רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
שלום חברים, היחנתי את הרכב שלי וכשחזרתי, שמתי לב שנכנסו לי בתוכו. יש לי עד, שראה את התאונה ורשם את מספר הרכב הפוגע. נהג הרכב הפוגע לא השאיר את פרטיו. מה עושים? האם יש צורך לפנות למשטרה? אני יכול לתבוע אותו בבית דין? אני חושב שאם אני אפנה לסוכן ביטוח, הוא יצא בזול מדי מהעניין ובזה אני לא ממש מעוניין. היום הוא פוגע ברכב חונה ובורח, מחר בבן אדם... תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת nikitales, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה להזמין פנסי JDM מאיביי. השאלה אם יכולים לא לקבל את זה לארץ או שייגבו תשלום?
הודעה אחרונה מאת Sergey83, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4735/1876057 הרכב מאוד שימושי ונראה בכלל לא רע, אבל רבעק, לפרק את כל מה שפירקו כדי להעביר ממסר? אי אפשר לחשוב על זה קודם? ועוד אצל מומחי צ'מפיון? לא פלא שלא הכל חזר למקום...
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- 1 תגובות
- 865 צפיות
מישו מכיר אך נקרא החלק שמוסמן בצהוב בתמונה נשבר לי ואני מעוניין לחפש באינטרנט ולא יודע מה לחפש.. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת איש הגרזן, -
- 2 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
האם בשבת יש תעריף שונה לדלק?
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה משטרת ישראל תגיד הפעם?!
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
יצרו עמי קשר מסוכנות סקודה נתניה והודיעו שיש מלאי חדש החל משבוע הבא ,(וכבר ניתן לבצע הזמנה ולשריין צבע ) מכיוון שאנו רכשנו כבר רכב אחר חשבתי שכדאי ליידע כאן . יוסי
הודעה אחרונה מאת aliasone, -
- 2 תגובות
- 788 צפיות
כותרת^^^^.........קיים? איפה ?
הודעה אחרונה מאת yanivd7, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הרכב שנת 2004, והפלסטיק השחור שעל הטמבון שמגן מפגיעות מלא בשריטות ויש כמה חלקים שנהיו דהויים, יש איזשהי דרך להחזיר את הברק לצבע השחור ולהוריד שריטות? סיליקון לא בא בחשבון כי הוא מספיק לשבועיים. נייר שיוף? תכשירים אחרים? ניסיתי לעשות פוליש באיזור שלא רואים אבל הוא להפך עשה אותו ללבן תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Unrated, -
- 1 תגובות
- 833 צפיות
ערב טוב, האם גם אתם צריכים להתעמת עם המכשיר ולחבר/לנתק אותו 5 פעמים בכדי שייכנס למצב "USB" כשאתם רוצים לעדכן את בסיס הנתונים, או שזה רק אצלי? יש משהו שאפשר לעשות חוץ מלנתק ולחבר בשביל לפתור את הבעיה? בכל פעם שאני בא לעדכן את המכשיר הבעיה חוזרת על עצמה.. תודה, אדר.
הודעה אחרונה מאת chen132, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דודה שלי גרה בארה"ב והיא אמורה לחזור בקרוב לארץ, עכשיו אנחנו יודעים שישנה אפשרות של קניה של רכב מחו"ל עם הקלות רבות, מה הפרוצודורות שעלינו לעשות, אני יודע שהנושא נטחן לגבי הייבוא אך לא ידוע לי אם מישהו פנה בעבר לגבי אותו נושא כמו שלי, אז ממכם הסליחה, אשמח לכל לינק או עזרה ממכם, תודה רבה ! האם ישנה אפשרות קניה של רק רכב אחד או יותר ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
מבצע מעניין ב- VOLVO 1 2
מאת bar72- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שמתי לב שהם מציעים את ה- S40 T5 ב- 180K, ואת ה- S60 T4 ב- 200K. לא תמחור נורא כל כך. אם למישהו יש ניסיון עם ה- S40, אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 3 תגובות
- 732 צפיות
שבת שלום לכולם! היום הכי מלחיץ בחיים שלי,כימעט ונישרף לי הרכב בגלל קצר במתג חלונות.. עכשיו צריך לחפש מתג חדש,אם יש פה אנשים חמודים שיכולים לעזור לי אני ישמח! זה המתג Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו יש מחסום בסגנון הזה? נמאס כבר שאנשים תופסים את החניה הפרטית שלנו כמה בערך אמור לעלות דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת redead, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. הבחנתי במצלמה חדשה שמוסתרת היטב בדרך מי בית דגן לצומת חולון, כ-200 מטר לפני הגשר. לידיעתכם!
