Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועד הבית שלי החליט שהוא מגדר את החנייה

TalMetro
שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ועד הבית שלי כנראה בשיתוף שאר התושבים החליטו שהם מגדרים את החנייה שצמודה לבית וגובים על כך 800 שקל.

הרכב שלי, פיאסטה שנת 97 עומד שם כחצי שנה, ללא טסט (הקפאתי אותו במשרד הרישוי) , המצבר שלי גמור אז אני יכול להניע רק בעזרת כבלים ויש עוד מספר תקלות ברכב שאין לי את האפשרות ואת הרצון לתקן כרגע.

האם הם יכולים להזמין את העיריה בטענה שזו "גרוטאה" וכדומה כי הם איימו עלי ואני רוצה לבדוק את העניין לפני שאני פועל נגדם כי הם יקבלו בראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם זו חניה משותפת זה עדיין שטח פרטי (בבעלות משותפת של כלל דיירי הבניין) ולעירייה אין סמכות לגעת ברכבים שם.

מה קשור גידור החניה לפיאסטה המסכנה שלך?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הידוע לי בטאבו אין חילוק מדוייק לפי חניות ומספור דירות, אבל החנייה היא השטח של הבניין, ככה בנוייה השכונה מאז ומתמיד.

הפיאסטה שלי עומדת בשטח הצדדי לבניין (העברתי אותה מהחנייה המרכזית כי העירו לי) ועכשיו מגדרים את החנייה הצדדית, היכן שחונה הפיאסטה שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם החניה משותפת, השמוש שלך צריך להיות סביר ומידתי. סביר ומידתי אומר שאדם מחנה רכב שמיש. רכב שיוצא ניכנס ומאפשר גם לאחרים לעשות שמוש סביר בחניה המשותפת. להחנות רכב לא שמיש, זה שמוש לא סביר ולא מידתי (אולי אפילו חזירי). אם יתבעו אותך אצל הממונה על בתים משותפים לדעתי תקבל פסיקה שתחייב אותך לפנות את הרכב.

נהג מנוסה
:roll:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה רושם שאתה שכן נחמד מאוד...

זו אכן גרוטאה, איך אתה מגדיר אותה?

החניה היא לא פרטית שלך, איך היית מרגיש אם שכן אחד היה מציב קרוואן, השני מחסן פלסטיק, השלישי נדנדה של הילד והרביעי בכלל היה בונה שם גינת תבלינים?

אם החניה פרטית שלך (כלומר רשומה בטאבו) אז סבבה, אבל היא לא, ולכן רצוי שתהיה שכן טוב ותזיז את הרכב.

אגב, הם יכולים לפנות לאגודה לתרבות הדיור אשר תספק להם ייצוג משפטי, דבר אשר לא כדאי לך להכנס אילו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם החניה פרטית שלך (כלומר רשומה בטאבו) אז סבבה, אבל היא לא, ולכן רצוי שתהיה שכן טוב ותזיז את הרכב.

זה לא "סבבה" אם הרכב הופך להיות מפגע תברואתי. לכן כדאי לשמור על הרכב וסביבתו נקיים כדי לא להפוך אותו לבית גידול זוחלים ומזיקים. במקרה של מפגע עשויים הדיירים להתלונן והעיריה תבקש אותך לפנות את המפגע.

גם היות הרכב "גרוטאה" הוא מפגע אסתטי. אני לא יודע איך מתיחס המחוקק למפגע שכזה.

למרות אהבתי הרבה ל"גרוטאות" שלב השיפוץ צריך להעשות בנחלת הפרט מבלי להפריע לכלל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכונה טובה

חנית בחניה המרכזית , ביקשו שתזיז , הזזת לחניה צדדית.

עכשיו רוצים לגדר את החניה הצדדית , למה?

תחזיר את הרכב לחניה המרכזית , שמור על סביבת רכב נקיה , תזיז אותו מדי פעם , ושיקפצו לך.

או תגיד להם חברים הרכב נשאר בחניה הצדדית ואל תגדרו לי אותה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו בחצר ישנן לפחות 3 גרוטאות. אחת עומדת כבר כשנתיים וכולה מתפרקת. איש לא מאיר והעירייה לא מפנה. אני רואה בתופעה של הגרוטאות עם הדלתות הנעולות ברכה כי הרי ברגע שתופסים לי את החנייה הבטוחה שלי - החנייה החלופית הינה לצד אחת הגרוטאות - כך יש לי מגן לפחות לצד אחד של רכב. הבעיה היא רק לאלה שחוזרים מאוחר מעבודה ולא מוציאם חנייה בחצר כלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב ממש לא גרוטאה, זה שהוא לא מודל 2012 לא אומר שזה לא רכב, הוא אומנם נראה ישן אך הוא רכב נוסע ויש לו כרגע בעיה כלשהי שאני עדיין מתלבט האם שווה להשקיע תיקון או למכור אותו ככה, בכל מקרה. אני אזיז אותו לחנייה המרכזית, נראה מה יהיה הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה בעיקרון החניה שלכם היא רכוש משותף (מאחר והיא לא רשומה בטאבו).

בעיקרון אם יש רוב של שכנים אשר יבקשו להזיז את הרכב אז רצוי שתזיז אותו.

קודם כל בשביל שכנות טובה, וזה הכי חשוב!

שנית, הם יכולים לפנות לאגודה לתרבות הדיור ואלו יעזרו להם להגיש תביעה לבית המשפט (אך לפני זה הם נוהגים לשלוח מכתב התראה מעו"ד שלהם) שם יש סיכוי טוב לפסיקה נגדך.

הכי מומלץ זה לשטוף טוב את הרכב ולהוציא אותו לחניה הציבורית ברחוב (בהנחה שיש כזו), במקרה זה עד שתקבל הודעת פינוי מהעיריה יעברו מספר חודשים אם בכלל, וגם אז ניתן לשטוף שוב פעם את הרכב ולהזיז אותו כמה מטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...