Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד אתה לא נלחץ מזה ואתה מבין שפשוט מתניעים מחדש וממשיכים, הכל בסדר.

גם לנהגים מאוד מנוסים יכול להיות מצב של חוסר תשומת לב או סתם חוסר ריכוז שנכבה להם הרכב.

לפני כמה ימים הייתי ברמזור ושכחתי שאני בהילוך ראשון אז עזבתי את הקלאץ' ונכבה הרכב באלימות. קורה...

מזל שהייתי עם הרגל על הבלם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה קלאץ?.

כנס לתת פורום פורמולה ישראל וקרא את השרשור שפתח עומר ותבין שגם למקצוענים זה קורה.

בהצלחה בטסט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יוסי

אתה דפוק ברמות שקשה לתאר.

אם אתה לא מבין הומור בעיה נוספת שלך.

ואל תחליט בשבילי מה לכתוב ואיך לכתוב ומתי לכתוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נסה ללכת לשיעורי נהיגה עם נעלי ספורט או סנדלים אפילו:shock: כדי שתהיה לך תחושה טובה יותר של הדוושה ברגל.

אני התחלתי ללמוד נהיגה עם נעלי הרים מגושמות, לא הבנתי למה הרכב משתגע לי. עברתי לסנדלים וזה עזר.

זה הטיפ שרציתי לרשום לך כשראיתי את הכותרת !

כשאתה הולך לשיעורים דאג לנעליים עם סולייה דקה, כמה שיותר דקה יותר טוב, וחשוב שהנעל תיהיה כזאת שצמודה הייטב לרגל, לא הנעליים המגושמות האלה של הילדים שנוסעים על סקייטבורד.

ככה תוכל לשלוט טוב יותר וביתר דייקנות ברגל שלך, ובכף הרגל שלך, וככה נוכל להרגיש טוב יותר את דוושת הקלאצ'.

לא תאמין איך ישתפרו יכולות השליטה שלך בקלאצ'.

קדימה, כך את הטיפים מהחברים כאן וגש לשיעורים עם בטחון עצמי מחודש, אפילו המורה יופתע ממך !

בהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

חבל חבל ושוב פעם חבל

היום היה לי טסט ב7 בבוקר, הטסט הלך מ-ע-ו-ל-ה, באמת הפתעתי את עצמי.

הטסטר היה אדי (אני באר שבעי, מי שמכיר את אדי יודע שהוא טסטר קשה)

הטסט לקח בערך 15 דקות, נסיעה חלקה מאוד בלי קפיצות בלי שטויות עד שהגענו לחנייה ברוורס.

פעם ראשונה נגעתי במדרכה, אמר לי לנסוע לרכב הבא ולעשות חניה ברוורס ושוב פעם נגעתי במדרכה..אמר לי תודה רבה ולהתחלף.

בשיעורים עצמם החניה הייתה תמיד הכי קלה, לא מבין איך לא הצלחתי בדבר כל-כך פשוט, צעד אחרון בטסט והייתי מיליון אחוז עובר.

כרגע המורה שלי אמר לי שאי אפשר לדעת, המורה די קשה ולא יודעים אם הוא יבליג או לא, למרות שיש מלא מורים שסולחים על דבר כזה בהנחה ושאר השיעור היה טוב.

השני שעלה איתי הטסטר נגע לו בהגה אז המורה שלי היה באמת יותר מודאג ממנו מאשר ממני, חצי נחמה אבל עדיין נורא נורא מעצבן.

פורסם

יש תשובה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד יש סיכוי לעבור, זה שהיה לפני שכח לאותת ביציאה מהחנייה, הטסטר בלם אותו וביקש ממנו להדליק את האיתות.

הוא עשה את מה שהוא אמר בשקט בלי להוציא הגה או אפילו קללה קטנה, המשיך בנסיעה כרגיל ועבר בסוף.

מאחל לך בהצלחה!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אני באר שבעי, בטסט האחרון שלי (הרביעי או חמישי) הבוחן נגע לי בהגה על ההתחלה, עוד ביציאה ממשרד הרישוי, ובסוף, לאחר החניה ברוורס, נכבה לי המנוע, אבל עברתי.

פורסם

המורה נהיגה לא יודע, באתר לא רשום כלום, היתקשרתי אלייהם ואין תשובה..

הלכתי לבית ספר עצמו ובדקתי על הדלת אם עברתי (אם הת.ז רשומה שם אז עוברים), המספר לא היה אז כניראה לא עברתי.

אחרי בדיקה קטנה לגבי הטסטר שלי, גילתי את זה:

http://www.ereverev.co.il/article.asp?id=5831

מזל חרא?

כי שוב, אני מאמין שחוץ מהחנייה אני נהגתי ממש טוב, לא נגע לי ולא העיר לי על כלום.

המורה שלי אמר לי שגם אם הייתי עושה את החנייה בצורה טובה, לא הייתי עובר, מזה השטויות האלה :?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב, זה מוכיח שאתה יודע לנהוג כמו שצריך גם בתנאי לחץ (בטסט שבוחנים אותך) ולא לפשל.

טסט הבא כנראה יהיה בוחן אחר בלי בעיות אישיות קשות (לא התעמקתי במה שרשום שם) ותעבור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...