Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"אז אולי תקרא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח, כי הכותרת שלך אומרת בדיוק את אותו הדבר. היא לא שואלת שאלה, היא קובעת קביעה."

כשאתה קורא את מה שאתה כותב אתה לרוב לא רואה צורך בתיקון, כי אתה יודע מה הכוונה שלך ולא תמיד אתה יכול לצאת מן הראש הזה.

אני בכוונה העלתי כזו כותרת. אם לא שמת לב אני מתייחס לנושא בתור צחוק על מי שהמציא את הסלוגן ע"י כך שאני מראה מזה גורם לנו לחשוב או לפחות לי.

עד היום הגישה שלי לגבי נהגי הX הייתה חצויה, בגלל שאני בכלל לא אוהב את הכלי רכב האלה. מעבר לכך, גם אני לא ממש בעל ניסיון חיובי עם כל הXים שפגשתי על הכביש או בחניות._עם זאת אני בהחלט יכול להבין למה אנשים קונים אותם_-_יש להם נוכחות, איך שלא תרצה לסובב את זה.

ברגע שיצא הקמפיין הזה הוא רק חיזק לי אישית את כל החוויות שעברתי ליד כלי הרכב האלה -_זה לא יגרום לי לקרוא לכל אחד עם X פוץ אבל זה בהחלט לא תורם לתדמית ורק הורס אותה.

לכן שאלתי את השאלה: מה דעתכם על התדמית?_האם גם לכם היא מעלה כזו קונוטציה?_האם אתם חושבים שזה חכם?

איזה חוויות ידידי ? אני לא מבין מה אתה רוצה ? תן לאנשים לחיות באיזה אות של קמפיין שהם בוחרים לעצמם ,אם אתה מתכוון לפראות כביש ,אז זה ניתן למצוא גם עם איביזה ענתיקה אט מה שתבחר ,תרפה מהם ,הם תורמים למדינה סכומים לא מבטולים ואין בזה פסול .

פורסם

אני שמח שאתם מודעים לזה שעוד רכבים מתנהגים על הכביש כאילו הם שמים עליו X וזה נכון-בלי יוצא מן הכלל.

אבל אני לא רואה את אף אחת משאר החברות יוצאות בכזה קמפיין.

נכון זה הדליק אותי אבל בקונוטציה מאוד מאוד שלילית.

יש משפט שאומר שכל פרסום הוא פרסום טוב-אני לא מאמין בו ולכן אני מעלה את זה.

העובדה היא שגם אם כל נהגי הX היו נהגים כשורה והיו מהווים לכולנו אות למופת כרגע לאחר סלוגן שכזה נוצרת לנו קונוטציה שלילית שבעיקר תבוא לידי ביטוי בכל התנהגות בריונית או עבירה על חוקי תנועה ע"י נהגי X.

נכון יש רכבים אחרים שעושים את זה אבל הסלוגן בהחלט מדגיש את רכבי הX ואני שואל את עצמי מה המטרה בפרסום הזה?

אני חושב שסלוגן שכזה רק מעודד את התרבות נהיגה הלקויה שיש לנו ללא קשר לאיזה רכב או נהג זה-ברגע שמותג יוקרה בארץ יוצא באימרה שאומרת "שים X על הכביש" זה מראה משהו ומעודד משהו בתרבות המוטורית שלנו כמדינה.

ואם כבר לצחוק על זה מעניין מה היה קורה אילו חטיבת הS של אאודי הייתה מפרסמת ככה, זה דווקא אולי פרסום נכון תדמיתית:wink:

פורסם

לנהגים יש בעיה לראות מכוניות יוקרה בכביש.

אני שם לב לזה כשאני עם האינפיניטי ופי כמה עאשר אני נוהג על הפורשה.

מאותת שעה ולא נותנים לי לעבור נתיב, אנשים כאילו מתגרים בך על הכביש, מה אני עושה? מוריד הילוך ונוהג כמו מניאק.

אני רואה אנשים שלא שמים פס על הכביש בפרויס, בקורולה ובפרארי. אני מאותת כחוק, לא מזגזג ולא מעכב את התנועה אבל אני עדיין מפריע לאנשים בעין.

haters will hate

פורסם

האמת שאני מבין אתה מה שאתה אומר בנצי חוויתי את זה לא מעט פעמים אך פה בישראל אני נוטה לתרץ את זה יותר כנהגים שלא היו נותנים לאף אחד להתשלב כי זה המנטרה פה.

אני אישית נותן לנהגים להשתלב אלה אם כן זה דורש ממני ברקס ברמה שתסכן אותי.

אני לא חושב שזו בעיה לראות רכבי יוקרה מתוך צרות עין אלה יותר התנהגות שאומרת כאילו גם הרכב שלי מספיק טוב ולא רק שלך.

