רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ועד הבית שלי כנראה בשיתוף שאר התושבים החליטו שהם מגדרים את החנייה שצמודה לבית וגובים על כך 800 שקל. הרכב שלי, פיאסטה שנת 97 עומד שם כחצי שנה, ללא טסט (הקפאתי אותו במשרד הרישוי) , המצבר שלי גמור אז אני יכול להניע רק בעזרת כבלים ויש עוד מספר תקלות ברכב שאין לי את האפשרות ואת הרצון לתקן כרגע. האם הם יכולים להזמין את העיריה בטענה שזו "גרוטאה" וכדומה כי הם איימו עלי ואני רוצה לבדוק את העניין לפני שאני פועל נגדם כי הם יקבלו בראש.
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
- 6 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום חברים, הזמנתי סוויפט חדשה. אני אמור לקבל אותה בתחילת דצמבר. סביר להניח שהיא תירשם בתור דגם 2011 למרות שזה חודש לפני תחילת השנה האזרחית 2012. הבנתי שהיו שינויים ברישום ומעכשיו ייבדק העניין לפי חודש הקנייה במעמד מכירת הרכב בבוא היום. האם תוכלו בבקשה להרחיב ולהסביר לגבי העניין? האם יש לי צורך לדרוש שהרכב יירשם בתור 2012? תודה רבה מראש למשיבים!
הודעה אחרונה מאת טל 25, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 383 תגובות
- 61.4 אלף צפיות
סקר נגדי לסקר שעכשיו פעיל והאמת לא פחות מעניין.. מהנסיון הלא עשיר שלי אני יכול להגיד שפאסאט 2.0 הוא בעל ההתנהגות הגרועה ביותר.
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 620 צפיות
חברים מה שלומכם? אם אני לא טועה השנה החל השיווק של רנו מגאן בגרסה הספורטיבית- רנו מגאן RS ורנו מגאן RS קאפ. למרות שקיים מידע אודות הרכב באינטרנט בהחלט אשמח לשמוע התרשמות של אחד מחברי הפורום. ראיתי אחת בכביש בהרצליה ליד הבית והרכב בהחלט נראה מרשים. הנה תמונה שהורדתי מהאינטרנט, למרות שמדובר בתמונת תצוגה היא זהה לחלוטין לרכב שראיתי על כבישי ארצנו.
הודעה אחרונה מאת papikian, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני קורא נלהב פה בפורום כבר כמה שנים ועכשיו הגיע גם תורי לשבת מול ההגה תיאוריה כבר עברתי ויש לי כמה שאלות בנוגע לשיעורי נהיגה אשמח אם תעזרו לי התחלתי לחפש מורה נהיגה אבל רבים מהחברים שלי או שלומדים על רכב אוטומט או שנוסעים 45 דקות כל כיוון לחדרה ללמוד שם, האם מישהו יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב (רק על ידני כמובן!), שלא מלמד רק כדי לעבור טסט אלא מלמד נהיגה נכונה ובטוחה ומלמד באזור זכרון יעקב? עוד שאלה כללית, רק עוד ארבעה חודשים יהיה לי 17, מומלץ לחכות קצת לפני שאני אתחיל מעשי או שזה זמן סביר? תודה לכולם, אוהד
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם לכל מי שמכיר ולמי שלא אני מציג לכם את ההזמנה שהגיעה לגלאי ולנטיין 1 המכשיר הוזמן מתושב ארה"ב, עלה 411 דולר כולל המשלוח לביתו והובא לארץ. אז מה באריזה? מימין לשמאל: ספר משתמש, כבל חשמל, ערכת התקנה לרכב, ספק כח לשקע המצית, כבל חשמל נוסף מסולסל, סט תופסנים לחלון, מתאם תליה לסוכך שמש. בתמונה נפרדת: המכשיר עצמו מחובר למתלה החלון. אני ממליץ לכל מי שיש אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב חוסך כאן 1600 שקלים הכיול נעשה תוך 5 דקות עם מדריך שפורסם כאן בפורום בעבר ונבדק מול ולנטיין אחר שנקנה בארץ. גמר חתימה טובה לכולם שמרו על עצמכם ומי שמסביבכם והכי חשוב סעו בזהירות.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 501 צפיות
האם אחרי צפוי הרכב בפילם בצבע שונה מהמקור צריך לשנות צבע ברשיון?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
דייהו סופר רייסר 1997 שלי שבק חיים, עלות גרירה + תיקונים (3-4K) + טסט בעוד חודש ורישיון רכב מתווספים לסכום שאני מעדיף להשקיע בסוזוקי שנת 2008 של השכן השאלה איך להיפטר מהרכב הישן, האם למכור למגרש גרוטאות לחלקים במשהו כמו 500 ש"ח (לפי מה ששמעתי ממישהו) או שיש אופציות נוספות?
