רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יצא לי להתקל במכוניות של טויוטה עם הסמל לוגו של טויוטה על צד הרכב . מה זה אומר על הרכב שהוא שייך לסוכנות של טויוטה , האם זה רכב הדגמה ?!
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
הזמנתי פאביה שאמורה להגיע בתחילת דצמבר, הסוכן אמר לי שאי אפשר להוסיף חישוקים לרכב ובכל מקרה המחיר יקר נורא והוא המליץ לי לקנות באופן פרטי, האם יש אפשרות לקנות חישוקים מקורים באופן פרטי? יש למישהו המלצה על מקום טוב? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת igal.ep, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים מה שלומכם ! היום לגמרי במקרה נתקלתי בכתבה מדהימה, אשר פורסמה באתר ישראלי שנקרא "צריכת דלק". בכתבה מוצגת מכונית בעלת ביצועים המוגדרים "טובים" , אך כזאת שיכולה לנסוע 2240 ק"מ על מיכל דלק (סולר) אחד בלבד עם צריכה ממוצעת של 50.76 ק"מ לליטר. מכונית זו מחזיקה בשיא העולמי לחסכון בדלק מאז 1986 ומוגדרת עד עצם היום הזה "המכונית החסכונית בעולם". מה שמדהים בדבר שמכונית זאת הומצאה כבר בשנת 1984 על ידי שני סטודנטים והיא נקראת AVION. המכונית מונעת על ידי מנוע דיזל 0.8 ליטר בעל 67 כוחות סוס. לומר את האמת, למרות שהעיצוב שלה צועק "שנות השמונים" - לא הייתי מתנגד לאחת כזאת הנה קישור לסרט כמו שמופיע באתר: http://צריכתדלק.net/content/%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%…
הודעה אחרונה מאת tzvi217, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, נתקלתי בתמונה הזאת של Lamborghini's Sesto Elemento (האלמנט השישי?!?!) ומשגע אותי מה זה הדבר האדום המכוער הזה מאחורה איפה שבדרך כלל אמור לשבת האגזוז. מישהו יודע? תשחררו אותי מייסוריי
הודעה אחרונה מאת Don't Shoot, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 838 צפיות
היי היום עברתי טסט על גיר רגיל, לאחר שברשותי רישיון על גיר אוטומט כבר 4 חודשים, ועכשיו אני עובר לאוטו החדש של המשפחה, רנו מגאן טורבו דיזל וכמובן גיר רגיל!!! תמונות בקרוב.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע נפלא. אני מעוניין לרכוש צמיג מדגם continental primium contact 195/55/15 (הדגם הבסיסי). לצערי לאחר שביצעתי השוואת באתר TIRES4U המחיר אשר הוצג (450-550 ש"ח) לא היה תקף לאחר פנייה למקום.בפועל המחיר היה גבוהה בהרבה ונע בין 600-700 ש"ח. אני מאוד אשמח לקבל המלצות למקומות באזור המרכז על מנת לרכוש את הצמיג במחיר טוב יותר. תודה מראש, בברכה אלכס.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מרגיש שעבדו עלי בסיאט, לפני חודש קניתי סיאט איבישה החדשה 1.4 ספורט 85 כ"ס. עכשיו יש מבצע על סיאט 5 דלתות ב 70000 ש"ח ומדברים על אותו נתונים טכניים מנוע וביצועים. מה אפשר לעשות?_האם עבדו עלי או האבזור שיש בספורט שווה 20000 ש"ח? אני מתוסכל.
