Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הזמנתי סוויפט חדשה. אני אמור לקבל אותה בתחילת דצמבר. סביר להניח שהיא תירשם בתור דגם 2011 למרות שזה חודש

לפני תחילת השנה האזרחית 2012.

הבנתי שהיו שינויים ברישום ומעכשיו ייבדק העניין לפי חודש הקנייה במעמד מכירת הרכב בבוא היום.

האם תוכלו בבקשה להרחיב ולהסביר לגבי העניין? האם יש לי צורך לדרוש שהרכב יירשם בתור 2012?

תודה רבה מראש למשיבים!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

זה נכון, שמ-2008 יש במחירון התיחסות לחודש עלייה לכביש. במחירון לוי יצחק מופיע מחיר לאוטו שעלה לכביש בינואר, וכתוב כמה צריך להוסיף לכל חודש נוסף.כאשר בדקתי טרייד-אין של אחד יבואנים, נאמר לי שהם לא מתייחסים לחודש עלייה לכביש ולוקחים מחירון של חודש ינואר. אוטו שלי עלה לכביש בספטמבר ויכ להוסיף 600ש"ח לכל חודש ז"א 4800 ש"ח.

ממליץ לחכות עד ינואר

בברכה netmag.

פורסם
זה נכון, שמ-2008 יש במחירון התיחסות לחודש עלייה לכביש. במחירון לוי יצחק מופיע מחיר לאוטו שעלה לכביש בינואר, וכתוב כמה צריך להוסיף לכל חודש נוסף.כאשר בדקתי טרייד-אין של אחד יבואנים, נאמר לי שהם לא מתייחסים לחודש עלייה לכביש ולוקחים מחירון של חודש ינואר. אוטו שלי עלה לכביש בספטמבר ויכ להוסיף 600ש"ח לכל חודש ז"א 4800 ש"ח.

ממליץ לחכות עד ינואר

מה זה לחכות? לא לקחת את הרכב שיגיע?! אני לא חושב שזה חכם.

ולא הבנתי. אתה טוען שלמחיר של הרכב שלך כן מתווספים 4800 ש"ח או לא?

פורסם

תהיה בריא... אתה קונה רכב, ועוד לפני שקיבלת אותו אתה דואג מה יהיה במעמד המכירה :roll:

חובב, סליחה שרוף על רכבים? קנה את הרכב ותהנה מהנהיגה בו. אל תעסיק את עצמך במכירת הרכב...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מה זה לחכות? לא לקחת את הרכב שיגיע?! אני לא חושב שזה חכם.

ולא הבנתי. אתה טוען שלמחיר של הרכב שלך כן מתווספים 4800 ש"ח או לא?

במחירון מופיע מחיר לדגם 2008 92000 ש"ח ובצד כתוב שעל כל חודש יש להוסיף 600ש"ח לפי עלייה לכביש.

בברכה netmag.

פורסם

זה ממש לא נכון לא לחשוב על מעמד המכירה בעת הקנייה, בין אם אתה חובב או שרוף על רכבים ובין אם לא.

אין מה לעשות, המצב הכלכלי במיוחד בארץ תמיד מהווה שיקול.

בנוגע לשאלה, נכון להיום חלק מהציבור עדיין חושב על שנת הקנייה. הדבר הוא חסר כל היגיון ואני מאמין שלאט לאט נתרגל למצב החדש.

כידוע, אין שום הבדל בין הרכב שהגיע בדצמבר 2011 לבין אחד שחיכה חודש בבונדד של היבואן ועלה לכביש בינואר. הכל בראש שלנו.

אתה יכול להיות רגוע, אם יהיה לך רכב במצב טוב אתה תוכל לדרוש את המחיר הנקוב לפי המחירון ולפי חודש העלייה לכביש.

פורסם
תהיה בריא... אתה קונה רכב, ועוד לפני שקיבלת אותו אתה דואג מה יהיה במעמד המכירה :roll:

חובב, סליחה שרוף על רכבים? קנה את הרכב ותהנה מהנהיגה בו. אל תעסיק את עצמך במכירת הרכב...

אני מודה שלא הייתי קונה רכב שלא יהיה סחיר בעתיד גם אם היה ממש בא לי עליו. למה? כי אני לא שוחה בכסף ואני שקול וחושב על המצב הכלכלי שלא הופך לטוב יותר.

אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות כל העולה בדעתך ולהנות ממנו בלי לחשוב על העתיד, יש לך את מלוא הפירגונים ממני!

אז אני חובב, עזוב חובב, שרוף על רכבים מאז שאני זוכר את עצמי. שים לב שאין קשר בין אהבה לעולם הרכב ליכולת הכלכלית של אדם.

אני חולם על פרארי 458 ספיידר ואנהג בקרוב על סוויפט. מי יודע, אולי אדביק עליה איזה סמל של פרארי על ההגה כדי להרגיש טוב יותר :)

• תוכן חדש...