Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומתמיד אנו קוראים על האוזלת יד שבתי המשפט והתביעה המשטרתית מגלים כלפי עברייני תנועה, אך לאחרונה יצא לי לחוות את זה ממקור ראשון, פעמיים ברצף. רציתי לשתף על מנת לבדוק מה קווי המחשבה של האנשים פה.

בשנת 2009 אבא שלי נתפס נוהג במהירות 140 קמ"ש אחרי הפחתה, בכביש של 80 קמ"ש. רשיונו נשלל במקום וזומן לשימוע למחרת אצל קצין. אחרי שיחה קצרה עם הקצין, רישונו הוחזר באותו רגע.

את המשפט הוא דחה כמה פעמים, ורק לפני חודש הישיבה התקיימה. לפני שנכנס לשופט, הוא סגר עסקה עם התובעת על קנס של 250 ש"ח ללא נקודות !!!. לטענת התובעת היא מסדרת לו את זה כי הוא נראה נחמד :lol:.

אתמול, בנסיעה בכביש ריינה-נצרת, נעצר שוב על 150 קמ"ש בקטע כביש ישר, במקום 80 קמ"ש. רישיונו נלקח שוב.

ונחשו מה, היום בבוקר התייצב אצל הקצין וקיבל אותו בחזרה :lol:. הייתי כ"כ בטוח שהוא יקבל שלילה הפעם, אבל כנראה שהקצין חשב אחרת.

אני רושם את המקרה הזה כי תמיד שמענו ונחשפנו לפירסומים של המשטרה על הלחימה בעברייני תנועה [כן, אני מחשיב את אבא שלי כעבריין תנועה], אבל כפי שנראה, בזמן אמת, הם מחפפים ומעגלים פינות. אני בטוח במאה אחוז שאם היה מדובר בידוען כלשהו, אז המשטרה הייתה נוקטת יד קשה וממהרת לפרסם את זה על מנת להשיג פירסום חיובי.

ולרקורד, אם הייתי במקום הקצין, אבא שלי היה מקבל שלילה בשני המקרים :-).

שונא גזענים !.

פורסם

ומצד שני את חבר שלי עצרו על 120 בכביש של 80 והוא קיבל שלילה ל-30 יום וזימון למשפט.

הוא חייל שעושה יומיות כדי שיוכל לחזור הביתה לעזור לאמא שלו ולעבוד כל יום, כך שהוא היה מאוד תלוי באוטו שלו.

הנסיעה של השעה לבסיס באוטו פרטי, היום לוקחת לו בין שעתיים לשלוש שעות בתחבורה ציבורית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תציע לאבא למלא לוטו, עם מזל כזה :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בן לנכה צה"ל, ששירת בצבא וגם במשטרה. שירת בתקופת האינתיפאדה הראשונה. נפצע פעמיים או שלוש, ועד היום יש לו רסיסים ברגליים. אח שלי הגדול גם משרת במג"ב, ובכל פעם שהוא צריך לצאת לשירות, יש את החששות ממה שעלול לקרות.

אולי בגלל זה.

וכפי שנוהגים לומר "כשיש קשרים לא צריך פרוטקציה"

אבל הוא מושך את מזלו יותר מדי ובסוף הוא יקבל את זה בפרצוף.

קצת קשה לי לראות היכן הוא נוסע בכביש ריינה נצרת 150 :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומצד שני את חבר שלי עצרו על 120 בכביש של 80 והוא קיבל שלילה ל-30 יום וזימון למשפט.

הוא חייל שעושה יומיות כדי שיוכל לחזור הביתה לעזור לאמא שלו ולעבוד כל יום, כך שהוא היה מאוד תלוי באוטו שלו.

הנסיעה של השעה לבסיס באוטו פרטי, היום לוקחת לו בין שעתיים לשלוש שעות בתחבורה ציבורית.

זאת בדיוק הבעיה. ילמד שאם חשוב לו רשיון לא לעשות שטויות. קצת בדרך הקשה. אבל ילמד לא לאכזב את אמא שלו.

