Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הרגל ישן כבר,למרות שהיום אני רואה פחות ופחות את היד בחוץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם או בלי סיגריה, תופעה מסוכנת ביותר.

תאונה שיכולה להסתיים בנזק ובפגיעה בפח, יכולה להפך לתאונה עם יד מרוסקת או קטיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מנצל"ש:

ומה עם תופעת הרגליים על הדשבורד (עזבו השלכות כמו תאונה, כרית אוויר - העיקר מראה ה"אני קז'ואל, לא אכפת לי").

פורסם

אכן, הרגל מגונה, מטופש, ומסוכן שגם אני חוטא בו.

מעבר למה שהזכירה השודדת, גם מונע ממך לתפקד היטב עם ההגה במצבי חירום.

לעומת זאת, רגליים על הדש וכסא שוכב-זה יהרג ובל יעבור אצלי ברכב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חסר תופעות? איפור, חיטוט באף, פיצוץ חשצ'קונים, מציצה, הרדמות, קיצוץ ציפורנים ברגלים, לק, חיפוש ניירות בתא הכפפות או תיק שנפל מאחורי המושב האחורי ועוד, מסרונים, אימיילים, לקורא עיתון/ספר/מגזין ועוד.

פורסם
מנצל"ש:

ומה עם תופעת הרגליים על הדשבורד (עזבו השלכות כמו תאונה, כרית אוויר - העיקר מראה ה"אני קז'ואל, לא אכפת לי").

גם בלי כרית אוויר (נגיד, במושבים האחוריים) התנוחה הזאת למעשה שקולה לאי-חגירת חגורת בטיחות, כיוון שהגוף פשוט יצלול תחתיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בכזה מצב בזמן תאונה,הראש יפגוש את הברכים במקום כרית אויר,ובכלל לדעתי סוג של זלזול ברכב,אם חברה שלי הייתה עושה כזה דבר אני מתאר את הצעקות..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חסר תופעות? איפור, חיטוט באף, פיצוץ חשצ'קונים, מציצה, הרדמות, קיצוץ ציפורנים ברגלים, לק, חיפוש ניירות בתא הכפפות או תיק שנפל מאחורי המושב האחורי ועוד, מסרונים, אימיילים, לקורא עיתון/ספר/מגזין ועוד.

עוד לא נתקלתי בכביש בזה:shock:(מודגש)

פורסם

מכיר, חוטא בו. אני לא מבין מה זה כ"כ משמעותי אם אני זורק את הבדל במאפרה באוטו ?

בסה"כ אני משעין את היד על פתח החלון ותו לא.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
הכי מגעיל זה אלו שעומדים לידך ברמזור עם הסיגריה בחוץ, והריח נכנס לך לאוטו דרך החורים של המזגן.

כן בהחלט,זה עם הסיגריה הוא הבעיה של הריח הרע בחוץ.

חס וחלילה זה לא הזיהום או המשאית או האוטובוס שעברו שם.

• תוכן חדש...