לא מעט נהגים רגילים שכשהייתי רחוק מהם נסעו רגיל ורגוע ברגע שהתקרבתי החלו לזגזג כמו מטורפים ולהעלות סל"ד ביציאה מרמזור סתם ללא סיבה-רגע לפני זה אני נוסע מאחוריך ואתה נוהג רגיל ובשניה שאני לידך אתה משתנה.

יש פה המון דברים מעורבים-כשאתה נוסע ברכב בולט ולא בהכרח יוקרתי אנשים רוצים להוכיח שגם הבנאלי שלהם מספיק טוב ולאו דווקא מקנאים לך בכסף-אם כי גם כאלה יש לא מעט .

פורסם
לנהגים יש בעיה לראות מכוניות יוקרה בכביש.

אני שם לב לזה כשאני עם האינפיניטי ופי כמה עאשר אני נוהג על הפורשה.

מאותת שעה ולא נותנים לי לעבור נתיב, אנשים כאילו מתגרים בך על הכביש, מה אני עושה? מוריד הילוך ונוהג כמו מניאק.

אני רואה אנשים שלא שמים פס על הכביש בפרויס, בקורולה ובפרארי. אני מאותת כחוק, לא מזגזג ולא מעכב את התנועה אבל אני עדיין מפריע לאנשים בעין.

לי אתה לא מפריע ,בחיי שלא ,תמשיך להנות ,שילמת הרבה ולא גנבת מאף אחד .

זה גם כסף קטן מה שהשקעת ,הרופא שיניים שלי רכש 4 דירות בפרוייקט גינדי ,זו השקעה ! הרכבים בכביש אלו פיצוחים .

פורסם
אתה קצת סותר את עצמך, לא?!:roll:

אני אדם מאמין, רק שאין לו במה..... (פלטפוס, למי שעוד זוכר).

:wink:

ולא רכב למרוצי דראג...

קרא את החתימה שלי, היא אומנם נאמרת על E46 אבל לחלוטין תקפה לכל דגמי BMW באשר הם.

ולעניין הסטיגמה של ב.מ.וו בארץ וסדרת ה-X בפרט, זו סטיגמה שקיימת פחות או יותר רק בארץ כי המחירים של הרכבים מאוד גבוהים.

בחו"ל המכוניות האלה הן מכוניות פרמיום כמובן, אבל למעט סדרה 7 שנחשבת ליוקרה, היתר אינן מכוניות יוקרה.

סידרה 3 זו משפחתית פרמיום, סדרה 5 זו משפחתית "מנהלים", סדרה 7 זו יוקרה.

X5 זה רכב למי שיש משפחה ורוצה יותר מרווח.

X6 זה עבור מי שיש משפחה ורוצה מרווח עם פרופיל של האמר.....הנה, תראו:

3276715648_35cc03ab22.jpg

M1025armament.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכוונה הייתה לא באמת שהוא לא לדראג..מי כמוני יודע טוב למה הם מסוגלים לעשות..X6M מישהו אמר?פורש קאיין טורבו..צ'ירוקי SRT8..

אבל עדיין זה לא באמת שם..זה עולה הרבה זה נראה מוזר (לטעמי) וזה לא באמת הטוב באף מקום..אבל זו רק דעה שלי כמובן.

אני מדבר על המיתוג פה בארץ ולא בחו"ל ולכן כל מה שאמרתי..

בארץ קורבט נחשב כרכב מטורף וכל מי שרואה אותו צועק וואו ובארה"ב אני לא חושב שכל אדם שני צועק וואו כשאיזה קורבט עוברת אותו..

הכל צריך לקחת בפרופורציה.

פה בארץ המיתוג של חברות ודגמים הוא שונה לעומת אירופה וארה"ב הן מבחינת יוקרה והן מבחינת מה שזה אומר על הבנאדם.

מותג BMW אולי סובל מזה מעט יותר ממותגים אחרים.

פורסם

אין הבדל בין מי שנוהג באיקס לבין נהג פרייבט רגיל. כולם נוהגים חרא ועושים בלגן.

אולי אלה עם הרכבים הגדולים מרשים לעצמם יותר, כי הם יודעים שבתאונה הם יסכנו את עצמם פחות.

למרות שלאף בן אדם נורמלי לא בא להכנס עכשיו למוסך ולסדר דברים.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אחרי כמה מאות ק"מ שלי על X6 (כן גם בנס הרים) אני יכול להגיד שיחסית ל-SUV אחרים הוא הכי קרוב ל-GTI שלנו.

עדיין רחוק שנות אור אבל מתקרב :wink:.

נראה לי שבטופ גיר יחלקו עליך :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...