Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Valentine 1 Unboxing

kremi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לכל מי שמכיר ולמי שלא אני מציג לכם את ההזמנה שהגיעה לגלאי ולנטיין 1

המכשיר הוזמן מתושב ארה"ב, עלה 411 דולר כולל המשלוח לביתו והובא לארץ.

אז מה באריזה?

מימין לשמאל: ספר משתמש, כבל חשמל, ערכת התקנה לרכב, ספק כח לשקע המצית, כבל חשמל נוסף מסולסל,

סט תופסנים לחלון, מתאם תליה לסוכך שמש.

בתמונה נפרדת: המכשיר עצמו מחובר למתלה החלון.

אני ממליץ לכל מי שיש אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב חוסך כאן 1600 שקלים הכיול נעשה תוך 5 דקות עם מדריך שפורסם כאן בפורום בעבר ונבדק מול ולנטיין אחר שנקנה בארץ.

גמר חתימה טובה לכולם שמרו על עצמכם ומי שמסביבכם והכי חשוב סעו בזהירות.

1000000444.jpg

1000000445.jpg

1000000449.jpg

פורסם

הוזמן מהאתר הרשמי בארה"ב

https://store.valentine1.com/Store/

ההתקנה של החשמל נעשתה בארץ כי היה לי ולנטין של חבר באוטו עד שהגיע שלי

הכבל מחובר לקופסת הפיוזים בצד שמאל ועובר דרך הקורה למי שמבין קצת בחשמל רכב זאת התקנה של 3 דקות (לא אני התקנתי)

פורסם

חשוב לציין שולנטיין - כמה שהוא מכשיר טוב - מתאים למקרים מאד ספציפיים ומהירות נמוכות יחסית. לא חושב שכדאי להסתמך עליו אם אתה באמת ממהר ובטח לא בכבישים פתוחים וישרים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
חשוב לציין שולנטיין - כמה שהוא מכשיר טוב - מתאים למקרים מאד ספציפיים ומהירות נמוכות יחסית. לא חושב שכדאי להסתמך עליו אם אתה באמת ממהר ובטח לא בכבישים פתוחים וישרים.

מסכים איתך חלקית עופר אבל כשאתה באמת ממהר רק שיבוש אמצעי האכיפה יעזור לך באמת וכאן אנחנו מדברים כבר על אמצעים לא חוקיים. הולנטין יעזור לך במקרים שאתה נוסע קצת מעל החוק (לפעמים בלי לשים לב) ומקבל התראה שיכולה להציל אותך

פורסם

למה העדפת אותו על המתחרה אסקורט? אני גם רוצה לרכוש גלאי אבל מתלבט איזה.. (בכל מקרה אקנה בחו"ל)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ממה שהבנתי אין היום מכשיר שיכול על הלייזר.

בעסה. ברגע שיש איזשהו מכשיר משטרתי שיכול לתפוס אותך גם אם יש לך את כל המכשירים בעולם אני כבר מוותר על התענוג לרכוש את ה VALENTINE או\ו הצ'יטה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה, קרוב משפחה שנמצא בארה"ב מזמין לי דרך האתר ומביא איתו לארץ.

מה אני צריך להגיד לו שישים לב? לפי מה שהבנתי עד עכשיו, מה שצריך זה גרסת אירופה (יורו)?

תודה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...