Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'יפ סופה ממוגן ירי במילואים.

הייתי שלושה שבועות נהג בג'יפ כזה לפני שלוש שנים.

רכב שהוסיפו עליו 2 טון מיגון מבלי לשנות לו את ההיגוי/בלמים.

הגה חסר תחושה לחלוטין, בלמים שבקושי מאטים את הרכב, ומרכז כובד גבוה עקב מיגון תא הנוסעים שגורם לכל הדבר המסוכן הזה לקבל זויות גלגול שממשיכות לנדנד את האוטו גם כשהוא כבר חוזר לנסוע בקו ישר.

דרך אגב, זה שהרכב בעל חלונות אטומים ומזגן שלא עובד, בצרוף עם שכפ"צ וכפלס"ט לא עוזר לתחושה.

אני קורא את זה וצוחק כי זה כל כך נכון... ההגה של הסופה זה אחד הדברים המסוכנים אני לא מבין איך הצליחו לייצר הגה שמרגיש כאילו הוא מסתובב על ריק! סופה ממוגנת זה סיפור אחר סיבוב מעל 30 קמ"ש אתה מרגיש כאילו אתה הולך להתהפך לא סובל את הסופות האלה..

למה? ככה!

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, זה שהרכב בעל חלונות אטומים ומזגן שלא עובד, בצרוף עם שכפ"צ וכפלס"ט לא עוזר לתחושה.

בשביל זה קיים השילוב של הפתחי אוורור מעל הנוסע והנהג וחתיכות הקרטונים שמסתובבות בכל בסיס צבאי המכבד את עצמו:

לוקחים חתיכת קרטון, מקפלים אותה לגודל של ה"חלון" וכך יצרת לעצמך מנהרת רוח DIY.

הבעייה היא שצריך לנסוע יחסית מהר ע"מ שזה ישפיע וזה כאמור מסוכן בסופה הזו.

אגב, הוסיפו "רק" טון אחד של מיגון, אבל פרט לבולמי זעזועים באמת לא החליפו דבר.

פורסם

מצתרף לדעה על הסופה!

ואפילו לא ממוגנת,התהפכנו ברכב כזה לפני חודש ועד כמה שמרגישים שהוא לא יציב ומתנהג גרוע!

פורסם

פורד פיאטה של חבר.

אוטו פשוט זוועה, שנת 87.

מנוע 1.1 או 1.0(זה באמת משנה?) בולמי הזעזועים סיימו את חייהם(אם היו קיימים מלכתחילה) וכל אבן על הכביש הורגשה בכל הבודי והשאסי, מלווה בבומים על קוליים מכל המכלולים של הרכב.

ובכלל, הת'רד הזה גורם לי לצחוק בשעת לילה מאוחרת.

שלד

פורסם

האמת שרציתי להוסיף הערה ש"מיני וואנים, ג'יפים, טנדרים, משאיות ושאר מזיקים לא נכללים"

אני נהגתי גם על ג'יפ וברור שהוא בעל האחיזה הגרועה ביותר..

הת'רד הוא יותר בשביל להפתיע כמה קוראים שלא ציפו שהאוטו הזה והזה יהיה בעל אחיזה זוועתית (מישהו אמר פאסאט?:evil:)

פורסם

שברולט וונטור של חבר

יצא כמה פעמים לנהוג,הרגשה כאילו שאני נוהג בוואן,אוי רגע אני באמת נוהג בוואן,בכל מקרה הרגשתי ממש ממש לא נוח ושמחתי כשהחפתי בחזרה לאוטו שלי,לכל מי שלא מכיר את האוטו:

http://renschfarmstore.com/images/1-20-04%20venture%20ls.jpg

http://img188.echo.cx/img188/4755/untitled1copy6xe.jpg

IntrepiD V6

"This could be Heaven,Or this could be HEll"

פורסם

שברולט אלרו-אני חולה שברולט אבל התנהגות הכביש שלהם מפחידה.

זווית גלגול של אוטובוס ממוצע.

אבל בסך הכל מתלים רכים זה נורא נוח חוץ ממצבים של נסיעה בשטח עם הרבה שיבושים.

וכן גם הפאסאט מזכירה רכב אמריקאי,עם זווית גלגול שרק נהג אגד יכול להרגיש בהם בטוח.

פורסם

גפ"ס של הצבא, על הכביש היה פשוט מפחיד לסע איתו.

נ.נ. ישן (לא אביר) - בשביל פרסה צריך 5 רברסים.

חיפושית, השילוב של הדוושות ההפוכות ברגל + הגה זוועתי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
ג'יפ סופה ממוגן ירי.

רכב שהוסיפו עליו 2 טון מיגון מבלי לשנות לו את ההיגוי/בלמים.

הגה חסר תחושה לחלוטין, בלמים שבקושי מאטים את הרכב, ומרכז כובד גבוה עקב מיגון תא הנוסעים שגורם לכל הדבר המסוכן הזה לקבל זויות גלגול שממשיכות לנדנד את האוטו גם כשהוא כבר חוזר לנסוע בקו ישר.

כנ"ל. רק שבמקרה שלי מדובר בג'יפ סופה ממוגן מהדגם החדש של מג"ב, בשירות הסדיר לפני כשנה.
פורסם

אני מצטער לומר זאת אבל הפאג'רו 98 דיזל 2.8 של אבא שלי לוקח את התואר... אבל יש לי כל כך מעט ניסיון שזה או הוא או גולף (או איבו). אז אני חושב שאני אלך על הפאג'רו. למרות שאין לי ספק שיש גרועים ממנו בהרבה

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

סופה צבאית.

במהלך קורס הג'יפים שעשיתי, בפעם הראשונה שרציתי להוציא אותה מהבסיס, הבלמים כ"כ הפתיעו אותי בחוסר התפקוד המשווע שלהם שכמעט הורדתי את השער של הש"ג...

הדבר השני שעלה לי לראש זה שברולט ויואנט.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הדבר השני שעלה לי לראש זה שברולט ויואנט.

:loco::roflmao: .

רק לשמוע על האוטו הזה עושה לי רע.....

בקשר לאוטו הכי גרוע שנהגתי עליו אין בינתיים כל כך אחד כזה (אני עוד לא בן 18 :).

חוץ ממרצדס E-CLASS שממש איכזבה אותי בנסיעה מהירה, וגם לא במהירה, וגם בסיבובים.

ואני מדבר על הדור הקודם.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

ללא ספק פיאט אונו 45 שנת 93 אוטו מקרטע ועלוב שהוצאות התחזוקה עליו לא נגמרו אף פעם הצלחתי למכור במחיר מגוחך לאחר שנתיים מתישות.

נ.ב. מצטרף לדיעות על הסופה הממוגנת...עוד לא הזכרתם שפרט לנהיגה לא ממש מהנה הדלתות מאחור נפתחות כל הזמן...בעייה בטיחותית!

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

פיאט אונו נראה לי זה דגם 45 לא ממש בטוח ,שנת 89

מנוע בעל הספק מטורף של 903 סמ'ק.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...