Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 - החל השיווק בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, עדכון קצת מבאס..

בגירסה הזולה של ה2 ליטר (טרנד), יש חישוקי 16" פלדה, צמיג 205/55/16.

מה שיותר מבאס זה שלדברי הנציג אין בכלל שליטה ידנית בגיר, רק מצב D או S. אני לא בטוח שהוא צודק כי לפחות לפי התמונות

שאני רואה בוואלה עכשיו, מהמכוניות שממש נמצאות בארץ, יש את הכפתור +/- על הידית הילוכים. בכל מקרה - מנופים אין.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1855553

אין ספק שהיא נראית קצת פחות זוהרת כשהיא בגירסה הישראלית שלה..אבל עדיין שווה כל שקל לפי מה שנראה.

כמו כן- בגירסת הליסינג הפשוטה - מאחורה יש בלמי תוף. די בושה לרכב כזה לדעתי, עם כל הכבוד לרצון לחסוך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם כבר מביאים גרסה עם 180 כ"ס ידנית, אולי עכשיו נראה את גרסת ה-ST.

חזון אחרית הימים בדלק מוטורוס, פוקוסים ידניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נפח תא מטען 277 ליטר בסדאן - זה הגיוני?

זה לא הגיוני לאף אחד מהדגמים :roll:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
כן, גם לי זה היה נשמע כמו טעות, לכן ביררתי שוב ושוב, והם התעקשו שזה המחיר, בשתי סוכנויות שונות...

זה רכב הליסינג הבא שלי, אין ספק, אני מזמין ברגע שהחברת ליסינג תאשר לי.

אין טעות, מנוע ה-2.0 ליטר הוא רק עם הזרקת דלק ישירה וברמת גימור ספורט ולא ברמת גימור טיטניום היקרה בהרבה גם בארה"ב. זה תרגיל שיווק מעניין של דלק מוטורס, שהם ללא ספק יודעים לעשות עסקים.

פורסם

הדגם 1.6T אכן בעל 180 כ"ס ומאיץ ב-8.1 ש' למאה, האמת, לא מדהים.

8 שניות למאה זה לא רעה, אולי לא ברמה של גולף GTI אבל אי אפשר לקרוא לזה לאט.

לצורך השוואה ניסאן ג'וק עם מנוע 1.6 טורבו עם 190 כוח סוס מעיץ למאה תוך 8.5 שניות (בגלל תיבת הילוכים רציפה ו4*4 קבוע לכביש), לדעתי זה מספיק לגמרי. לדעתי אם מישהו רוצה באמת גרסה חמה שמתחרה בגולף GTI צריך להסתכל לכיוון פוקוס RS ולא דווקא לכיוון 1.6 טורבו.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
אין טעות, מנוע ה-2.0 ליטר מיושן יחסית שעבר שיפור קל. זה תרגיל שיווק מעניין של דלק מוטורס, שהם ללא ספק יודעים לעשות עסקים. מנוע ה-1.6 ליטר לא רק עם מומנט גדול בהרבה אלא גם חסכוני הרבה יותר.

המנוע הזה (2 ליטר בלי טורבו) לא נמכר באירופה אבל אם זה המנוע שנמכר באמריקה אז הוא דוקא חדש ויש לו הזרקת דלק ישירה ותזמון שסתומים משתנה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
לדעתי אם מישהו רוצה באמת גרסה חמה שמתחרה בגולף GTI צריך להסתכל לכיוון פוקוס RS ולא דווקא לכיוון 1.6 טורבו

הגולף GTI מתחרה בפוקוס ST, למול הפוקוס RS הקודמת ניצבה השירוקו R.

פורסם

תודה לאל !!! כמעט סגרתי עסקה על 2008 ועכשיו המחיר צריך לצנוח עוד קצת (:

דרך אגב למי שתהה המחיר של המנוע 2000 זהה למחיר של המנוע 2000 בגרסאת סטיישן לא מפוארת בדגם הישן.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מה שקצת מפריע בעניין הוא יחס הקגמ והכוחות סוס. למרות שמדובר על 125 או 160, עדיין הזמינות מגיע רק עם סל״ד גבוהה מאוד.ובניגוד למנוע האקו שהזמינות בסלד נמוך.האם מדובר על טריק?

גם הקרוז עם 124 כ״ס אבל גם לא נוסעת יחסית מהר ליונדאי 35 החדשה וגם שם זמינות רק בסל״ד גבוהה.

פורסם
אין טעות, מנוע ה-2.0 ליטר הוא רק עם הזרקת דלק ישירה וברמת גימור ספורט ולא ברמת גימור טיטניום היקרה בהרבה גם בארה"ב. זה תרגיל שיווק מעניין של דלק מוטורס, שהם ללא ספק יודעים לעשות עסקים.

מנוע חדש לגמרי, מומנט 20 קג"מ ב4500 סל"ד, לעומת 16.2 ב-4000 סל"ד ב1.6 הרגילה.

ה-2 ליטר מוצע או ברמת טרנד הבסיסית ביותר, או ברמת טיטניום הכי יקרה. רמת הספורט האמצעית ב1.6 טורבו, זה מה שאמרו לי בסוכנות.

http://www.thetorquereport.com/2010/10/2012_ford_focus_officially_put.html

http://blogs.insideline.com/straightline/2010/10/2012-ford-focus-to-get-160-horsepower-direct-injection-20-l-motor-40-mpg-est.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איך מנוע ה-2.0 ליטר GDI שמשווק רק בארה"ב ולא באירופה, מקבל משום מקום תוספת של 10 כ"ס כשהוא מגיע לארץ? הרי בארה"ב ההספק עומד על 160 כ"ס ולא 170 כמו שדלק מוטורס מפרסמת.

• תוכן חדש...