Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחתונה

talsela87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוויס אפשר לנסות לשריין לך במוו 530 / אינפיניטי G37 קאדילק CTS בשלל צבעים AUDI A6

או שתלך ביום שישי להיכל הספורט למפגש מועדון ה 5 תבחר רכב שנראה לך טוב ותזרוק כמה ג'ובות לבעל הרכב.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה מהאנשים כאן ומה מטרת השרשור. גם ככה רכב חתונה לא אמור לקלוע לדרישות מסוימות אולי באמת מלבד היותו מרווח יחסית מאחורה למען יציאה וכניסה קלה אליו וממנו. מלבד זה מדובר בטעם אישי של החתן/כלה ובעומק הכיס שלהם. אם אין לך כסף אתה תשכור מאזדה 6 ואם יש לך כסף אתה תשכור S-CLASS או משהו אחר שאתה אוהב.

עכשיו אתה גם שואל מחירים - תרים טלפון לכמה סוכניות, לא מסובך, חיפוש קצר בגוגל וכמה טלפונים ויש לך מחירים וכו'

פורסם

מה הסכום שאתה מוכן להקציב ל-24 שעות?

המצב האידיאלי מבחינתך הוא להשכיר מאדם פרטים, אבל כשיש לך רכב יוקרה לא חשוב לך כמה תרוויח מהמצב הזה כמו שחשוב לך שישמרו על הרכב, אז אם אתה מעוניין אפשר לנסח חוזה קצרצר שמחייב אותך לשמור עליו ובלה בלה בלה, ואוכל להציע לך גרנד צריקוי לימיטד 2010 לבן מדהים, או קורבט 2010 גם לבנה עם גג נפתח, אבל בטח יעלה לך יותר ממה שאוויס יקחו.

פורסם

לא נראה לי שקורבט תתאים לחתונה

בכל זאת מחירון הרכבים שהצעתי להשכרה הוא בסביבות ה 800-1050 ש"ח ליום

תיצור קשר עם "גיל מאוויס" אחד משתמשי הפורום למחיר קצת יותר מדויק.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

בהמשך לתגובה של avishay

הביואיק לקרוס עולה 697₪ ליום

וVolvo s80 עולה 750₪ ליום

בהשכרות בארץ ובחו״ל, יש הנחות למחזיקי מאסטר כארד, אנשי ״חבר״ ועוד..

שיהיה במזל,

ענת מאוויס 

פורסם
בהמשך לתגובה של avishay

הביואיק לקרוס עולה 697₪ ליום

וVolvo s80 עולה 750₪ ליום

בהשכרות בארץ ובחו״ל, יש הנחות למחזיקי מאסטר כארד, אנשי ״חבר״ ועוד..

שיהיה במזל,

ענת מאוויס 

שלום ענת,

בהמשך לתשובתך, האם יש לכם רכבים של BMW?

תודה רבה

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
בהתחשב בשמלת הכלה הרכב צריך להיות מרווח מאחור והכניסה והיציאה אליו רצוי שיהיו נוחות. מומלץ סגמנט D ומעלה. ומזגן טוב.

GMC סוואנה או פורד אקונוליין אחלה רכבים למטרה. יש גם כאלה הבנויות בצורת לימוזינה (בפנים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאני התחתנתי שכרתי אופל קורסה, כך שאני חושב שכל רכב שהוא לא 3 דלתות יכול לשמש חתן וכלה ביום החתונה.

העדפתי להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התחתנתי לפני כ 4 חודשים. המזדה 2 והפונטו היו קטנות מידי. הזמנתי באלדן רכב דרך האתר שלהם יום לפני החתונה. בחרתי בפורד מונדאו או רכב דומה מהקטגוריה. התקשרתי מיד לאחר ההזמנה לוודא שהכל בסדר וציינתי גם בהזמנה וגם בשיחת טלפון שמדובר בחתונה (ולא שינו את המחיר - הוא מופיע אצלהם באתר כשאתה מזמין).

בבוקר שהגעתי לקחת את הרכב גיליתי ששדרגו אותי כמה קטגוריות למעלה וקיבלתי קרייזלר סברינג ללא תוספת תשלום. השירות היה יוצא מהכלל ואני ממליץ בחום.

אסף

פורסם

בעבר שכרתי.

מ"אוויס" פורד אקספלורר יפהפה.

מ"אלדן" טויוטה לאנדקרוזר.

מ"פרי" מרצדס s, לקסוס ls 460, ואאודי a8.

• תוכן חדש...