Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לא דחופה בכלל בנוגע לרשיון נהיגה.

gmc ונדורה
שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שאלה דחופה בנוגע לרשיון נהיגה.

יש לי רשיון רגיל (ב') נהיגה ממרץ 2007. הבנתי שהחוקים השתנו ובלה בלה בלה. וכיום מי שמוציא רשיון נהיגה רגיל מותר להסיע רכב שמשקלו עד 3500 קילו בלבד ולא עד ארבע טון כפי שהיה מותר. השאלה היא איפה אני נמצא בכל הסיפור. ב2007 כשהוצאתי את הרשיון היה מותר לי לנהוג ברכב עד 4000 ק"ג, האם יהיה מותר לי כיום להסיע רכב שמשקלו 4000 או שהחוק החדש חל גם עלי? (הבנתי שעשו תקופת מעבר של מי שהוציא רשיון ב 2007 שהחוק לא בדיוק חל עליו אבל לא הבנתי בדיוק את הפרטים וכל אחד אומר לי משהו אחר). יש לי רכב מסחרי שמשקלו הכולל הינו 3900 ולכן זה רלוונטי בשבילי. אם התשובה שאני לא רשאי לנהוג ברכב שמשקלו 3900 אז יש עוד שאלה והיא - מה אני צריך לעשות בכדי שאוכל לנהוג ברכב כזה(gmc ונדורה).

אהה ועוד שאלה, במידה ואסור לי לנהוג בונדורה האם יש דבר כזה שיהיה מותר לי לנהוג רק בתנאי שהונדורה ריקה ואז המשקל פחות מ3500

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שהוציא רשיון נהיגה ב' עד תאריך 31/12/2006 רשיון לנהוג על רכב שמשקלו הכולל עד 4,000 ק"ג וברשיונו יופיע סעיף "רשאי לנהוג בדרגה B עד 4000 ק"ג בישראל"

מי שהוציא רשיון לאחר התאריך הקובע הנ"ל רשאי לנהוג על רכב שמשקלו הכולל עד 3,500 ק"ג.

אם ברצונך לנהוג על רכב שמשקלו הכולל כפי שתארת 3,900 ק"ג, תאלץ לשם כך להוציא רישיון נהיגה C1.

אינך רשאי לנהוג על רכב כנ"ל גם אם הוא לא עמוס ומשקלו כרגע לא עובר את ה 3,500 ק"ג, מה שקובע זה המשקל הכולל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקובע זה מה שכתוב לך ברישיון: אם כתוב 4000 ק"ג, מותר לך לנהוג ב-GMC שלך. אם כתוב 3500 ק"ג, תוכל לנהוג בה רק לאחר שתוציא רישיון בדרגה C1.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פספסת בקצת כי מי שקיבל רשיון נהיגה עד ליום 12.2.2007 רשאי לנהוג ברכב עד 4000 ק"ג.

584

קובץ התקנות 6564 , כ"ד בשבט התשס"ז, 12.2.2007

ב) במקום פסקאות ( 3) ו–( 4) יבוא:

"( 3) בעל רישיון נהיגה מדרגה 2 לפי התקנות הקודמות, תיתן לו רשות

הרישוי היתר לנהיגה ברכב פרטי וברכב מנועי מסחרי שמשקלם הכולל

המותר אינו עולה על 4,000 ק"ג; בעל רישיון נהיגה מדרגה 3 לפי התקנות

הקודמות, תיתן לו רשות הרישוי היתר לנהיגה ברכב מנועי מסחרי שמשקלו

הכולל המותר אינו עולה על 14,999 ק"ג;".

. תחילתן של תקנות אלה ביום י"א בטבת התשס"ז ( 1 בינואר 2007 ) (להלן - יום

התחילה).

9

. מי שקיבל לראשונה רישיון נהיגה לסוג רכב מסוים בתקופה שמיום התחילה עד יום

פרסומן של תקנות אלה, יראוהו כאילו קיבל את הרישיון האמור ערב יום התחילה.

י"ב בשבט התשס"ז ( 31 בינואר 2007 )

(חמ 3-83 )

שאו ל מופז

שר התחבורה והבטיחות בדרכים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...