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 0 תגובות
- 494 צפיות
מה המידה הניתנת להחלפה ל17 אינץ?
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם,אני מתעניין כרגע בסיאט איביזה ספורט 1400 שנת 2007. הרכב עלה לכביש ב28/12/06! האם מסתכלים על מחירון של 06?או של 07? בלוי יצחק ברגע שבוחרים שנת 07 אין אפשרות של עלייה לכביש בסוף 06 אלא רק החל מינואר 07. ברגע שבוחרים 06 אין בכלל אופציה של חודש עלייה לכביש. על איזה מחירון מסתכלים?06 או תחילת 07? ההפרש הוא 8 אלף שקל שזה הרבה כסף,מקווה שתוכלו לעזור לי.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם רכשתי רכב מידי סוחר רכב ונאמר וגם הוצג לי כי הרכב הינו יד ראשונה והסוחר שמופיע וממנו רכשתי רכב זה בהעברת הבעלות לא יחשב כיד. לדאבוני כשהגיע הרשיון על שמי צויין 02 דהינו אני למעשה יד שלישית ולא שנייה. האם יש לי אפשרות לתבוע מסוחר הרכב פיצוי על הונאתי או להעביר זאת לתביעה ע"י עורך דין? אשמח לייעוצכם.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ובהחלט נראית מעניינת! מתוך ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4144417,00.html
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה דחופה בנוגע לרשיון נהיגה. יש לי רשיון רגיל (ב') נהיגה ממרץ 2007. הבנתי שהחוקים השתנו ובלה בלה בלה. וכיום מי שמוציא רשיון נהיגה רגיל מותר להסיע רכב שמשקלו עד 3500 קילו בלבד ולא עד ארבע טון כפי שהיה מותר. השאלה היא איפה אני נמצא בכל הסיפור. ב2007 כשהוצאתי את הרשיון היה מותר לי לנהוג ברכב עד 4000 ק"ג, האם יהיה מותר לי כיום להסיע רכב שמשקלו 4000 או שהחוק החדש חל גם עלי? (הבנתי שעשו תקופת מעבר של מי שהוציא רשיון ב 2007 שהחוק לא בדיוק חל עליו אבל לא הבנתי בדיוק את הפרטים וכל אחד אומר לי משהו אחר). יש לי רכב מסחרי שמשקלו הכולל הינו 3900 ולכן זה רלוונטי בשבילי. אם התשובה שאני לא רשאי לנהוג ברכב שמשקלו 3900 אז יש עוד שאלה והיא - מה אני צריך לעשות בכדי שאוכל לנהוג ברכב כזה…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה תמונות שצילמתי ביולי השנה בלונדון.
הודעה אחרונה מאת iiiiido18, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם ייתכן לקבל רכב חדש שקיבל מכה במהלך הפריקה\במסירה והאם היבואן חייב לדווח ללקוח לגבי פגיעות כלשהן או תקלות שקרו לפני המסירה ללקוח? תודה.
הודעה אחרונה מאת mazda626, -
-
- 1 תגובות
- 658 צפיות
מישהו יודע איך לנסוע לבסיס תל השומר מהעיר אשדוד דרך העיר יבנה, לא על כביש 4 אשדוד - תל אביב, מנסה לחסוך את הפקקים של הבוקר - סיוט !! תודה מראוש
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
ברוב הרכבים האמריקאים יש חישן אורות על הדשבורד ומצב אוטומט בידית הדלקת האורות האור נדלק רק שנכנסים לחניון או מנהרה או שיש חושך בחוץ הטיפ שלי הוא פשוט אצלי עובד כבר שנה שניה שברולט מאליבו לוקחים פקק פלסטיק מכל בקבוק שתיה מכניסים בו חתיכת דבק דו צדדי ומלבישים אותו על החישן בדשבורד החישן חושב שיש חושך ואז שניה לאחר ההתנעה האורות נדלקים וכאשר מכבים את הרכב האור כבה כך לא תקבלו דוח על הדלקת נורות בסוף החורף 1 לאפריל תורידו את הפקק ותחכו לחורף הבא בהצלחה בסך הכל פקק שתיה ודבק דו צידי לא לשכוח הידית של הדלקת האורות במצב AUTO נ.ב פגשתי מאמן כדורגל ידוע שחשב שבמצב אוטומט בידית האורות נדלקים אוטומטי אם מישהו מכיר או שיש לו דגם אירופאי עם חיישן שינסה
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 796 צפיות
אשמח אם מישהו יספר קצת על ביטוח ישיר. אחרי שנישרפתי אצל דורון אשמח לישמוע חוות דעת תודה רז...
