Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי מפתיעה צריכת הדלק, הTSI זכה לתשבוחות ולא, לא נהגתי עליו. בנסיעה עירונית בלבד, ללא מזגן (אבל עם בלימות ותאוצות...ונסיעות קצרות בתוך העיר) אני מצליח בפאביה להוציא גם פלוס מינוס 1:13.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לגבי התקלות, כשאתה קונה רכב עם טכנולוגיה חדשה, דברים כאלה קורים. אני בטוח שכל אחד עשה את השיקול הזה כשהוא קנה מכוניות VAG חדשה. אתה מקבל יותר כח וצריכת דלק עדיפה על מכוניות "רגילות" ולוקח סיכון שהטכנולוגיה לא בשיא הבשלות שלה.

כל עוד היבואן יבין את זה גם כן ולא יתקנן(ולא ידועה לי על קטנוניות כזאת) עם הלקוחות שלו על תקופת אחריות, ולא יגיד ,שעבר שבוע ויום מסוף התקופה אז אין אחריות, אז זה שיקול סביר בקניית אוטו חדש.

פורסם

תסלחו לי (ובטח כל אנשי הVAG יקפצו עכשיו ) פשוט בושה וחרפה !

רכב חדש פתוח לגמרי התמונות ממש נראות כמו משחטת רכב בשטחים זה רכב חדש זה ?

ובכלל אם היצרן שם את הממסרים בפנים יש סיבה לזה לא ?הטמפרטורה רק בישראל חכמים גדולים שמים אותם במנוע

איזה כיף תתבשלו בשקט עד שתקצרו .

צריכת הדלק ממש בדיחה לעומת כל הפרסומים על צריכה עדיפה בהרבה 1 ל 13 ?

ל utsur כשאתה קונה רכב חדש אז אתה קונה רכב חדש לא רכב למטרת לימוד מוסכים או למטרת לימוד היבואן .

רכב למטרת לימוד אמור להישחט בלימוד טרם שיווקו ללקוחות ולא על הלקוחות !

1168285-5.jpg

תראו את התמונה ללא לוח השעונים יש ממסרים על השטיח ודף הסבר למוסכניק הבכיר לא יאומן .

פורסם

המחיר של הרכב מופקע, במאמץ קטן אפשר לרכוש i30CW או פורד פוקוס החדשה סטיישן... מכוניות הרבה יותר טובות ומרווחות, הרבה יותר זולות לתחזוקה, צריכת דלק לא נופלת בהרבה בi30CW (משולב 1:14 בערך).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המחיר של הרכב מופקע, במאמץ קטן אפשר לרכוש i30CW או פורד פוקוס החדשה סטיישן... מכוניות הרבה יותר טובות ומרווחות, הרבה יותר זולות לתחזוקה, צריכת דלק לא נופלת בהרבה בi30CW (משולב 1:14 בערך).

הם גם גדולות יותר ובטוח יהיו אמינות יותר .

• תוכן חדש...