Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג GT 2011 מול BMW M3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נגמרו הימים בהם מכוניות שרירים אמריקאיות היו מהירות רק בקו ישר?

האם פורד הצליחו לייצר רכב בעל ביצועים כמעט זהים למיטב התוצרת הגרמנית בחצי מחיר?

לא ברור לי איך הם הצליחו להוציא ביצועים כל כך טובים ממכונית עם סרן חי.

פורסם

אני מסכים עם העובדה שנצחון הוא נצחון..

אבל עשירית השניה?מתוך מסלול של כמה זמן?זו בהחלט סטיה שגם עם אותו הנהג נוסע על שתיהם יכולה להיות רגע של אי ריכוז

בהחלט כל הכבוד למוסטנג ממש הופתעתי לראות את המבחן..הבלמים..ואפילו נאמר שהיא מתקשרת יותר.

אני חושב שנופצו פה המון סטיגמות ישנות על אמריקאיות ומוסטנגים.

פורסם

אחד המבחנים שהכי הזילו לי ריר על המוסטנג החדשה.. כיום נוהג בGT 2011 עם חבילת ברמבו ויחסי העברה 3.73 (כמו ברכב המבחן), הרבה גם תודות לסרטון הזה.. :mm_yeah:

פורסם

אין ספק שהמוסטאנג החדשה היא מכונית השרירים המוצלחת מכולן

יצא לי לנהוג במוסטאנג (סגורה ופתוחה) ובקאמרו (סגורה ופתוחה) והמוסטאנג היתה הרבה יותר כיפית

הביקורות על המוסטאנג BOSS 302 ממש טובות והיא סיימה במקום מכובד בתחרות רכב השנה של אחד מעיתוני הרכב האמריקאיים

ההבדל במחירים בין ה- BMW למוסטאנג נובע מכמה דברים:

1. איכות הרכב - חומרים, גימור, פאר

2. טכנולוגיה - ציינו כאן את המתלה החי במוסטאנג, ואל תשכחו את המנוע ב- BMW שאומנם סובל ממחסור בממומנט, אבל מדובר על V8 בנפח 4 ליטר שעולה ל-8400 סל"ד!

3. תדמית, או במילים אחרות ה- Badge....

4. רכב מיצור מקומי לעומת רכב מיובא

ה- M3 הבאה תהיה מכונה מדהימה

הביקורות הראשונות של שלדת הסדרה 3 החדשה מהללות אותה (הרכב קל יותר בכ-50 ק"ג למרות שהוא גדל במימדים)

ה- M3 הבאה תבוא עם מנוע טורבו שיתקן את בעית המומנט בסל"ד הנמוך ואת צריכת הדלק הזוועתית

אז שילדה טובה, מנוע טורבו 6 צילינדר והנדסה של M, יוצרים מתכון שנשמע מבטיח מאד על הנייר...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

כן, יודעים ליצר מכוניות באמריקה.

אני אהבתי את הסרטון כי למדתי שהאינפיניטי שלי בולמת טוב יותר משתיהן :) במבחן של מוטורטרנד היא עשתה 110 פיט עם הבלמים הסטנדרטים.

haters will hate

פורסם

כל הכבוד למוסטנג, בהחלט הישג מרשים (למרות שלפחות לפי הטקסט המתלווה לסרטון הדברים נראים טיפה מגמתיים מדי, אבל אולי אני טועה).

ובלי קשר, ה-M3 הנוכחית כמובן מדהימה אבל הייתי בוחר את ה-C63 על פניה ANY DAY, ה-AMG הזאת פשוט מטריפה ונראית הרבה יותר עדכנית מאשר ה-M3 הנוכחית.

אני מאמין שב-M3 החדשה אכן תיהיה התקדמות משמעותית אחרת הם בפירוש יהיו בנחיתות מול ה-C63.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואתה יודע מה האבסורד?

שב-AMG עדיין עובדים תחת מוטו של "להדביק את הפער מול ב.מ.וו".

במקרה של ה-C63 הם עקפו את ב.מ.וו.

ה-M3 ללא ספק יותר מושחזת, אבל ה-C63 יותר מהנה ופשוט חבילה מצויינת, בייחוד הקופה המדהימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...