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי אומר שהיא מזכירה קצת את האאודי A4:| http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1874859
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב, לדוד שלי יש סובארו סטיישן והגיע הזמן להחליף צמיגים והוא רוצה לשנות את המידה הקיימת ולעבור מ 13' - 155 אל 13' - 175 - 65 האם זה ניתן חוקית ? תודה.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני וחברים שלי ישבנו במרפסת אצל חבר.3 מכוניות שלנו חנו בחוץ. חבר שומע בום, פתאום רואים 4 נערים בני 17-18 עוברים רכב-רכב ובועטים. עד כמה שאנחנו ראינו, היו 8 מכוניות שבורות. רוב הסיכויים שהם המשיכו להרוס עוד מכוניות בהמשך הרחובות. בעטו בבגאץ של האוטו של חבר שלי (מאזדה 3).גרמו לכיפוף רציני. התרשמות מהמשטרה לשם שינוי: במקרה עברה משטרה חצי דקה-דקה אחרי המקרה, עצרנו אותה והסברנו לה מה קרה. עברה עוד דקה וחצי אנחנו רואים עוד משטרה.הם אמרו לנו שדיווחו להם והם באו לתגבורת. עכשיו לשאלות: במקרה כזה, שהמשטרה לא תפסה אותם (שזה מה שנראלי שקרה) כי אחרי כ-20 דק' חזרה אלינו ניידת (ח"ח,מראה על רצינות למקרה) ושאלה כמה הם היו,כלומר הם עדיין לא מצאו אותם. אבל אם תפסו, אותם הנער…
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
-
אהלן כולם, חדש פה ומאמין שאבקר בפורום הרבה, אחלה מקום אני כרגע עובר שיעורי נהיגה ואני בשיעור 11 כבר. בכללי אני די שולט, בחוקים, פניות וכו', הבעיה העיקרית שלי היא שהאוטו נכבה לי מדי שיעור בגלל שאני "זורק" קלאץ.. אני באמת מנסה בעדינות ואני מאמין שמדובר סך-הכל באיזה 1~2 ס"מ שאני "זורק". לשאלה שלי: אני צריך להתחיל להילחץ כי אני עדיין לא שולט בזה ואני בשיעור 11?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
סאנגיונג קורנדו בישראל מנוע דיזל 175 כ"ס בלבד ותיבת 6 הילוכים ,והמחיר 169,500 .
הודעה אחרונה מאת elyashiv, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 708 צפיות
http://auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27797-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%91%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9E-%D7%9C%D7%92%D7%95.aspx משחקים ב'לגו'; 380,000 חלקים, 22 בנאים ו-2,500 שעות עבודה הם משחק?! http://www.youtube.com/watch?v=PqJ20tABoC8&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מדהים!!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בארצות קרות ורכבים ישנים משאירים את הרכב לעבוד בסרק מספר דקות עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה תרם תחילת הנסיעה. ברכב מודרניים ובארץ האם יש צורך להניעה את הרכב ולהמתין מס' דקות עד שטמפ' המנוע מגיע לטמפ' העבודה הרגילה?
הודעה אחרונה מאת dny, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר ברכב מיבוא אישי, שאין אפשרות להעביר את הבעלות עליו. בעל הרכב גר בחו"ל, ואני מעוניין להעביר הבעלות עלי, אבל אומרים לי שזה לא אפשרי, מכיוון שבעל הרכב הביא הרכב כתייר. קניתי רכב ממכרז אבל לרכב אין ניירת. איך אני יכול להעביר בעלות?
הודעה אחרונה מאת VivaItalia, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפי המדבקה, הלחץ בקידמי הוא 33 PSI ובאחורי 29. יכול להיות שמישהו התבלבל שם?
הודעה אחרונה מאת deadcanhack, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב מחר אני אמור לנוסע מכרמיאל הצפונית והרחוקה לתל אביב - חשבתי לנסוע דרך צומד אחיהוד עד יוקנעם משם לעלות לכביש חיפה ת"א החדש וישר עד ת"א . יש דרך אחרת שהיא מומלצת , בשעה 6 שאני יוצא מהעבודה אז תמיד יש פקק ארוך מכיון כרמיאל עד הפניה שמאלה בצומת אחיהוד . אשמח לקבל המלצות , תודה
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה בעצם בכותרת. אני מחפש לקנות מגני רוח לדלתות קדמיות למיצובישי לנסר קלאסיק. איפה מוכרים את זה באיזור חדרה במחיר שפוי?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום שלום, מישהו כאן יודע על מסלול "מירוצים" מקצועי שקיים כאן בארץ? אני רוצה לקחת לשם את החבר ליום הולדת הבנתי שיש בירושלים, אבל אם תוכלו לתת עוד המלצות על מקומות בסגנון, אני אשמח
הודעה אחרונה מאת AvielT,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- tan tan
- פריג'י
- hans
- Itzik-b
- eliharel
- פינדר
- הרקוליטו
- flytomars
- yohai71
- Alloytoy
- Avia