכות המחשוב של משרד הרישוי ויבואני הרכב בלבד (הקצאה של מספרים ברזולוציה של מספר בודד ולא סדרה שלמה)

מיחזור של מספרים ספציפיים שהיו ונגרטו אני לא מאמין שיהיה בקרוב. אולי אם ייגמרו המספרים ה"חדשים" (וזה יקח זמן) אז יעשו את זה אבל זה פתח לצרות שונות ומשונות. נניח שב2018 אני קונה רכב חדש, מקבל מספר 123-45-87. אחרי כמה שנים אני בא למכור אותו ואז מתגלה שהרכב מעוקל, משנת 1989. עכשיו לך תוכיח ותתרוצץ...

שימוש במספרים שעברו לרשות הפלסטינית אני לא מאמין שיהיה בקרוב - הלוחיות שלהם יותר מדי דומות לשלנו, במיוחד בצילום שחור לבן ובזיהוי ממוחשב. תחשבו מה זה יגרום בכביש6, במשטרה...

הוספת ספרה או התחלת שימוש באותיות - כפי שאמרו פה זה מהלך שדורש שינוי מערכות מחשוב שייקח שנתיים במקרה הכי אופטימי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתמול בחיפה פונטו ולנצ'יה חדשות עם סיומת 79.

לפי דעתי יעברו ישר לסיומת 9X.

גם האלפא שלי עם סיומת 79.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני קורא 55 הודעות, 4 עמודים ומשתומם, WTF, את מי זה לעזאזל מעניין?:shock:

אולי יש גם כאלה שמשננים סדרות של מספרי מנועים ומקטלגים מספרי שילדה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם לא חייבים להגיב תגובות, סלחו לי, מטופשות כאלה

מי שזה לא מעניין אותו לא חייב להיכנס לשרשור...

יש כאלה שזה מעניין אותם, למה חייבים לזלזל?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש עוד הרבה זמן עד שיגמרו המספרים הנוכחיים. הם פתחו מתחילת השנה לא פחות מ5 סדרות כשיש יבואנים כמו מאזדה שנמצאת עדיין ב71 וטויוטה ב74. החמישייה הזו אמורה להספיק לפחות עד סוף 2012 אם לא יותר.

• תוכן חדש...