Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה במבצע חזרה למלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ככה, אז הם בהחלט העלו את המחיר, בשביל חודשיים אנחנו נשלם עוד כ4000 אלף ש״ח. מוגזם לא? למישהו יש מושג אם בכל הסוכניות החליטו על כך?

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היבואן קובע את המחיר, לא הסוכנות.

בהחלט גורם לחזור להסתכל לכיוונים אחרים. (קליאו חדשה או בכלל רכב יד שניה)

פורסם

השאלה היא האם מבחינת מכירת הרכב (כשנרצה למכור אותו) תהיה משמעות לכך שהוא עלה על הכביש בינואר 2012 ולא בדצמבר או נובמבר 2011. מבחינת המחיר כמובן. והאם משתלם להוסיף עוד כ4 אלף ש״ח ולקבל רכב שעולה על הכביש ב2012

פורסם

מעצבן בהחלט, הייתי נעול על הרכב ועכשיו יש קצת לבטים שהרי מדובר בתוספת של 4 אלף ש״ח, העניין הוא שאני לא רואה אופציה שוות ערך אמינות הפיג׳ו והקליאו וצריכת הדלק מרתיעות אותי.

פורסם

השאלה המתבקשת - מישהו באמת בדק אצל אחת מהסוכנויות וקיבל תשובה וודאית שהרכב עכשיו עולה 74K?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
נאמר לי כך : אם הרכב עולה על הכביש ב2011 הוא יעלה 69000 לפני האגרה, ואם יעלה ב2012 הוא יעלה 4000 יותר.

טוב נראה לי שאני ניצלתי, בשבוע שעבר התקשרו אלי מהסוכנות בנתניה ואמרו לי שביום ראשון ניתן יהיה להזמין

רכב עם מסירה לסוף דצמבר.

אשת המכירות הייתה ממש לחוצה לסגור את זה כי ישנם מספר קטן של רכבים, האמת שקצת גיחחתי אבל זרמתי

איתה ונתתי לה אוקיי לחיוב כרטיס ביום ראשון בבוקר.

כשקפצתי אליה למשרד לקחת את החומר ראיתי שהזמנה נפתחה לי במוצ"ש. כנראה שהיא ידעה מה שאנחנו לא או שגם היא לא ידעה.

בשעת צהרים אשתי התקשרה אלי ושאלה עם עשיתי את ההזמנה כי היא קראה איפשהו (כנראה כאן) שהמחיר עלה.

לשימחתי הרבה יש לי הזמנה ביד במחיר של 69K אבל חבל לי מאוד בשביל אחרים.

אגב - התקשרתי היום לאחת הסוכניות לברר ושם נאמר לי מפורשות. הזמנות לשנת 2011 יעלו 69K .

מ-2012 המחיר שונה, "כמה" שאלתי ? לא היו מוכנים להגיד מחיר וביקשו שאגיע לאולם התצוגה.

פורסם

לפי דברי הסוכנות בירושלים, אפשר להזמין, אם שקודה יקבלו הקצאה נוספת של מכוניות בשנת 2011, המחיר יהיה 69K. אם יגיע ב 2012 היום הם אומרים (אז אומרים) 74K. מבחינתם זה חכם, כך הם יעודדו רישום ויוכלו להעריך כמויות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
מעצבן בהחלט, הייתי נעול על הרכב ועכשיו יש קצת לבטים שהרי מדובר בתוספת של 4 אלף ש״ח, העניין הוא שאני לא רואה אופציה שוות ערך אמינות הפיג׳ו והקליאו וצריכת הדלק מרתיעות אותי.

יש לך גם את המייקרה באותו מחיר (75 אלף)

פורסם

רק שהיא יותר נחותה מהפאביה,והמראה,אויי.....

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חייב לסכם את החוויה שלי עם סקודה (או בעצם צ'מפיון) בתור אחת לא כל כך נעימה.

לצערי, (אני עדיין אומר לצערי כי באמת רציתי לרכוש את הרכב) הגעתי לסוכנות סקודה יומיים אחרי "סוף" המבצע ונרשמתי לקבל הודעה כאשר הרכב חוזר למלאי.

מאז הגעתי לסוכנות כ 3 פעמים כשפעם אחת "שכחו" אותי, פעם שניה סימנו אותי במרקר, פעם שלישית הקיפו בעיגול.

