Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אריק יעקב, אלמוג סוכנות לביטוח. 03-6879096.

לא תצטער.

ממליץ בחום.

אנחנו מבוטחים אצלו עם 2 רכבים והמחירים והשירות הכי טובים שיש !

דרך אגב אותי חברת ביטוח ישיר (שמבטחת רק מאזדה 3 בערך) לא הייתה מוכנה לבטח על אודי A3.

מה שמעבר למנוע 1600 זה לא בתחום שלהם ...

ועוד הרבה חברות כאלה שפשוט צריכות לעבוד רק עם חברות ליסינג ולא עם הציבור כי הם לא מבטחות כלום!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
אני מאמין שחלקם אפילו לא ביטחו מדובר ב ~ 100K ש"ח בשנה.

כמובן שאפשר לאכול אותה בדרך הזו כשמדובר באקזוטיקות הייתה כבר GT3 בארץ שהלכה לעולמה ללא ביטוח מקיף.

אגב ההמלצה האישית שלי היא רוזין בכפר סבא, יחס אישי מחירים טובים ומוכנים לבטח לא רק את המיינסטרים.

הגזמת :) אחי ביטח את הCL500 2009 שלו (אותו ואת אשתו,מקיף+חובה,מגיל 30 ומעלה) ויצא לו 40K לשנה :)

100K? אולי זה בשביל לבטח רכבים הרבה יותר יקרים (2מיליון והלאה?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפני שביטחתי את הרכב בדקתי כל מיני מקומות: אלייד (של צ'מפיון), הראל, הפניקס... כל החברות הסכימו לבטח לי את השירוקו. מה הבעיה בדיוק? זה לא רכב קבריולט.

פורסם

להיפך, תגיד תודה שלא קוראים לה 'שירוקו ספורט קופה' :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וואהוואה, לפי ההגיון של חברות ביטוח עם שם כזה, הביטוח הוא פי 3 :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן, זה די מטופש. אבל אני מניח שהם לוקחים את המקרה הכי גרוע, ואם למישהו נגנב מזדליסינג, זה עולה להם פחות מSLK (למרות שהפרמיות בוודאי שונות, לרעת הSLK, כך שאני לא מבין מה ההיסוס הגדול).

מעניין אם אלו שרכשו מזראטי / פרארי נתקלו בדבר דומה :roflmao:

דווקא הביטוח שלי לא ממש רחוק מכל מזדה ליסינג אחרת

פורסם

אני ביטחתי את הטנדר שלי חובה, צד ג', + ביטול השתתפות עצמית בכמעט 5K רק בגלל שהוא מעל 3.5 טון (כולל)

ביטוחים הזויים!

חברים הציעו לי לעבור למאיר רוטברג, שמתעסק עם פסיכים כמוני,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

חברות הביטוח לא הזויות . הם באים לעשות כסף ולהרוויח.

ולכן יש חברות שלא מוכנות לבטח מכוניות "ספורט" או רק בסכומים גבוהים , והסיבה לא בגלל שהמכונית היא "ספורט" אלא בגלל החשש שהנהג שרכש חושב שהם ספורט ,וינהג בהתאם ,וכך יגדל הסיכון לתאונה מבחינת חברת הביטוח.

ועל סיכון גדול יותר דורשים פרמיה גבוהה יותר.

בדיוק כמו שעל נהג חדש וצעיר משלמים יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני נהג מעל גיל 50, עם עבר תאונתי ברוך השם נקי לחלוטין. ועם מספר עבירות תנועה שניתן לספור אותן על כף יד אחת במשך כל שנות חיי. אני נהנה לנסוע ברכב חזק. לא משתולל ולא עובר על המהירות המקובלת בכבישי ישראל. מותר ולגיטמי. בכל זאת הביטוח הישיר ו AIG סירבו לבטח סיאט ליאון ספורטאפ עם נהג יחיד.

האמת ניפגעתי והתעצבנתי, לאחר שנים של ביטוח 4 רכבי משפחה אצלם, העברתי את כל הרכבים מהם לחברות שלא מבטחות רק מה שנוח להן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

קשה לי להבין אתכם..

באמת אתם כועסים על חברות הביטוח שמתוך שיקולים כלכליים לא מוכנות לבטח רכבים שמסווגים כבעייתיים? (כפי שאמר ישה, הרכב קרוי ספורט, הוא לא ספורט, אבל השם 'ספורט' משפיע מנטלית על הנהג, שנוהג בהתאם, היישר אל תוך האי תנועה בהיגוי יתר)

החברות הללו לא חייבות לנו שום דבר

הן מספקות שירותים

והשירותים מוגבלים, כמו בכל עסק

וזו זכותן המלאה

G-D will give me justice

פורסם

אני חייב להגיב לכל אלו שאומרים "חברת ביטוח באה להרוויח, זכותה לבטח מה שבא לה.".

לדעתי ממש לא!

על אותו משקל אפשר להגיד על סופר שהוא לא חייב למכור לחם אחיד וחלב בשקית, כי הרי זה עסק כלכלי

ולא מרוויחים הרבה על לחם אחיד וחלב בשקית.

חלק מהזכות של חברת הביטוח לבטח דברים משתלמים (מאוד) צריך להיות מותנה בכך שהם חייבים לבטח גם דברים

פחות משתלמים. הם ממש לא מפסידים על ביטוח של שירוקו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש מוצרים שהמדינה החליטה לקבוע להם מחיר שלא יעלה על ... כמו לחם אחיד וחל בשקית

לכן הסופר מוכר אותם במחירים הללו.

השאר הוא שוק חופשי ואתה לא יכול להכריח מישהו למכור לך מוצר בהפסד או ברווח נמוך .

כמו שלא יכריחו אותך לעבוד במשכורת X כאשר אתה חושב שאתה שווה משכורת גבוהה מ X

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...