פורסם
אולי בגלל זה.

וכפי שנוהגים לומר "כשיש קשרים לא צריך פרוטקציה"

אבל הוא מושך את מזלו יותר מדי ובסוף הוא יקבל את זה בפרצוף.

קצת קשה לי לראות היכן הוא נוסע בכביש ריינה נצרת 150 :lol:

יש שם קטע ישר, כשבאים מכיוון צומת מוביל, אחרי הרמזורים של נצרת.

אולי עשו לו הנחות בגלל השירות שלו, אבל לא נראה לי שזה יעבוד תמיד.

שונא גזענים !.

פורסם

זה לא כל כך פרט שולי... שוטרים בהווה או בעבר מקבלים הקלות גדולות מאוד במקרים האלה, תהייה בטוח שזו הסיבה ויודע מה שיהיה לו לבריאות כל עוד הוא לא היה שוטר תנועה אני מכבד אותו מאוד. :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני מסכים איתך שעושים הנחות, אבל אם ממילא הולכים לעשות הנחות כאלה, למה לשוטר מלכתחילה לשלול רישיון של מישהו בשירות/היה בשירות ?.

זה לא נותן לאותו שוטר הרגשה שלא סופרים אותו ?.

שונא גזענים !.

פורסם

הבעיה נעוצה בזה שהחוק לא יבש אלא תפור אישית לפי צבע העיניים של מי שנתפס.

יש מיליון דוגמאות שאפשר להביא כאן על הפרות מהירות כאלו ואחרות; אך תראה את

אלו מהשבוע האחרון כאן בפורום:

כתב\בוחן רכב מטעם מגזין 'הגה' (אאל"ט) נתפס נוסע במהירות כפולה מהמותר = שלילה ומשפט.

אבא שלך נתפס נוסע במהירות כפולה מהמותר = משפט אחרי שנתיים שבסופו קיבל "נונונו !"

במילותיו של אבי: "אתה רוצה צדק? תצטרף למשטרת התנועה ותיתן באמ-אמא של כל מי

שעושה משהו לא נכון על הכביש".

יש שוטרים שבאים לדפוק שעון ולמלא מכסה דוחות עד הפנסיה, ויש כאלו שבאמת בשליחות

ומאמינים שיעשו שינוי כלשהו, אפילו אם יהיה קטן, מכל הלב. אתה תהיה מהסוג השני.

ועד אז?

אני מאחל לאבא שלך רק בריאות, כי בקצב הזה לא נראה שהוא מאחל את זה לעצמו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תראה , זה לא שהוא משתולל על ימין ושמאל. הוא דווקא נהג מאוד רגוע וכשיש תנועה אפילו בכביש מהיר, הוא דואג לשמור על מגבלות החוק ולשמור על הימין גם. אבל מקרה שהכביש פנוי ותנאי הדרך מאפשרים, אז הוא מרשה לעצמו לעבור את המהירות החוקית בהרבה.

למרות כל זה, זה לא מצדיק את המעשה הזה. אבל אני חי באשליה שבה אני מאמין כשנתפסים, משלמים אותו מחיר. ללא קשר לרקע הנהג.

שונא גזענים !.

פורסם

לא רק הוא.

גם אותי תפסו ב 2 בלילה במהירות 167 קמ"ש בכביש 443.

שללו עד לשימוע

בשימוע הקצין החזיר את הרשיון מיד (עבירת מהירות ראשונה מאז 2004-שאז קיבלתי דוח על 81 במקום 70 משוטרת קטנונית במיוחד) אבל השאיר על כנו את המשפט.

במשפט (שהתקיים שנה לאחר מכן)קיבלתי 10 ימי שלילה.

פורסם
לא רק הוא.

גם אותי תפסו ב 2 בלילה במהירות 167 קמ"ש בכביש 443.

במשפט (שהתקיים שנה לאחר מכן)קיבלתי 10 ימי שלילה.

וכמה קנס כספי ונקודות?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...