Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 - החל השיווק בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי הנתונים באמת נפחו של התא מטען קטן מאוד, באופן יחסי. 277 ליטר. לשם השוואה, בפיאסטה מדובר על 281 ליטר :shock: טוב אפילו לא באופן יחסי. הוא קטן!

:) חשוב רק לציין שבפוקוס המוחלפת, גרסת האצ'בק כמובן, תא המטען היה בנפח של 282 ליטר. לכן ההבדל לא קריטי מי יודע מה.

אם כבר מדברים על האצ'בק אז בסדאן, התמונה שונה בתכלית. נפח תא המטען בדגם המוחלף 467 ליטר ובדגם החדש 372 ליטר. זה כבר משמעותי.

ז"א שאם אשקול אותה אז רק הסטיישן יכולה לבוא כאופציה. לא יכול להסתדר עם תא מטען כל כך קטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי התא מטען. לפי מה שהבנתי אלו הנפחים לרכבים שהגיעו כרגע עם גלגל רזרבי מלא. במשלוחים שיגיעו בהמשך, ככל הנראה, הרכבים יגיעו עם גלגל רזרבי מוקטן, מה שיוסיף בין 70-90 ליטר לכל דגם בהתאמה.

פורסם
לגבי התא מטען. לפי מה שהבנתי אלו הנפחים לרכבים שהגיעו כרגע עם גלגל רזרבי מלא. במשלוחים שיגיעו בהמשך, ככל הנראה, הרכבים יגיעו עם גלגל רזרבי מוקטן, מה שיוסיף בין 70-90 ליטר לכל דגם בהתאמה.

צודק, כרגע נפחי תא המטען הם עם גלגל רזרבי בגודל מלא. ממה שראיתי, גלגל רזרבי מוקטן מוסיף לדגם האצ'בק, בסך הכל, 39 ליטר. מה שמביא את נפח תא המטען ל 316 ליטרים :roll: מספיק מקום ל6 אבטיחים?

פורסם

איכסה גלגל רזרבי מוקטן.

עם המזל שלי כמעט תמיד כשיש לי פנצ'ר זה בשטח ואז אין סיכוי לצאת עם הבייגלה הזה.

פורסם
איכסה גלגל רזרבי מוקטן.

עם המזל שלי כמעט תמיד כשיש לי פנצ'ר זה בשטח ואז אין סיכוי לצאת עם הבייגלה הזה.

אם ככה הנושא סגור :-) תתחדש :wink:

Ford-Focus_Estate_2011_800x600_wallpaper_02.jpg

פורסם
אם ככה הנושא סגור :-) תתחדש :wink:

יהיה סגור רק אחרי נסיעת מבחן ובירור עלויות אחזקה. אני לא לוקח ליסינג אלא קונה את הרכבים.

פורסם

רוני איך באוטו מסבירים את העובדה שההספק המוצהר של ה-2 ליטר בארץ הוא 170 כ"ס, בעוד בשאר העולם כל המפרטים מראים 160 כ"ס ? אין אזכור בודד באינטרנט על 170 כ"ס מהמנוע הזה. דלק מוטורס מצ'פצ'פים אותו בכניסה לארץ ? :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ברוב המכוניות בעלות מתלה אחורי נפרד תא המטען קטן יחסית, בשל המקום שתופס המיתלה.

דוגמא קיצונית היא גירסת ההצ'בק של הסובארו B3.

מעניין אם מבחינה דינאמית היא תזכיר את הדור הראשון של הפוקוס, זה שקבע אמת מידה בשעתו לאיכות שילדה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רוני איך באוטו מסבירים את העובדה שההספק המוצהר של ה-2 ליטר בארץ הוא 170 כ"ס, בעוד בשאר העולם כל המפרטים מראים 160 כ"ס ? אין אזכור בודד באינטרנט על 170 כ"ס מהמנוע הזה. דלק מוטורס מצ'פצ'פים אותו בכניסה לארץ ? :)

ההבדל בין הספקי המנועים הוא שיש מספר מנועים:

.1.6 ליטר עם 125 כ"ס, 2.0 ליטר עם 170 כ"ס ו-1.6 טורבו עם 180 כ"ס

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ההבדל בין הספקי המנועים הוא שיש מספר מנועים:

.1.6 ליטר עם 125 כ"ס, 2.0 ליטר עם 170 כ"ס ו-1.6 טורבו עם 180 כ"ס

את זה אני יודע. אבל ספציפית על המנוע של ה-2 ליטר, אם תחפש באתר של פורד USA וגם באירופה, בכל המפרטים הוא מופיע עם 160 כ"ס. רק בארץ הוא קיבל עוד 10 כ"ס משום מה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא, אלה חייזרים שמעצבים את הקונסולות של הרכבים האלה. ממש לא אסתטי, ואומר את זה בעלים של C5 דור ראשון...

אני מוטרד מהבלם האחורי בגרסה הזוטרה, לקחת בלם תוף היום זה כמו לקחת רכב עם גיר AL4, זה כל כך טן יירז אגו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...