Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני או שהפרסומת החדשה של BMW בישראל, שים X על הכביש, סוף סוף אומרת את האמת לגבי כל נהגי המפלצות המגושמות האלו, חסרי כל תכלית מוטורית, שפשוט לרוב לא מעניין [מעניינים] אותם אנחנו, המונמכים, שנוסעים להם מתחת לרכב?

אני יודע שקהל אוהבי המותג ונהגי הX יתקוממו עלי._המטרה היא לא להכליל. אני די בטוח שיש המון יוצאים מן הכלל, אבל אתם חייבים להסכים שרוב האוכלוסיה הזו על שלל צורותיה פשוט באמת שמה X בכביש, אז מי הגאון שהחליט לומר את האמת_ולמה הוא חשב שזו תדמית חיובית?

פורסם
סוף סוף אומרת את האמת לגבי כל נהגי המפלצות המגושמות האלו...

המטרה היא לא להכליל

אתה קצת סותר את עצמך, לא?!:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני נגד סטיגמות ולכן רשמתי לא לקפוץ וציינתי שזו התמונה שמתגבשת לי בראש כשאני רואה את הרכב בכביש. מה לעשות יש המון הכללות שנוצרות בגלל התדמית שהרוב יוצרים.

אני לא גזען ולא אוהב הכללות,_אבל, יש מצבים שבהם אם רוב האוכלוסיה X ויש כמה Y אז הX ייצרו את התדמית._אני לא אומר שזה נכון לפנות לכל אחד מאותו מצב ולומר לו שהוא X, כי הוא בהחלט יכול להיות גם Y, אבל בכל זאת ישנה מגמה של הרוב שמאפיינת את אותו המצב.

מטרת ההודעה היא לא להכליל או לרדת על אותם הנהגים, אלא באה לשאול את השאלה: מה באמת חשבו לעצמם יוצרי הסלוגן הזה, שזה תורם לתדמית?

למה שאני ארצה לקנות רכב שכולם חושבים שאני שם עליהם X בכביש?

פורסם

פאלו "הכל נהגי" נכתב בכוונה על מנת להראות שע"י הסלוגן הזה הם הכניסו גם את אלו שלא לתוך הקטגוריה הזו.

נכון באמת לפעמים טקסט לא עובר כמו שהיה אמור לעבור מילולית -אתכם סליחה.

פורסם

למה לקנות רכב כזה?

כי יש אנשים שקונים רכב בשביל עצמם, בשביל התחביב המוטורי שלהם ו/או בשביל הגשמת חלום...

אתה טוען שאתה לא מכליל, אך כל הודעתך הראשונה (כולל הכותרת: "סוף סוף אומרים את האמת") היא הכללה אחת גדולה, שגויה ונובעת מניסיון אישי או סטיגמות מטופשות.

על כל 10 נהגי BMW אשר מצדיקים את הסטיגמה אני יכול להביא לך די בקלות 10 נגדיים שכל קשר ביניהם לבין הסטיגמה הוא מקרי בהחלט (כולל עבדך הנאמן).

אז די עם ההכללות המטופשות האלה ותבינו שהרכב לאו בהכרח מייצג את הבן אדם שמאחורה או הסטיגמה שאותה הוא "מייצג" עפ"י רוב.

פורסם
פאלו "הכל נהגי" נכתב בכוונה על מנת להראות שע"י הסלוגן הזה הם הכניסו גם את אלו שלא לתוך הקטגוריה הזו.

נכון באמת לפעמים טקסט לא עובר כמו שהיה אמור לעבור מילולית -אתכם סליחה.

אז אולי תקרא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח, כי הכותרת שלך אומרת בדיוק את אותו הדבר. היא לא שואלת שאלה, היא קובעת קביעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם לי זה היה הדבר הראשון שקפץ לראש כשראיתי את הפרסומת. ואם זה יראה לכם נכון או לא, כשאני רואה X חונה עקום או משהו אני אוטומטית אקח את זה למקום של "הנהג לא שם עלינו".

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

אני יותר נוטה למגר את זה לכיוון הX ולא שאר הבימריות..

התלונה שלי פה היא לא על מי שקונה אלה על הקמפיין שהם יצאו איתו..ויש הבדל גדול.

נכון בהודעה שלי יש המון הכללות אבל זה בעיקר כדי להמחיש את מה שהסלוגן הזה עושה למותג הX של BMW

אני לא אכנס לויכוח של אהבה למוטוריקה ועולם הXים כי זה מיותר וזה באמת לא קשור למה שרציתי להבין בשאלה הראשונה..

אני יכול לציין את דעתי האישית שלדוגמא X6 ,הוא רכב שהוא לא רכב שטח, לא ג'יפ פנאי ,לא מכונית סלון ,לא רכב ספורט, לא רכב מתנהג ,ולא רכב למרוצי דראג..הוא קצת מהכל..בעטיפה שלטעמי מעט וולגרית.