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קנו לי רכב חדש עם גאנט 18 ואני רוצה לצבוע את הבלמים (קליפר) בצבע אדום מישהו פה מכיר מקום שעושה את זה? תודה מראש בת אל
הודעה אחרונה מאת Maor Bracha, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לשים חלונות כהים ברכב שלי פיג'ו 206 שנת 2001. עכשיו הבנתי שמותר רק שתי החלונות מאחורה ימני ושמאלי , אפשר קצת הסבר עד כמה מותר ואם זה יעבור בטסט ? או משטרה , מה עדיף איזה חברה , איכות ? ומה המחירים בערך אני מאזור חיפה קריות , אני לא מבין בזה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת CARbon studio, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
ערב טוב חברים. השבוע אני מוכר את "גופת" האלפא רומיאו ספרינט האהובה שלי (שנת 88, הרכב כשלוש שנים ללא טסט) לבחור שבתקווה יחזיר אותה לחיים ויהנה ממנה. קראתי כמה שירשורים בעניין ורובם דיברו על רכבי אספנות. כמו כן לרכב אין רישיונות (נשארו אצל הנוכל שהיה אמור לטפל לי ברכב ובכל מה שקרה איתו), אני יודע שאני יכול להוציא רישיונות אך בכל מקרה הרכב לא יכול לעבור טסט. בכל אופן נראה שאעשה זאת בכדי להקפיא את הטסט לרוכש. השאלה היא, איך אני מבצע בדיוק את העברת הבעלות? האם טופס זכרון דברים שמסיר כל זכות שלי על הרכב מספיק? האם זה קביל מבחינה משפטית אם קורה משהו עם הרכב לאחר המכירה? האם כאשר ירצה בעל הרכב להחזירו לכביש, אני יצטרך להוציא את המסמכים ממשרד הרישוי? האם מספיק לתת …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 652 צפיות
אהלן, בעוד כחודשיים אני צריך לחדש את הביטוח שלי לרכב (חובה+צד ג') עכשיו אני נמצא אצל סוכן מצוין אבל הוא דורש סוכם יחסית גדול על הביטוח בשנה האחרונה יצא לי משהו כמו 4700 ביטוח חובה וצד ג' לנהג חדש עם וותק של שנה בלי תאונות. (מדובר על פיג'ו 206 שנת 99 מנוע 1360סמ''ק ידני) עכשיו אני כבר נהג צעיר ויש לי וותק של שנתיים וחצי, הייתי מעוניין לקבל הצעה על סוכן ביטוח שיש לו מחירים נורמליים לביטוח ושיהיה זמין בשעת הצורך ולא ינסה להתחמק. אשמח לקבל המלצה על כמה סוכני ביטוח מאזור חיפה. תודה רבה והמשך שבוע מצוין.
הודעה אחרונה מאת th206, -
שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בתחושות הלא נעימות שאני חוזר איתן לעיתים קרובות בסיום נהגינה בכבישי ארצנו.. כמעט כל יום אני מסיים נהיגה עצבני ומתוסכל. יום אחד זה נהגים שחותכים אותך בצורה מסוכנת, יום אחר זה נהגים חולמניים שמעכבים את כל התנועה, לפעמים זה נהגים שכנראה שיכורים מהאוויר שסוטים מהנתיב שלהם ללא הרף, נהגים שנצמדים אלייך מאחורה ועוד תופעות כאלו ואחרות. כל התופעות האלו גם מסוכנות וגם מעצבנות, בתור אחד שמשתדל לנהוג בצורה נעימה ושקולה (שמירה על מהירות סבירה, ציות לחוקים, לכבד נהגים אחרים וכו') התחושה שלי היא שהתמורה על נהיגה נעימה ומכבדת היא נהגים סתומים שמוציאים אותך מאיזון, והם כנראה בקושי מודעים לעצמם, ממשיכים להם בשלהם. במשך תקופה ארוכה נסעתי עם אוטובוס…
הודעה אחרונה מאת קובי הלמר, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פניתי היום לסיאט לא חזרו אלי אז קפצתי לאולם תצוגה ואז נתבשרתי שאין .מכוניות לנסיעת מבחן, מבחינתי זה זילזול בלקוחות - אין נסיעה לא קונה
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- 3 תגובות
- 966 צפיות
זה זמן מה שאני מחפש בעלי איביזות אטמוספריות 1.4 לצורך השוואה ושיתוף תוספות. אז כל מי שיש לו איביזה 1.4 מוזמן לציין דגם ושנה,לספר על חווית הנסיעה שלו מהרכב,סל"ד ב-100 קמ"ש,צריכת דלק,וביצועים,בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על תוספות שהורכבו על הרכב,טיפולים וכו'. ובאופן כללי - כל מה שתרצו להוסיף יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת chesy, -
- 0 תגובות
- 983 צפיות
תמונות ומפרט ראה טויוטה FT/GT86 http://www.autoblog.com/2011/11/28/subaru-debuts-production-brz-sport-coupe/
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
איפה אני יכול להשכיר רכב יוקרה לחתונה רצוי ג'יפים וכאלה תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת teac50, -
- 1 תגובות
- 590 צפיות
הבנתי שהמנוע 1.8 בגולף קבריולט האמריקנית שונה מהמנוע 1.8 של הגולף קבריולט GLI\GTI האירופית, במה המנועים שונים?? האם קיים גם שוני במכלולי השילדה?? (קבריולט GTI\GLI מתנהגת יותר טוב מהקבריולט האמרקנית??) הבנתי שהמנוע בדגם האמריקני הוא הזרקה רב נקודתית, האם מערכת ההזרקה היא אותה מערכת הזרקה מכנית שנקרת k jetronic??
