Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תסכול ועצבים מהנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני יגיד שאני בין 12-13 שעות על הכביש נטו ביום ? כל יום ויום .

עצה שלי אליך אין מה להתעצבן אם יש פקק שמים מוזיקה ומסתדרים עם מה שיש ..

אני עובד על מוביל לפעמים אני נאלץ לעבור לנתיב השמאלי כי יש פתאום עץ שאני לא יכול לעבור מתחתיו ואנשים לא מבינים וצופרים ועושים כל מיני סימנים דרך החלון , אז מה נעשה נתעצבן?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על העיצות, כמה ממכם קרעתם אותי מצחוק (חחח הדימוי של המשחק מחשב אדיר) :-D

נראה לי שה"צרת רבים חצי נחמה" קצת עובדת עליי פה.. מרגיע לדעת שאתה לא היחידי שמרגיש ככה..

בכל אופן, הדיון הגיע למקומות שלא שיערתי, כמו דיבורים על צורת ההסתכלות שלנו על הדברים, שהכל מתחיל מבפנים וכו'.. ממש דיון רוחני/פילוסופי. ו..וואלה אני חושב שהועלו פה נקודות נכונות.

לפעמים אני מתחיל נסיעה במתח ובעצבים מראש וכל דבר קטן מרגיז אותי: שהרמזור התחלף לאדום בדיוק כשאני הגעתי, שהנתיב שלי זז לאט יותר מהנתיב ליד (הדשא של השכן?) שמישהו נמצא לפני חצי מהדרך (מבלי שהוא עשה שום דבר רע, סתם כי הוא להקדים אותי) וכן, אני יודע כמה זה נשמע טיפשי, ואני מרגיש עם עצמי כמה שזה טיפשי, אך כנראה שאכן בגלל שבאתי עם גישה לא חיובית מראש מביאה אותי למקומות האלו. ולמעשה הגעתי כבר לתובנה הזאתי מזמן, אך נראה לי שבעקבות הדיון הזה אתחיל לעבוד על עצמי, ובהחלט אקח כמה מהטיפים שהועלו פה.

פורסם
הדיון הזה העלה אצלי שאלה.

למה, בעצם, אנחנו (אני מקווה שההכללה הזו במקום) מנסים לנהוג באופן מתחשב?

מה זה נותן לנו חוץ מעצבים?!

למה אנחנו לא שמים X על הכביש, נדחפים בעצמנו, שמים גז בירוק מהבהב, חותכים כמו בהמות, למה לא?

מה מונע מאיתנו? מה עוצר אותנו?

זה לא שהנהיגה שלנו תגרום לחמור לחשוב "וואו, הוא נוהג כשורה, אנוכי חפץ לעשות כן בעצמי! הידד!" :roll::?

אני לא יודע אם אתה ציני או רציני, אך כשכתבתי את הודעתי הראשונה בשרשור זה בערך מה שהרגשתי (גם רשמתי על זה שם משהו..)

אך ברגעים של רוגע והגיון אני נזכר שקודם כל אני נוהג רגוע ומתחשב בשביל עצמי, לשמור על עצמי רגוע נינוח ובטוח בנהיגה.

ובנוסף, יוצא לי הרבה פעמים להיות על הכביש מוקף בנהגים רגועים, כולם נוסעים במהירות סבירה, ואתה מרגיש את הרוגע וההתחשבות, וכמו שנעשים עצבניים בסביבת נהגים מעצבנים, נעשים גם רגועים בסביבת נהגים רגועים. אז אולי כשאנחנו נוהגים רגוע אנחנו מרגיעים גם את הסביבה שלנו לא במודע? אני מאמין שכן ואני אנסה גם לשים לב לזה יותר.

אני רק מקווה לא להתעצבן יותר מידי :)

פורסם
מה אני יגיד שאני בין 12-13 שעות על הכביש נטו ביום ? כל יום ויום .

עצה שלי אליך אין מה להתעצבן אם יש פקק שמים מוזיקה ומסתדרים עם מה שיש ..

אני עובד על מוביל לפעמים אני נאלץ לעבור לנתיב השמאלי כי יש פתאום עץ שאני לא יכול לעבור מתחתיו ואנשים לא מבינים וצופרים ועושים כל מיני סימנים דרך החלון , אז מה נעשה נתעצבן?

מערכת קשב ראייה והבנה בין הבריות ברחוב ובכביש זה דבר מורכב ורחוק מלהיות מושלם ,לדעתי לא עושים זאת בכוונה ,אלא מחינוך לקוי או סביבה לקויה בגיל הרך עד הצבא .

• תוכן חדש...