Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מחר אני אמור לנוסע מכרמיאל הצפונית והרחוקה לתל אביב - חשבתי לנסוע דרך צומד אחיהוד עד יוקנעם משם לעלות לכביש חיפה ת"א החדש וישר עד ת"א .

יש דרך אחרת שהיא מומלצת , בשעה 6 שאני יוצא מהעבודה אז תמיד יש פקק ארוך מכיון כרמיאל עד הפניה שמאלה בצומת אחיהוד .

אשמח לקבל המלצות , תודה :)

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אכן יש פקק ענקי בצומת אחיהוד בדיוק לכיוון שאתה מתכנן לנסוע, אבל אני לא חושב שהדרך השנייה דרך הקריות תקצר לך במשהו במיוחד לאור העבודות בכבישים לטובת המטרונית.

תיתקע קצת בפנייה באחיהוד ואחרי זה זה משתחרר.

פורסם

מכרמיאל עד הסוף צומת עכו שמאלה ישר עד לקריות שם תוכל לעלות על כביש 22 (תמיד יש עומס באזור הטכני וכו' אבל זה רק לבאים מדרום לצפון, לכיוון חיפה כמעט תמיד ריק אולי תיהיה קצת תנועה ערה לא מעבר לכך)לצאת בעיר ולהמשיך דרך כביש החוף (2) או שאם בא לך להמשיך מעכו עד הסוף ישר להכנס למנהרות ולצאת בחוף הכרמל משם דקה נסיעה ואתה על 2.

מניסיון של קרייתי. ;)

מאוד לא ממולץ לנסוע דרך אחיהוד פקק מטורף תמיד בפניה שמאלה וגם אח'כ.

פורסם

מיסיון של קרייתי נוסף...:wink:

אני עושה את הנסיעה הזאת יומיום למכללה בכרמיאל וחזור,

הדרך אחרי אחיהוד גם לא הכי זורמת ובמיוחד מאיזור קריית ביאליק צור-שלום נוצר צוואר בקבוק עקב צמצום הנתיבים והעבודות בכביש, זה פשוט סיוט לעבור שם.

שוב, לדעתי עדיף להיתקע קצת בצומת אחיהוד ואז משתחרר הכל, מאשר לזחול כל הדרך השנייה.

פורסם

אפילו עם הפקקים של צ.אחיהוד עדיין הדרך הזו קצרה משמעותית מאשר דרך הקריות שפקוקה לא פחות בשעות האלה.

אם אתה בכל זאת בוחר לנסוע דרך הקריות, עדיף לנסוע דרך ק.חיים (בצומת שאחרי רפא"ל פנה ימינה) מאשר להמשיך דוך דרך הקריון, יקצר לך את הדרך באיזה רבע שעה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מיסיון של קרייתי נוסף...:wink:

אני עושה את הנסיעה הזאת יומיום למכללה בכרמיאל וחזור,

הדרך אחרי אחיהוד גם לא הכי זורמת ובמיוחד מאיזור קריית ביאליק צור-שלום נוצר צוואר בקבוק עקב צמצום הנתיבים והעבודות בכביש, זה פשוט סיוט לעבור שם.

שוב, לדעתי עדיף להיתקע קצת בצומת אחיהוד ואז משתחרר הכל, מאשר לזחול כל הדרך השנייה.

צודק זה גם יכול להיות תלוי ביום שעה ועומס..הכי נורא אפשר להכנס ברפאל ימינה לק.ים ולנסוע דרך הכביש של קרית ים קרית חיים צמוד לחוף משם לצאת מהמערבית דרך המזרקה ולעלות על הטכני - אומנם מסבך אבל רוב הסיכויים שאין עומס אבל זה כבר במידה והוא יודע להתמצא באזור טוב טוב.

אבל שוב האזור של ביאליק כמה שהוא עמוס אפשר להסתדר בצבר יש רמזורים ארוכים ומשם זורם יחסית.

ואם הוא מתכוון לנסוע דרך יקנעם פורדיס גם שם יש עומסים מאוד כבדים לעליה למחלף..

זה בעייתי זאת שעה שהרבה נוסעים חזרה הביתה כמה שתנסה להתחמק מהפקקים זה יהיה קשה!

פורסם

בתור כרמיאלי כבר 30 שנה אני חושב שמספר הפעמים שנסעתי לת"א דרך הקריות שואף ל 0.