לגבי המחיר, כמובן שדובר על 69K ללא תזוזות למעלה, הגעה באיזור נובמבר. בפעם אחרת שהגעתי דובר על הספקה בדצמבר-ינואר, שוב ללא שינוי במחיר.

חבר בדק עבורי בסוכנות אחרת, שם נאמר לו שאם הרכב מגיע לפני ה1.1.12 המחיר הוא 69K, אחרת 75K. כאמור על אותו רכב בדיוק.

אתמול כשביקרתי בסוכנות שוב, דובר על מסירה בינואר-פברואר. המחיר 75K. כאשר אם מתפנה רכב לפני (לקוח מהמשלוח הקרוב ביטל הזמנה וכדומה) המחיר הוא 73K!

אז מה היה לנו פה- מבצע לכמות מצומצת במחיר 69K. המתנה של חודשיים בציפייה לרכבים שאמורים להגיע באוקטובר באותו מחיר. דחיית משלוח. הקפצת מחיר בלי שינוי במוצר - כתלות בזמן הגעה. והקפצת מחיר מחיר כללית.

לסיכום, בסופו של דבר הגעתי לכאורה אחרי גמר המלאי, ובמשך חודשיים ציפיתי לקבל רכב במשלוח הבא אחריו באותו מחיר - לפי הסוכן. בזמן הזה ידעתי שאני רוצה לרכוש את הרכב ולכן לא בדקתי אופציות אחרות, כמו קליאו או 206+. מפה להמתנה של חצי שנה לרכב ותשלום של 5K שקלים נוספים, על אותו דבר בדיוק, המרחק מבחינתי רחוק מאוד. בתנאים הנוכחים, הסיכויים גדולים שלא ארכוש את הרכב.

בהחלט הייתי מצפה ליותר שקיפות, ולא להקפצת מחיר "לכבוד השנה הלועזית החדשה".

פורסם
חייב לסכם את החוויה שלי עם סקודה (או בעצם צ'מפיון) בתור אחת לא כל כך נעימה.

לצערי, (אני עדיין אומר לצערי כי באמת רציתי לרכוש את הרכב) הגעתי לסוכנות סקודה יומיים אחרי "סוף" המבצע ונרשמתי לקבל הודעה כאשר הרכב חוזר למלאי.

מאז הגעתי לסוכנות כ 3 פעמים כשפעם אחת "שכחו" אותי, פעם שניה סימנו אותי במרקר, פעם שלישית הקיפו בעיגול.

לגבי המחיר, כמובן שדובר על 69K ללא תזוזות למעלה, הגעה באיזור נובמבר. בפעם אחרת שהגעתי דובר על הספקה בדצמבר-ינואר, שוב ללא שינוי במחיר.

חבר בדק עבורי בסוכנות אחרת, שם נאמר לו שאם הרכב מגיע לפני ה1.1.12 המחיר הוא 69K, אחרת 75K. כאמור על אותו רכב בדיוק.

אתמול כשביקרתי בסוכנות שוב, דובר על מסירה בינואר-פברואר. המחיר 75K. כאשר אם מתפנה רכב לפני (לקוח מהמשלוח הקרוב ביטל הזמנה וכדומה) המחיר הוא 73K!

אז מה היה לנו פה- מבצע לכמות מצומצת במחיר 69K. המתנה של חודשיים בציפייה לרכבים שאמורים להגיע באוקטובר באותו מחיר. דחיית משלוח. הקפצת מחיר בלי שינוי במוצר - כתלות בזמן הגעה. והקפצת מחיר מחיר כללית.

לסיכום, בסופו של דבר הגעתי לכאורה אחרי גמר המלאי, ובמשך חודשיים ציפיתי לקבל רכב במשלוח הבא אחריו באותו מחיר - לפי הסוכן. בזמן הזה ידעתי שאני רוצה לרכוש את הרכב ולכן לא בדקתי אופציות אחרות, כמו קליאו או 206+. מפה להמתנה של חצי שנה לרכב ותשלום של 5K שקלים נוספים, על אותו דבר בדיוק, המרחק מבחינתי רחוק מאוד. בתנאים הנוכחים, הסיכויים גדולים שלא ארכוש את הרכב.

בהחלט הייתי מצפה ליותר שקיפות, ולא להקפצת מחיר "לכבוד השנה הלועזית החדשה".

יש נציגה של VW בפורום אתה יכול לפנות אלייה אולי היא תוכל לנסות לעזור לך .

• תוכן חדש...