אני דווקא אוהב את המותג של BMW ובעיקר את חטיבת הM אם כי לא רק ..

השאלה שלי היא באמת ובכנות לדעת מה עומד מאחורי המחשבה בללכת על כזה קמפיין?

אם אני אצטרך לציין את זה שוב פעם כנראה שאו שאתם מחפשים סיבות לפתח ריב על כלום ושום דבר או שפשוט אני באמת לא עובר מסך כמו שצריך בצורת כתיבה שלי.

ולמי ששאל הקמפיין הוא: שים X על הכביש -פשוטו כמשמעו..בלי להרחיב במילים.

פורסם

"אז אולי תקרא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח, כי הכותרת שלך אומרת בדיוק את אותו הדבר. היא לא שואלת שאלה, היא קובעת קביעה."

כשאתה קורא את מה שאתה כותב אתה לרוב לא רואה צורך בתיקון, כי אתה יודע מה הכוונה שלך ולא תמיד אתה יכול לצאת מן הראש הזה.

אני בכוונה העלתי כזו כותרת. אם לא שמת לב אני מתייחס לנושא בתור צחוק על מי שהמציא את הסלוגן ע"י כך שאני מראה מזה גורם לנו לחשוב או לפחות לי.

עד היום הגישה שלי לגבי נהגי הX הייתה חצויה, בגלל שאני בכלל לא אוהב את הכלי רכב האלה. מעבר לכך, גם אני לא ממש בעל ניסיון חיובי עם כל הXים שפגשתי על הכביש או בחניות._עם זאת אני בהחלט יכול להבין למה אנשים קונים אותם_-_יש להם נוכחות, איך שלא תרצה לסובב את זה.

ברגע שיצא הקמפיין הזה הוא רק חיזק לי אישית את כל החוויות שעברתי ליד כלי הרכב האלה -_זה לא יגרום לי לקרוא לכל אחד עם X פוץ אבל זה בהחלט לא תורם לתדמית ורק הורס אותה.

לכן שאלתי את השאלה: מה דעתכם על התדמית?_האם גם לכם היא מעלה כזו קונוטציה?_האם אתם חושבים שזה חכם?

פורסם

אז בוא אני אחדש לך קצת, אם לא שמת לב עד היום. רוב נהגי ונהגות ישראל

שמים X, Z, או פס, או כל דבר שמראה על חוסר אכפתיות משאר משתמשי הדרך,

בין אם הם נוהגים ב X, או כל בימר אחרת, מרצדס, מאזדה או יונדאי.

שאתה רואה נהג של רכב גדול/מפואר עושה את זה, אתה ישר שם לב כי זה בולט.

שאתה רואה איזו יונדאי גטס עושה את זה, אתה אומר עוד איזה דפוק/ה שלא יודע

לנהוג/לחנות או כל פעולה מוטורית שהיא.

פורסם
אני נגד סטיגמות ולכן רשמתי לא לקפוץ וציינתי שזו התמונה שמתגבשת לי בראש כשאני רואה את הרכב בכביש. מה לעשות יש המון הכללות שנוצרות בגלל התדמית שהרוב יוצרים.

אני לא גזען ולא אוהב הכללות,_אבל, יש מצבים שבהם אם רוב האוכלוסיה X ויש כמה Y אז הX ייצרו את התדמית._אני לא אומר שזה נכון לפנות לכל אחד מאותו מצב ולומר לו שהוא X, כי הוא בהחלט יכול להיות גם Y, אבל בכל זאת ישנה מגמה של הרוב שמאפיינת את אותו המצב.

מטרת ההודעה היא לא להכליל או לרדת על אותם הנהגים, אלא באה לשאול את השאלה: מה באמת חשבו לעצמם יוצרי הסלוגן הזה, שזה תורם לתדמית?

למה שאני ארצה לקנות רכב שכולם חושבים שאני שם עליהם X בכביש?

OR171 ,ראשית זה מעולם לא הטריד ולא יטריד אותי ,פשוט משעמם לי לעסוק בזה ,כי זה לא עיניני , מה שכן יש לזה פן חיובי מאוד והוא עזרה גדולה בצורה מסיבית להכנסות המדינה ,אני רואה את הרכישות הללו כרכישות של אנשים טובים שמוכנים להקצות מלבד ההנאות שלהם גם משהו לטובת המדינה וכך עוגת החלוקה שלה מתפזרת למעגל גדול יותר .

תחשוב ,יש בזה רע ? ממש לא .

פורסם

השאלה שלי היא באמת ובכנות לדעת מה עומד מאחורי המחשבה בללכת על כזה קמפיין?

עובדה, זה עובד! תראה איך זה הדליק אותך :lol:

ואתה ממש לא היחיד מסתבר...

אחרי כמה מאות ק"מ שלי על X6 (כן גם בנס הרים) אני יכול להגיד שיחסית ל-SUV אחרים הוא הכי קרוב ל-GTI שלנו.

עדיין רחוק שנות אור אבל מתקרב :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...