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 1 תגובות
- 524 צפיות
מה נישמע? אז ככה ברשותי יש מאזדה 3 1.6 קומפורט אוטומטית האצ'בק 2010 ואני רוצה להחליף לרכב את הפנסים הקדמיים של הרכב לפנסי קסנון אבל אני לא יודע עם זה חוקי להחליף את הפנסים כי הרכב לא הגיע עם קסנון אז מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה רק אני או שהפרסומת החדשה של BMW בישראל, שים X על הכביש, סוף סוף אומרת את האמת לגבי כל נהגי המפלצות המגושמות האלו, חסרי כל תכלית מוטורית, שפשוט לרוב לא מעניין [מעניינים] אותם אנחנו, המונמכים, שנוסעים להם מתחת לרכב? אני יודע שקהל אוהבי המותג ונהגי הX יתקוממו עלי._המטרה היא לא להכליל. אני די בטוח שיש המון יוצאים מן הכלל, אבל אתם חייבים להסכים שרוב האוכלוסיה הזו על שלל צורותיה פשוט באמת שמה X בכביש, אז מי הגאון שהחליט לומר את האמת_ולמה הוא חשב שזו תדמית חיובית?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אושר בכנסת: העברת בעלות על רכב תחייב גם בדיקה ברשם המשכונות מליאת הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה של ח"כ גדעון עזרא (קדימה) וקבוצת ח"כים, לתיקון פקודת התעבורה בנושא העברת בעלות על כלי רכב. לפי ההצעה, שאושרה סופית, לפני העברת בעלות על כלי רכב תחויב רשות הרישוי לבדוק במרוכז את כל הבעיות האפשריות שיכולות להגביל את ביצוע ההעברה. הרשות תחויב לבדוק אם שולמו כל האגרות והמסים החלים על כלי הרכב, וכן את קיומם של עיקולים, הגבלות אחרות או משכונים הרשומים ברשם המשכונות. כיום לא ניתן להעביר בעלות בבנק הדואר רק אם נרשם עיקול או משכון על כלי הרכב ברישומי רשות הרישוי. לעומת זאת, אם רישום על משכון קיים אך ורק בידי רשם המשכונות הקונה לא יכ…
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי B4 2008 ואני לא מצליח למכור אותה והיא במצב ממש טוב שמורה עם ק"מ סביר לשנה 76 אלף ק"מ יד 2 נמכר עקב צריכת דלק לא נורמאלית. ואני מחפש לעשות טרייד אין באחת הסוכנויות על אחת מהגרמניות פולו GTI, גולף 1.4 TSI או שירוקו 1.4 בזמנו היו על השירוקו 1.4 מבצע ב150 אלף אבל בדיוק ניסיתי למכור את האוטו ולא היה לי כסף. התקציב שלי הוא עכשיו 150 אלף ואני החלטתי שאני מחכה למבצעי סוף השנה אבל פשוט אין שום סימן מפולקסווגן למבצע חוץ מהפולו הידנית שהיא לא באה בחשבון בכלל מישהו שמע, בירר, יודע על איזה סוג של מבצע ?
