Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף, חם וטרי מהתנור - טויוטה GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע בוקסר בטויוטה? זה מעניין,מוזר ומיושן.

פיאט ופולקסווגן היו משתמשים במנוע 1.4 טורבו בשביל כזה הספק.

הרבה זמן לטיויוטה לא הייתה מכונית ספורטיבית, הגיע הזמן.

אייל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבריטים נוטים להגזים בהתלהבות הראשונית. חוויה שמשתווה לפורשה? עם כל הכבוד, אני בספק. אבל מי יודע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אלונצ'וק, מה לא טוב לך באוטו הזה? הבנתי שיש גם גירסא שבמקום מד סל"ד יש שעון ענק.

זו פשוט יצירת מופת!!! הלוגו המדליק.. אחח... אני מוכן לקעקע אותו!

איפה קונים?

בשבילי אגב, את גירסאת הסובארו בבקשה.... טויוטה מבחינתי זה היילקס.

דניאל.

בחייך... יצירת מופת ?! ישבו כל כך הרבה זמן על שולחן שרטוטים ומה יצא להם... לוגו מדליק. וואווווווו.

תכלס, היילקס יותר מדליק. ושעון רטרו תמיד היה סמל סטטוס, במיוחד אם הוא לא עובד ותקוע על 12... :lol:

לגמרי, העיצוב החיצוני כלכך לא מגובש לטעמי :???:

הנה, אני לא הצדיק היחיד בסדום :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מעל 200 כוחות סוס ואף יותר

משעשע :lol:

בכל מקרה, איפה ראית מעל 200 כ"ס. כל מקום מדברים על "באיזור" 200, וההצהרה מטויטה היא 197.

כמה נתונים שכיף לקרוא מתוך הכתבה. למרות שזה ממש טוב מדי כדי להיות אמיתי...

bucket seats – which are snug, grippy...sets the tone

...the cockpit is as cosseting as a Porsche’s...

...quick steering and a limited-slip differential make it a riot in the twisty stuff.

the steering is so nicely weighted and the chassis so responsive that they telegraph exactly what’s happening at all times.

the driving experience is a match for the likes of a Porsche Cayman, and accolades don’t come much higher than that.

הדברים הרעים, ואין הרבה, הם סה"כ תיבה אוטמטית שלא בסופו של דבר לא משתווה לתיבות הדאבל קלאצ', למרות שישה הילוכים, תיבה ידנית קצת קשה (בתרגום חופשי מאוד) ושהגימור לא משתווה לפורשה...

מה גם שמייחסים חשיבות לזה שזה רכב פרה-ייצור ולא רכב "מהפס", עוד הם מציינים שהרכב המדידה נעשתה במסלול ולא על כביש ציבורי.

At this juncture it’s worth noting that our drive was conducted at a test track in Japan, where the silky smooth surface made any conclusions about the ride impossible to gauge accurately. Also, this is a pre-production car

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למען האמת חשבתי על משהו עוצר נשימה מבחינת ביצועים...וקיבלתי כזה אוטו עם 197 כ"ס..

לא יודע כבר עשו את זה איפה שהו עם S2000 לא ?

4 שנים לפיתוח היו אמורים להביא לפה משהו שיאכל חי את המנועי TSI..מעצבן,מעצבן ששוב סובארו תזהם בדרגה טריליון ותעלה כמו פורש.

מה נסגר איתם...בטח גם תשתה דלק כמו בהמה,בסדר דלק זה לא אוטו שמעניין חסכון אז למה זה מעניין ב TSI?

אוקי אופי לא עם טורבו...למה לא להתחרות באלו שנגסו להם את המכירות בטירוףף..לא מבין את היפנים נראה לי הם מייצרים מכוניות לעם שלהם בלבד.

מעבר לזאת המכונית נראת בעיצוב פנימי סובארו נטו לא מרגש במיוחד אבל תמיד מדוייק וכנראה שהיא תיהיה מאוד מהנה לנהיגה טוב נו נוותר לה :)

בסה"כ היא בסדר..העיצוב לי קצת מזכיר אינפיניטי..

פורסם

סוף סוף טויוטה שלא בא להקיא רק מלראות אותה, מסתבר שהמעצבים שלהם מסוגלים לייצר משהו נאה, אז מה קורה עם שאר הדגמים שלהם?! לטעמי נראית הכי טוב בכתום, אחר כך בא השחור ואפור כהה. הרבה פחות טוב באדום, כחול, כסוף ולבן לדעתי.

חבל רק שייצא להם יקר יחסית, אפשר לשכוח מהתקווה שתעלה סביב 200K, כנראה זה יהיה סביב 300K. :?

• תוכן חדש...