Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה במבצע חזרה למלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע שבאתי לבדוק על הרכב אמרו שההזמנה היא לסוף ינואר תחילת פברואר, והרכב עולה 74.

היום כשהזמנתי עדכנו את המחיר ל 73. וההזמנה הוקדמה ל 5 בינואר.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה כמה תמונות...

תתחדש בדיוק כמו שאני עתיד לקבל.

אני מתחרפן כבר לקבל את שלי. להיות בלי רכב זה הדבר הכי קשה שקרה לי בשנים האחרונות :cry:

אנשי ינואר 2012,אם מקדימים לכם את האספקה במקרה,תעדכנו פה!

פורסם

מי שקנה אותה ב 69 פשוט עשה עיסקה מעולה,מאוד אהבתי את ההגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי השחורה והכסופה מחמיאות יותר, מה דעתכם? גם אני כרגע על הזמנה של אפורה. :oops:

אם מישהו מוזמן לדצמבר, ומעוניין להתחלף בצבעים אפשרי לבדוק את זה.

פורסם

גם לפי דעתי הכי יפה בשחור, הסוכנת אמרה לי שיש שחורה ל8 לדצמבר אבל אם מסיבה כלשהיא זה ידחה לינואר המחיר יהיה 5K יותר ולא רציתי לקחת את הסיכון הזה אז לקחתי אפור כהה גם צבע יפה וכהה.:) אחרי חלונות שחורים ומגנזיום בכלל..

פורסם
גם לפי דעתי הכי יפה בשחור, הסוכנת אמרה לי שיש שחורה ל8 לדצמבר אבל אם מסיבה כלשהיא זה ידחה לינואר המחיר יהיה 5K יותר ולא רציתי לקחת את הסיכון הזה אז לקחתי אפור כהה גם צבע יפה וכהה.:) אחרי חלונות שחורים ומגנזיום בכלל..

ארז שלחתי לך הודעה פרטית אבל אני חושש שזה לא מגיע אליך.

ציינת קודם שההזמנה שלך הייתה מסוף ספטמבר.

אני הזמנתי ב-24 לספטמבר וכתוב בהזמנה צפי הגעה 29 לדצמבר .

תוכל בבקשה לציין תאריך מדוייק של היום בו הזמנת ? אם אפשר גם את תאריך ההגעה המשוער שהיה כתוב לך בהזמנה.

תודה

פורסם

יש לי שאלה קטנה חברים, יש אפשרויות להוסיף אבזור לרכב, כדוג' סאנרוף? או שאין דבר כזה. (פשוט רכב ראשון שאני מזמין חדש).

פורסם

אגב, הבנתי שלא כדאי להוסיף אצלם מגנזיום, עדיף לעשות זאת באופן פרטי, מישהו יודע כמה הם דורשים?

פורסם
לי הם הציעו מערכת מולטימדיה ב6k מגנזיום ב3k וחיישני רוורס ב400 ש"ח.

אין ספק שלקנות לבד במקום אחר יהיה הרבה יותר זול.

החיישנים שווים רק כדי להמנע מכאב ראש בנוגע לאחריות.

אגב ארז, אתה העלתה כאן סוגייה בנוגע לגלגלים. איזה גודל קיבלת בסוף.

לפי התמונות ראיתי שאינך בין ברי המזל שקיבלו עם מגנזיום :-)

פורסם

ארז , שחור באמת יפה , השאלה כמה שווה לך לקחת שחור לעומת הזמן שתטפל באוטו אם בכלל.

יש לי את הפאביה בשחור , ורואים כל גרגיר אבק , אני אוהב את הצבע , אבל לא יודע אם בעתיד יהיה לי עוד רכב שחור.

(אלא אם כן יהיה המון כסף לעשות נקיון כל יום)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...