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
פשוט מדהימה וגם בצבע מיוחד. היה שווה לחכות 4 שנים לתוצאה הזו. טיוטה GT86 וכעת כל שנותר הוא לראות את גרסת הסובארו(צפו להבדלים קלים של גריל, יחידות תאורה ופגושים). מה שבטוח, אני זומם על אחת מהן .
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדוע הופסק הייבוא של הסובארו WRX?
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מצאתי פנסים לרנו שלי חוקי או שיכול לגרום להורדה מהכביש? לא לעבור טסט? וגם כמה מכס צריך לשלם עליהם? הם עולים 325$, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן, התמונות שהבאתי בשרשורים הקודמים בעניין הטויובארו היו אכן תמונות יצרן. כאן תוכלו לראות אותן ברזולוציה גבוהה יותר. http://www.netcarshow.com/subaru/2013-brz/ אישית, החרטום של הסובארו עושה לי את זה יותר. כל השאר, זהה (לחדי העין, הפנסים האחוריים בתמונה הם לדגם אמריקאי). המכללים המכניים אמורים להיות זהים ל-GT86.
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/229132
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם נגמרו הימים בהם מכוניות שרירים אמריקאיות היו מהירות רק בקו ישר? האם פורד הצליחו לייצר רכב בעל ביצועים כמעט זהים למיטב התוצרת הגרמנית בחצי מחיר? לא ברור לי איך הם הצליחו להוציא ביצועים כל כך טובים ממכונית עם סרן חי.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
ה-107 נמכרת בבריטניה בשתי תצורות עיקריות: האחת החמש דלתות המוכרת לכולנו השניה תצורת 3 דלתות, יפיפיה אמיתית. שאלה שמעניינת אותי ואני מקווה שאולי חבר הפורום יודעים: מדוע לובינסקי לא מייבאים גם את הגירסא של ה-3 דלתות? אני מדמיין בראש גירסאת 3 דלתות עם סאן רוף והרכב הזה פשוט מדהים! מה דעתכם ? (לינק לפיג'ו בריטניה - לעמוד הרכב שם)
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום אחרי העבודה בדרך הציע הציעה לי חבר ליסוע איתו לעשות סיבוב בכמה מגרשי רכב, אמרתי לו יאללה למה לא, ויצאנו לדרך מכיוון אריאל לפ''ת ואמרנו סתם נעבור כמה מגרשים כאשר לא ידוע לו איזה רכב בא לו והוא מגיע עם ראש פתוח. הסתובבנו בפ''ת בין המגרשים השונים, האמתי היותר קטנים והפחות מוכרים אך זה שידובר עליו פה יש לו שלושה סניפים בארץ לפי מיטב הבנתי. הגענו למגרש מסויים וראינו כמה רכבים שנת 2008 שיש להם תיקוני צבע שיביישו ילד בן 15 בשיעור מלאכה! עברנו עוד מגרש והגענו למה שציינתי מעט למעלה, ראינו כמה רכבים ופתאום חבר שלי נדלק על סוזוקי ג'מיני שבדיוק נכנס למגרש, מפה לשם הוא יצא עם אחד הסוכני מכירות לסיבוב על הרכב, למרות שזה בכלל בכלל לא היה הכיוון וחזר מפסוט עד השמיים ו…
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4154189,00.html חברה לישראל משיקה את מיזם צ'רי קורוס לייצור מותג מכוניות חדש, יחד עם חברה סינית. ההשקעה: 9.5 מיליארד שקל. המנכ"ל ניר גילעד לא מודאג: "זו הרפתקה לא בהיבט המסוכן, אלא בלהעז ולחשוב מחוץ לקופסא, אנו עושים היסטוריה" מה זה הדבר הזה ?
הודעה אחרונה מאת אושריקו,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- NAPOLEON
- לירון .ה.
- Matanb1998
- guy.a
- falou
- מכוניתמוגו
- Night Driver
- פאר האורה
- yoni162
- mh53
- om2