Jump to content

night_man

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

הנקודות של night_man

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. לא זה לא זה... יצאתי אחד הפעורים..האוטו היה על הילוך רברס ובגלל זה לא הניע..אני מרגיש רע עם עצמי.
  2. שום דבר...
  3. אז ככה..אני לא יודע אם הנורה דולקת בנסיעה כי עוד לא נסעתי איתו. אבל הרדיו והכל עובד שהאוטו בחצי סוויץ'.
  4. שאני מנסה להניע לא קורה כלום. אפילו לא הרעש הזה שהאוטו נחנק. טוב אז ניסיתי היום להניע עם כבלים ולא הלך. צריך להחליף מצבר או דינמו או מה?
  5. אחרי ערב עמוס נסיעות ביום שישי שבמהלכו הרכב נכבה ונדלק מספר פעמים. כשרציתי ליסוע איתו הוא סימן לי שהמצבר נגמר..בין הנסיעה לערב האוטו עמד יום שלם. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האוטו הוא שברולט אופטרה 2008 יד ראשונה.
  6. שלום לכם. אני מחפש מחירים של חלקים מקוריים של שברולט אבאו. מישו מכיר איזשהו אתר שיש בו חלקים עם מחירים?
  7. אני רוסה להסיר את המושב כדי ללהגדיל את הבאג'. ולא הבנתי חגורה זה שינוי מבנה רכב?
  8. האם מותר לשים ברכב פרטי חגורות מותן [כמו במטוס]? אם כן האם זה במושבים מסוימים. כמו כן האם מותר לי להסיר את המושבים האחוריים ברכב שלי?
×
×
  • תוכן חדש...