הודעה אחרונה מאת LiorMITO, -
שאלה שמעניינת אותי (כל שאלה מעניינת את השואל) - נהג האוטובוס מוריד רגל מהגז בכל הילוך 1 2
מאת Or05230-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, אתמול נסעתי באוטובוס, זה לא אוטובוס עירוני אלא אוטובוס בינעירוני, זתאמרת מהגדולים יותר. שמתי לב , שבכל פעם שהאוטובוס מעביר הילוך , הנהג מוריד רגל מהגז ל 2 שניות בערך. לא שמעתי על אוטובוס עם גיר ידני , אבל אם יש דבר כזה אז אני בטוח שהגיר היה אוטומט , 2 הידיים היו על ההגה גם בזמן הורדת הרגל מהגז. לא שמתי לב לדבר כזה לעולם באוטובוסים עירוניים ... רציתי לדעת : האם השערתי נכונה והוא באמת מוריד את הרגל מהגז ? האם זה כדי לאפשר להילוך להכנס ? למה הוא צריך לעשות זאת ? תודה רבה וסליחה על הבורות
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
קיה פיקנטו GTI ? 1 2
מאת בולדוזר-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לא אבל קרוב . קיה פיקנטו החדשות 3 דלתות כבר נחתה בלונדון יש סרטון שקיה פירסמה על בחורה וגם יש רכב שמה אמור להגיע עם סאן רופ ומגנזום משופר בנוסף אפשרות למושבים אדומים למראה ספורטיבי. מתי מגיע לארץ הקודש ?
הודעה אחרונה מאת Itay_86, -
-
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לכל מי שלא מכיר: http://www.themarker.com/cars/1.1529262 רק דבר אחד מטריד אותי - מדובר במורה משווייץ שבנה את המכונית ביחד עם מתנדבים. איך הוא עשה רישוי לרכב כזה, ואיך זה שהוא נוסע על כבישי הארץ בלי שמתנ"א יורידו אותו על "שינוי מבנה" או משהו כזה. הרי הרכב בטוח מסוכן נורא, ובכלל אין לו לא שקע טעינה, ולא מנוע בנזין וזאת חיית מרוצים רעה. (למען הסר ספק אני כותב בציניות). אז אם גם אני רוצה לבנות אחת כזאת, איך אני מקבל את הרישוי להעלות אותה על הכביש, ומי יסכים לבטח אותה בביטוח חובה?
הודעה אחרונה מאת 289, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום . אני מעוניין לרכוש רכב ביבוא אישי וביררתי רבות על הנושא, אך דבר אחד נשאר בפני כתעלומה. וזה המחיר של ההובלה מאזור החוף המזרחי של ארצות הברית לישראל ברצוני לדעת כמה יעלה הובלה מאזור זה של רכב מדגמי המיני (כגון שברולט ספארק) או אופנוע ספורט? אשמח לקבל תשובה בהקדם
הודעה אחרונה מאת eliraner, -
אפשר המלצה למגרשי רכבים בחיפה?
מאת Guest erezb84- 3 תגובות
- 663 צפיות
אני מעוניין למכור את הרכב שלי, לא מצליח כבר כמה חודשים דרך יד 2, וחשבתי לבדוק את נושא המגרשים. אז, אפשר לקבל המלצות למגרשים בחיפה ששווה לבדוק בהם? תודה!
