Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי B4 2008 ואני לא מצליח למכור אותה והיא במצב ממש טוב שמורה עם ק"מ סביר לשנה

76 אלף ק"מ יד 2

נמכר עקב צריכת דלק לא נורמאלית.

ואני מחפש לעשות טרייד אין באחת הסוכנויות על אחת מהגרמניות

פולו GTI, גולף 1.4 TSI או שירוקו 1.4

בזמנו היו על השירוקו 1.4 מבצע ב150 אלף אבל בדיוק ניסיתי למכור את האוטו ולא היה לי כסף.

התקציב שלי הוא עכשיו 150 אלף ואני החלטתי שאני מחכה למבצעי סוף השנה

אבל פשוט אין שום סימן מפולקסווגן למבצע

חוץ מהפולו הידנית שהיא לא באה בחשבון בכלל

מישהו שמע, בירר, יודע על איזה סוג של מבצע ?

פורסם

מצד אחד אתה בוכה על הדלק.

מצד שני לאחר כ2 אחריות, יש סיכוי לא קטן שידפק לך משהו ברכב עתיר הטכנולוגיה.

שחיסכון בכיס ממש לא תרגיש.

לא חסרות אופציות חסכוניות ופחות מאתגרות את הכיס.

והמכוניות שכתבת בנסיעה שהיא לא רגוע אולי יהיו יותר חסכוניות מB4 במעט.

החסכון במנועים האלה בא לידי ביטוי בנסיעה רגוע

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
יש ברשותי B4 2008 ואני לא מצליח למכור אותה והיא במצב ממש טוב שמורה עם ק"מ סביר לשנה

76 אלף ק"מ יד 2

נמכר עקב צריכת דלק לא נורמאלית.

ואני מחפש לעשות טרייד אין באחת הסוכנויות על אחת מהגרמניות

פולו GTI, גולף 1.4 TSI או שירוקו 1.4

בזמנו היו על השירוקו 1.4 מבצע ב150 אלף אבל בדיוק ניסיתי למכור את האוטו ולא היה לי כסף.

התקציב שלי הוא עכשיו 150 אלף ואני החלטתי שאני מחכה למבצעי סוף השנה

אבל פשוט אין שום סימן מפולקסווגן למבצע

חוץ מהפולו הידנית שהיא לא באה בחשבון בכלל

מישהו שמע, בירר, יודע על איזה סוג של מבצע ?

אף אחד לא יכריז על מבצע בטרם עת כי באותו רגע נעצרות המכירות. גש לטרייד אין שלהם ותראה מה מציעים לך. קח בחשבון שבטרייד האפשרויות לבוא לקראתך במחיר הן מינימאליות. עדיף לך להיפטר מהרכב לבד כי בכל מקרה דרך טרייד או מגרש יורידו לך הרבה יותר. בידיים נקיות תבוא לסוכנות בלי טרייד ותראה שיהיה לך ולהם הרבה יותר קל להגיע לעסקה

פורסם

הצריכה הממוצעת של הסובארו היא כ11 ק"מ לליטר. זאת של השירוקו עומדת על 14 ק"מ לליטר. שיפור מאוד משמעותי של 25%.

עם זאת, אל תשכח להשוות פרמטרים נוספים כגון נוחות נסיעה (בעיקר במושבים האחוריים), תצורת מרכב, שדה ראיה, נפח הטענה, פערי מחירי חלפים וטיפולים, הבדלי אחריות ולבסוף: העלות הכספית הכוללת של ההחלפה. כמה דלק תוכל לקנות בפערי המחיר שתצטרך להשלים בין הישן לחדש? כנראה המון.

פורסם

לא מבין מה הבעיה למכור את ה B4 ( ועוד במצב שאתה אומר שהוא נמצא בו ) . לדעתי יהיה לך יותר זול לפרסם אותו במחיר של 80K והוא יחטף במחיר הזה, מאשר ללכת למגרשים שישחטו אותך או טרייד אין גרוע .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לגבי הפולו GTI, לפני סוף פברואר אין על מה לדבר..

לגבי דגמי הגולף והשירוקו, להערכתי בצ'מפיון לא יצאו במבצעי סוף שנה מכיוון שישנו ביקוש גדול בעולם לרכבים האלה והיצרן לא אוגר רכבים כמו בשנים עברו במחסנים.

• תוכן חדש...