Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחתונה

talsela87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופרב, פסאט או אודי של מנהלים כלשהי.

אפשר גם להמר וללכת על צרפתית [407 / C5] - המון ספייס בפנים, נוחות מושבים, ..

אשמח להסיע אותך ואת המיועדת באוטוביאנקי. מבטיח לכם כניסה שאף אחד לא ישכח :lol:

:lol:

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או שתנסה לפנות לליבם של חברי פורום אספנות או לכיסם ולהציע להם כמה ג'ובות כי יש פה לא קצת מכוניות אספנות מדהימות!

מזל טוב...

קצת??

הרבה!

אם כבר אספנות אז איזה אלפא ג'וליה או ספיידר.

גם פורש 911 ישנה(ראיתי לפני כמה ימים אחת כזאת) זה רכב עם קלאסה אמיתית.

משהו מבדר שיצחיק אתכם ואת הסביבה שאתם יכולים לעשות עם הרכבים האלה שאתם יכולים לקשור פחיות מאחורי הרכב עם השלם "רק התחתנו" חח.

חתונה מהסרטים כבר אמרתי?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מסכן הבעל שינסה להכניס אשה עם שמלת כלה לספיידר - גירושין מובטחים יום למחרת :lol:

טיפ לצילומים - אם מישהו חושב על לצלם את הכלה מגיחה מהסאנרוף - שיחשוב על כך שהמסילות שלו מגורזות/משומנות טוב :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היו כאן כבר מספר שירשורים כאלו בעבר.

חיפוש לא עזר לי- אני חיפשתי את השירשור שבו הומלץ על מקום לשכירת 300C ולא מצאתי... יש מי שיושיע?

תודה!

המון המון מזל טוב למתחתנים!!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

על גופתי מישהו יסיע אותי ביום החתונה שלי!!! שחולה הגה כמוני יוותר על התענוג

רגע לפני שהוא "נכנס למעצר עד תום הנישואין"???

אני זוכר שהייתה אחת שפוצצה איתי חבילה כי התעקשתי להכנס לחופה עם הקנוורט שהייתה לי,

בכלל בשנות ה90 האמא הפולניה שלה כמעט קיבלה התקף לב שראתה בחור בגובה 187 צונח מקאבינה

של משאית מגודלת עם ג'ינס צמוד וקרוע בברכים, חולצה פתוחה וכובע בוקרים על הראש,

זה התקבל בתגובה של "מה את צריכה את הפרא-אדם הזה" ואני עד היום צוחק על זה ועל פולניות בכללי :p

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני זוכר שהייתה אחת שפוצצה איתי חבילה כי התעקשתי להכנס לחופה עם הקנוורט שהייתה לי,

בכלל בשנות ה90 האמא הפולניה שלה כמעט קיבלה התקף לב שראתה בחור בגובה 187 צונח מקאבינה

זה התקבל בתגובה של "מה את צריכה את הפרא-אדם הזה" ואני עד היום צוחק על זה ועל פולניות בכללי :p

:lol::lol::lol:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אני איתך לחלוטין!!!

אין סיכוי שמישהו ינהג בחתונה שלי!!

במשך שנים אמרתי לחברה שלי (עוד כחודשיים שלושה אישתי) שאני נוהג בחתונה שלי. נקודה.

אין פה דיון בכלל.

הבעיה רק בדרך חזרה ואז אני אדאג למישהו שינהג, מן הסתם.

אבל אצלי זה לא קנוורט, אני מקווה שזו תהיה בימר. למרות שנכון לעכשיו נראה לי שזו תהיה האונו לצערי

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לדעתי הוצאה מיותרת.

אבל אם בכל זאת:

1. אם אתה שוכר רכב מחברת השכרה אל תגיד את המילה "חתונה". זה כמו להגיד "תחייבו אותי לפי תעריף שטרונגול++".

2. ההצעה הכי נורמלית שהיתה פה זה לפנות לחברי מועדון ה-5 (אספנות), יש שם חבר'ה שיגיעו עם הרכב תמורת קצת מצלצלין ויסיעו לאן שתרצה.

לדעתי האישית אמריקאית ישנה וענקית מהסוג שמעלים רבע ליטר דלק כבר בהתנעה תעשה את העבודה הכי טוב.

זה לגבי הכניסה המהממת שאתה חושב לדפוק.

לגבי החזרה הביתה בסוף האירוע - הכי טוב מזדה3 בצבע כסף ללא שום סימנים מזהים וקישוטים.

סיבות:

1. אתה כבר סחוט ומסתובב לך הראש ולא אכפת לך איזה רכב, רק שיביאו אותך הביתה.

2. יש פוטנציאל אמיתי של שוד חבילת הצ'קים. רכב מיוחד/מקושט הוא מטרה עם חתימה יותר גדולה.

כמובן כמובן חובה נהג תורן אחראי שיודע מראש שזה תפקידו ולא ישתה.

גם אם כל החברים הגברים רוצים לדפוק את הראש יש סיכוי טוב שתמצאו בחורה דווקא שלא אוהבת אלכוהול ותוכל להיות הנהגת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מסכן הבעל שינסה להכניס אשה עם שמלת כלה לספיידר - גירושין מובטחים יום למחרת :lol:

את אישתי הכנסתי ל-SLK ולא נרשמו אבדות או פגיעות בגוף או ברכוש, דווקא היה מגניב לאללה.

טיפ לצילומים - אם מישהו חושב על לצלם את הכלה מגיחה מהסאנרוף - שיחשוב על כך שהמסילות שלו מגורזות/משומנות טוב

אם הפורום היה פחות שמרן הייתי מספר על סיטואציה שקרתה לי ויכולה ללמד באמת למה לא כדאי שהבחורה תגיח מהסאנרוף...

אגב, אני מסכים עם העניין שבתור מישהו שחולה על רכבים ונהיגה שהחתן ינהג ולא יביאו לו "נהג".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי האישית אמריקאית ישנה וענקית מהסוג שמעלים רבע ליטר דלק כבר בהתנעה תעשה את העבודה הכי טוב.

זה לגבי הכניסה המהממת שאתה חושב לדפוק.

אין ספק, משהו קלאסי, כזה:

impala+ford.jpg

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לWILL שתמצא את הבחורה שלא אוהבת אלכוהול אל תתן לה לנהוג רק שלח אותה אליי ואני מוכן להבטיח שגם היא תצתרך לחפש מי שינהג בחתונה שלה.

חבל שאין כאלה היום.

פורסם

לא הייתי פה כמה ימים אז אני ידגיש את העניינים.

יש לי סיאט אבייזה 2011 נכון, כן כן היא לא מתאימה לחתונה שלי, אין בה מספיק מקום.

אני ידגיש שוב, אני לא מעוניין באוטו ספורט ומהיר כמו שאנשים חושבים פה! בסה"כ אוטו גדול, יפה ורצוי ג'יפ!

אשמח להצעות, שלחו לי כמה לפרטי, אשמח לעוד.

כמובן שאני מעוניין בהשכרת רכב ללא נהג או רכב שיעקוב אחרינו!

בדקתי באתר http://www.car4us.co.il/

והאתר לא מספק מכוניות אחרות מלבד ההיא שבתמונה, כמובן שהיא לא מתאימה לי.

רכב אפסנות לא נחשב מתאים מבחינתי.

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

Audi A6,VW Passat,Mazda 6,Honda accord-Legend,הצרפטיות כמו סיטרואן סי 5 או פאז'ו 407 אולי פחות יפות אבל מבחינת נוחות ומרווח פנים עדיפות.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...