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
למי מכם שלא עוקב אחרי עמוד הפייסבוק של הפורום (נו נו נו ) - הנה מה שקלטה מצלמת המערכת ביום שבת האחרון בעלייה המפורסמת מנשר לרכס הכרמל (כביש 7212). החלטה אמיצה של מורה הנהיגה. מישהו מתנדב לברר כמה עולה "שיעור"?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום חבר המליץ לי על החברה "ווילר" לפרסום על רכבים, שכביכול משלמים לנהגים שיעטפו את רכבם בפרסומת כלשהי סכום בכל חודש פר קמפיין. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה \ יודע משהו \ ממליץ \ לא ממליץ? תודה
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני הולך לראות היום רכב יד 2 מאדם פרטי בפעם הראשונה. מנסיונכם, מה חשוב לשאול ומה חשוב עוד לפני שנלך למוסך? אני לא רוצה לפספס שום דבר חשוב. גם קישורים למדריכים רלוונטים יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב חברי הפורום. היום, בעודי חוזר מהמכללה נגלה לעייני מחזה מוזר- על רחוב הרצל, מכיוון צפון-דרומה נסעה שיירה ארוכה של כ-15-10 רכבי סוזוקי אלטו לבנים, עם מדבקה צבעונית כלשהי עליהם. כל הרכבים היו זהים לחלוטין. המצלמה שברכבי צלמה אותן, אך אין לי מושג איך להעלות קובץ כ"כ גדול. הסתקרנתי - משהו יודע על מה מדובר? בתודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האינסייט קיבלה מתיחת פנים קלילה: http://www.netcarshow.com/honda/2012-insight/
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המונח היבריד קצת מבלבל אותי האמת..
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מסתכל עליה בעיני עגל ואומר לעצמי, "זה בסדר, כולנו מתחילים מלמטה". הפרידה מהמפתחות של הC5 V6 והדי מקס הידנית הייתה דיי כואבת מבפנים, אבל הגיע הזמן לרכב משלי. אני פותח את הדלתות ששוקלות כמו נוצה ואומר לעצמי "מה זה הגרוטאה הזו? מה הפרצוף השמן של ה-207 קשור בכלל? למה אין כיוון חשמלי למראות? למה כפתורי החלונות נמצאים בין המושבים? איפה התאורה בתא מטען? למה רק קטועי רגליים יכולים לשבת מאחור? למה יש פה ניקלים של ערסים?" כנראה שאני חי טוב מדי שאני מעז להתלונן על דברים כאלו, כנראה שבכלל לא הבנתי את הקטע שלה... ההרצה לא הייתה פשוטה- המזגן בקושי עבד, המנוע נשנק בסל"ד גבוה, הקלאצ' הפריד גבוה מדי (מה שגרם לי לטלטל את הרכב כמו אישה) וקיללתי את הרגע שרכשתי את הרכב הזה.…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
http://www.calcalist.co.il/local/art...529802,00.html דיברתי עם הסוכנות מכירות, מנוע 2.0 ליטר, הצ'בק, 170 כ"ס, תיבת DSG 6 הילוכים, רמת גימור TREND תעלה 126K ! ממש מחיר מעולה. שוברים אפילו את הסיאט לאון, גם במחיר וגם בהספק. גירסת הטיטניום שלה תעלה 136K. בדקתי עם שני אולמות רק לוודא שאין להם טעות...נשמע לי זול מדי 1.6 125 כ"ס DSG הצ'בק תעלה 117K. נראה לי אחלה דיל. אגב יש גם את ה1.6 טורבו עם 180 כ"ס רק בגירסה ידנית, לא יודע מה המחיר.
הודעה אחרונה מאת ron.c, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 972 צפיות
מישהו התנסה? יש סכוי שמקבלים משהו דומה לפוקוס דור ראשון מבחינת ניהוג?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 0 תגובות
- 563 צפיות
לאחרונה יצרתי קשר עם ספק של SEAT UK . מחירים טובים, הכל מקורי, גם המשלוח היה זול 6 לישט. לצערי, הם החליטו להפסיק עם המשלוחים מחוץ לאירופה. האם מישהו מכיר חברה שמבצעת משלוחים מאנגליה (או מקום אחר באירופה) לארץ במחיר הגיוני ושפוי ? האם קיים שירות כזה ? תודה רבה ! ערן.
הודעה אחרונה מאת eran1987,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- NAPOLEON
- לירון .ה.
- Matanb1998
- guy.a
- falou
- מכוניתמוגו
- Night Driver
- פאר האורה
- yoni162
- mh53
- om2