Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ להדלקת אורות אוטומטי לבעלי חיישן אורות

gabip58
שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברוב הרכבים האמריקאים יש חישן אורות על הדשבורד ומצב אוטומט בידית הדלקת האורות

האור נדלק רק שנכנסים לחניון או מנהרה או שיש חושך בחוץ

הטיפ שלי הוא פשוט אצלי עובד כבר שנה שניה שברולט מאליבו

לוקחים פקק פלסטיק מכל בקבוק שתיה מכניסים בו חתיכת דבק דו צדדי ומלבישים אותו על החישן בדשבורד

החישן חושב שיש חושך ואז שניה לאחר ההתנעה האורות נדלקים וכאשר מכבים את הרכב האור כבה

כך לא תקבלו דוח על הדלקת נורות בסוף החורף 1 לאפריל תורידו את הפקק ותחכו לחורף הבא

בהצלחה

בסך הכל פקק שתיה ודבק דו צידי לא לשכוח הידית של הדלקת האורות במצב AUTO

נ.ב

פגשתי מאמן כדורגל ידוע שחשב שבמצב אוטומט בידית האורות נדלקים אוטומטי :-D

אם מישהו מכיר או שיש לו דגם אירופאי עם חיישן שינסה

הונדה סיוויק ספורט 5 דלתות 1800 מודל 2010

שברולט מאליבו 2010 3.5 LT

שברולט קאפטיבה ספורט 2013 LS

שברולט מאליבו 2000 טורבו 259 כ"ס 2015

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכבים אירופאים ויפנים יש מצב Auto, בו האורות נדלקים כאשר חיישן האורות מזהה תאורה לא מספקת ואת ON\OFF הרגילים. אם יש צורך להדליק את האורות (במידה ובמצב האוט' הם אינם נדלקים) אז מעבירים לON וזהו.

באמת אין את זה באמריקאיות שצריך לעשות שיפצורים לחיישן? נשמע לי תמוה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שיש מצב של ON\OFF אבל כאשר הבורר במצב ON, האורות נשארים דולקים גם לאחר שהמפתחות לא בסוויטץ, כנראה.

ואז הטיפ של הפקק על החיישן עושה את העבודה בשבילך:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכבים אמריקאיים שהיו לי בעבר תמיד היה דולק אור, כל זמן שלא הדלקתי אורות דרך היה דולק איזשהו אור יום (לא אור חניה).

דיי דומה לכל תאורות הלד שיש כיום ברכבים מסויימים אשר דולקים תמיד.

במצב זה אף פעם לא הייתי צריך לדאוג להדליק אורות.

זה היה במאליבו הישנה, בחדשה זה לא קיים??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שיש מצב של ON\OFF אבל כאשר הבורר במצב ON, האורות נשארים דולקים גם לאחר שהמפתחות לא בסוויטץ, כנראה.

ואז הטיפ של הפקק על החיישן עושה את העבודה בשבילך:wink:

צודק, אכן מדובר על מאמץ עילאי.

נ.ב. באירופיאיות, לפחות בחלקן, האורות נכבים עם הוצאת המפתח גם אם השארת את הבורר על ON.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הציניות אבל הבעיה פה היא לא "המאמץ העילאי" שנדרש כדי להדליק את האור.

הבעיה היא שיש אנשים שלא רגילים להדליק את האורות דרך ביום, וכעת כאשר זה חובה הם עלולים לקבל דו"ח בגלל שהם שכחו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגרמנייה שלי חיישן האורות נמצא בצידו הימני עליון של השמשה כך שאין אפשרות להדביק עליו דבר...

אבל ע״מ לעשות סדר,

לפחות ברכב שלי במצב On האורות נכבים עם כיבוי הרכב ונדלקים עם פתיחת הרכב בעזרת השלט בעוד שבמצב אוטו׳ הם נדלקים עם פתיחת הרכב בעזרת השלט רק כאשר חשוך בחוץ ונכבים 10 שניות לאחר נעילת הרכב. (מע׳ comming home / leaving home).

אם כן הפתרון שלך אינן יעיל וגם לא נחוץ לואגיות שבינינו אבל בהצלחה בהמשך...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי נמנע מהתעסקות עם החיישן הזה. במכוניות שמצויידות במערכת בקרת אקלים אלקטרונית, החיישן הזה משמש גם כחיישן קרינת שמש, כך שהמערכת יודעת האם מדובר ביום או לילה ומכיילת את המזגן בהתאם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הציניות אבל הבעיה פה היא לא "המאמץ העילאי" שנדרש כדי להדליק את האור.

הבעיה היא שיש אנשים שלא רגילים להדליק את האורות דרך ביום, וכעת כאשר זה חובה הם עלולים לקבל דו"ח בגלל שהם שכחו.

אז שלא ישכחו. אני מקווה שהם לפחות רגילים ולא שוכחים לשים חגורות בטיחות בתוך העיר. הבעיה כאן היא אי ציות לחוק, בין אם הוא מוצדק או לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז שלא ישכחו. אני מקווה שהם לפחות רגילים ולא שוכחים לשים חגורות בטיחות בתוך העיר. הבעיה כאן היא אי ציות לחוק, בין אם הוא מוצדק או לא.

ממש לא אותו דבר.

חגורות בטיחות חוגרים תמיד, בכל מושב ברכב בכל דרך ובכל שעה משעות היממה.

אורות חובה להדליק רק בתאריכים מסויימים ובסוגי כבישים מסויימים. גם אני שוכח מדי פעם להדליק אורות ביום בימי חורף נאים. אם היה לי חיישן כנ"ל ברכב הייתי מיישם את הטיפ בשמחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא אותו דבר.

חגורות בטיחות חוגרים תמיד, בכל מושב ברכב בכל דרך ובכל שעה משעות היממה.

אורות חובה להדליק רק בתאריכים מסויימים ובסוגי כבישים מסויימים. גם אני שוכח מדי פעם להדליק אורות ביום בימי חורף נאים. אם היה לי חיישן כנ"ל ברכב הייתי מיישם את הטיפ בשמחה.

אז מה יגידו נהגי מוניות? מזל שברכבים חדשים יש חיישן חגורה...

שכחת? בעיה שלך. פעם הבאה כבר לא תשכח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...