למה לעשות כזה דבר?!

הדרך המהירה ביותר, בד"כ, היא דרך משגב - כפר מנדא (כביש 784), צומת המוביל, יוקנעם ושם לבחור כביש החוף או 6.

האופציה השניה היא אחיהוד, סומך, יגור, יוקנעם ואז כנ"ל.

כמובן אפשר לשלב: לסוע דרך משגב ולהמשיך ישר - כביש 805 (במקום הפניה שמאלה לכיוון משגב ואז מנדא...) אז יוצאים בצומת יבור באיזור אחיהוד ועוקפים את הפקק בפניה שמאלה לאחיהוד.

יש עוד שילוב דרך משגב שבו יוצאים בסמוך לצומת סומך. פניה ימינה בצומת מורשת לכביש 781.

מה שכן הדרך דרך משגב מלאה בסיבובים + עליות וירידות. דרך די מהנה כשמכירים אותה ויכולה להיות איטית אם אתה לא מכיר את הכביש (במיוחד בלילה).

פורסם

אני כל יום עושה את הנסיעה הזאת של חיפה כרמיא (עבודה ) - דרך הקריות עד קניון חיפה זה באמת נראה לי מיותר, אמרו לי שיש איזה דרך לנסוע דרך צומת קדרים , מישהו מכיר ?

אחרי צומת אחיהוד הפקק משתחרר?

פורסם

אני כל יום עושה את הדרך כרמיאל - חיפה (עבודה) באוטובוס.

אני בחרתי במיוחד קו שנוסע דרך משגב - ואז במקום שעתיים כרמיאל-חיפה דרך הקריות אני מגיע בשעה ורבע דרך משגב.

אני לא בטוח, אבל לפני חודש נסעתי לעבודה עם הרכב והפקק נוצר בגלל צוואר בקבוק, נתיב 1, בין אחיהוד ליבור.

בצומת יבור ועד יגור (כולל סומך) הכל סלול 2 נתיבים לכל כיוון.

וז"א שאחרי אחיהוד (יותר נכון אחרי יבור) זה די פנוי בשעות שאתה רוצה לנסוע.

נ.ב. אחיהוד - יבור זה בערך 3 ק"מ.

פורסם

אוקי תודה על הטיפים - כנראה שאני יסע באמת דרך אחיהוד - מה גם שזו הדרך שאני מכיר ולחפש בלילה מאיפה לנוסע זה קצת סיפור שלא בא לי להסתבך .

תודה

פורסם
אמרו לי שיש איזה דרך לנסוע דרך צומת קדרים , מישהו מכיר ?

זה אומר שאתה נוסע על כביש 85 לכיוון ההפוך מהכיוון שיביא אותך לצומת אחיהוד,

עד שמצד ימין שלך יהיה כביש 65 פנה ימינה (יותר נכון סופו של כביש 65 אם מסתכלים על "אבני דרך"),

ומשם אתה תגיע עד צומת גולני, ושם אתה פונה ימינה ופניך כבר לכיוון המוביל וכו',

לא יודע אם זה כדאי.

so far so good so what

פורסם
בתור כרמיאלי כבר 30 שנה אני חושב שמספר הפעמים שנסעתי לת"א דרך הקריות שואף ל 0.

למה לעשות כזה דבר?!

הדרך המהירה ביותר, בד"כ, היא דרך משגב - כפר מנדא (כביש 784), צומת המוביל, יוקנעם ושם לבחור כביש החוף או 6.

כמובן אפשר לשלב: לסוע דרך משגב ולהמשיך ישר - כביש 805 (במקום הפניה שמאלה לכיוון משגב ואז מנדא...) אז יוצאים בצומת יבור באיזור אחיהוד ועוקפים את הפקק בפניה שמאלה לאחיהוד.

יש עוד שילוב דרך משגב שבו יוצאים בסמוך לצומת סומך. פניה ימינה בצומת מורשת לכביש 781.

מה שכן הדרך דרך משגב מלאה בסיבובים + עליות וירידות. דרך די מהנה כשמכירים אותה ויכולה להיות איטית אם אתה לא מכיר את הכביש (במיוחד בלילה).

+1

בנוסף, שווה ללמוד את הכביש (שעובר במשגב) בשביל לחזור אליו אח"כ...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...