Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן לא ייאמן (ויצאתי אהבל) אבל אני בא למכור את הפיאסטה 98 ולתדהמתי מגלה שהרכב ממושכן (קניתי אותה ממישהו שהכרתי ולא טרחתי לבדוק, הרכב ממושכן לבעלים הקודמים - כלומר אני יד שלישית והוא ממושכן ליד הראשונה).

עכשיו לאור העובדה שהערך של האוטו הוא בסביבות ה1500ש"ח (מלא תקלות), נשאלת השאלה מה קורה עכשיו אם אני משבית את האוטו ונותן אותו לפירוק ? האם הבנק שאליו האוטו ממושכן יכול לבוא עליי בדרישות לכסף או עיקולים ? (על השם שלי אין כלום ברשם המשכונות תודה לאל ...)

נ.ב.

בכלל אני לא מבין איך נכס שלא בבעלותך יכול להיות ממושכן על שמך ... זה פשוט הזוי.

פורסם

לא מן נהנמנע שהחוב בגינו רשום המשכון כבר נפרע על ידי המוכר שלך מזמן

תבדוק ברשם המשכונות לטובת מי הוא ממושכן ותבקש מהם להסיר את המשכון ובא שלום על ארץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה בעל הרכוש הממושכן ולכן אין סיבה לא לתת לך את הפרטים לטובת מי הרכוש ממשוכן.

אם לא תאלץ את "המכר" שלך לבדוק ולהביא לך את תוצאות הבדיקה.

מן ההגינות והדין שהוא יטפל לך בכלל בנושא, של הסרת המישכון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לטובת מי הרכוש ממושכן אני יודע - זאת הבעלים הראשונה של הרכב, ה"מכר" שקניתי ממנו בכלל לא ידע על העניין הזה, הוא בטוח לא ייטפל בזה ואם היא לא תסכים לעזור לי אז אני כנראה אלך באמת להשבית את האוטו ולתת אותו לפירוק בכמה שייתנו, השאלה אם יוכלו לבוא אליי בטענות ממס הכנסה מהבנק או מאלוהים יודע איפה ..

פורסם

אם הרכב ממושכן לטובתה אתה צריך לפנות אליה, ולומר לה שעקב טעות או תקלה,

הרכב עדיין ממשוכן, ואתה מבקש ממנה להסיר אותו. זו גם חובתה, בהנחה שאין איזה חוב

של אחד מבעלי הרכב הקודמים כלפיה.

אתה בטוח שהיא זו שהרכב ממושכן לטובתה, או שהיא מישכנה אותו לטובת בנק או גוף

מסחרי אחר?

פורסם
אם הרכב ממושכן לטובתה אתה צריך לפנות אליה, ולומר לה שעקב טעות או תקלה,

הרכב עדיין ממשוכן, ואתה מבקש ממנה להסיר אותו. זו גם חובתה, בהנחה שאין איזה חוב

של אחד מבעלי הרכב הקודמים כלפיה.

אתה בטוח שהיא זו שהרכב ממושכן לטובתה, או שהיא מישכנה אותו לטובת בנק או גוף

מסחרי אחר?

שאלה טובה, אני אתן לך את הפרטים כי אני באמת לא מבין את הטופס הזה :

נושה : בנק הפועלים

חייב : תאגיד ישראלי - בית יוסף

ממשכן לטובות חיובו של אחר : השם שלה

פורסם

פשוט

אדם X חייב כסף או רוצה ללוות כסף מבנק הפועלים. לאותו אדם (במקרה כאן חברה )אין בטחונות אז בעל המניות בחברה מבקש מחברתו / פילגשו /קרובת משפחתו / אחותו /אשתו/ בתו למשכן את הרכוש שלה לטובת חובו.

ולכן יש לך 3 גורמים.

בוא רק תקווה שאותה חברה לא חייבת עדיין כסף לבנק הפועלים ובנק הפועלים יסכים למחוק את המישכון.

וכפי שראית ניתן למכור את הרכב גם עם המישכון.

הצעתי :לך למשרד הרישוי ותבקש לבדוק בהיסטוריה של הרכב האם נרשם אצלם המישכון. בד"כ כלל התשובה היא חיובית אם מדובר בבנק.

אם התשובה חיובית ועכשיו לא רשום מישכון במשרד הרישוי אז בוצעה פעולה של הורדת המישכון.

בקש ממשרד הרישוי שידפיסו לך את הורדת המישכון כפי שהבנק ביקש, ועם הטופס הזה גש לבנק ודרוש את הטופס המקביל לשם הורדתו גם ברשם המשכונות.

ובא לציון גואל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

טוב המון תודה קודם כול :-)

אני פשוט לא יודע אם כול זה שווה (ימי עבודה, עצבים וזמן ..) על אוטו שהשווי שלו 1500 ש"ח. השאלה פשוטה, מה הצד שלי בעניין החוב כאן ? הבנתי שבמיקרה והמישכון עדיין קיים יכולים לעקל את האוטו אבל מה קורה אם אני משבית את האוטו ומוכר אותו לפירוק, משרד הרישוי אומר לי לדבר עם רשם המשכונות ורשם המשכונות אןמר לי לדבר עם משרד הרישוי ... בירוקרטיה ישראלית טיפוסית, עדיין יכולים לבוא אליי בדרישה לתשלום חובות מבנק הפועלים ??? הרי אני בכלל לא צד בעניין העיסקה הזאת ...

פורסם

אתה יכול להיות מחוייב בגובה החוב של אותה חברה אבל לא יותר משווי הרכב הממושכן.

והבנק לא יכול לגבות את החוב מרכוש אחר שלך אלא רק ממכירת הרכב והשמוש בכסף של המכירה

לפי דעתי אין חוב לבנק ועשה כפי שהצעתי לך.

ב 3 שעות אתה מסיים את כל התהליכים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש פה משהו שאני לא מבין.

אם יש משכון, הוא אמור להיות רשום ברשיון של הרכב, לא?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אתה יכול להיות מחוייב בגובה החוב של אותה חברה אבל לא יותר משווי הרכב הממושכן.

והבנק לא יכול לגבות את החוב מרכוש אחר שלך אלא רק ממכירת הרכב והשמוש בכסף של המכירה

לפי דעתי אין חוב לבנק ועשה כפי שהצעתי לך.

ב 3 שעות אתה מסיים את כל התהליכים.

אז במקרה הכי גרוע ייקחו את האוטו ? שיהיה להם לבריאות.

אוקיי, אנסה ביום ראשון, תודה :-)

פורסם
יש פה משהו שאני לא מבין.

אם יש משכון, הוא אמור להיות רשום ברשיון של הרכב, לא?

לא, לא רשום כלום על הרישיון רכב :|

אסביר שוב

בנק ממשכן את הרכב ורושם את המישכון בשני מקומות האחד ברשם המשכונות והשני במשרד הרישוי.

כאשר הוא בא למחוק , הוא נותן בד"כ את הניירת לבעל החוב וזה הולך למשרד הרישוי ומסיר שם את הרישום ואז הוא יכול למכור את הרכב ומתעצל בד"כ ללכת לרשם המשכונות ולמחוק את הרישום גם שם.

ולכן במקרה כאן הרישום ברשם המשכונות נשאר ואז יש ללכת לבנק לבקש ממנו אישור לרשם המשכונות ולבטל את הרישום ברשם המשכונות, כי אין חוב כבר לבנק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...