רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום גיבורים יש לי רעש מוזר שאני מסובב את הסוויץ ועדיין לא מניע אז יש רעש כאילו הפעלתי איזה מנוע קטן, שמגיע מהלוח שעונים אם אני נותן מכה קטנה על הלוח שעניים הרעש נעלם ואז אני מניע הרעש יחזור אחרי כיביו מנוע והדלקת סוויץ חזרה ... אני משתגע , מישהו יכול לעזור ? חן
הודעה אחרונה מאת chen132, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554130,00.html?dcRef=ynet לפי עיקרי השיטה הנבדקת: בכל פעם שנמכור/נקנה מכונית, נאלץ למסור מידע על המחיר בו היא נמכרה, בסניף הדואר, במעמד העברת הבעלות. המדינה תאסוף נתונים של כמה מכוניות מכל דגם נמכרו (וכך תראה לצרכנים את מידת הפופולאריות של דגם כזה או אחר), ותפרסם מחירון המורכב ממוצע מחירים. יהיו כאלה שיגידו שזה טוב, אך לטעמי, השוק צריך לקבוע את המחיר, ולא הממשלה.
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4157745,00.html או בעברית פשוטה למה שאנחנו נעבוד קשה. קודם כל אתה אשם עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות. חוצפה שיש הרבה כדוגמתה בזמן האחרון, עושים הכל כדי להקשות על הנהגים.
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה לפתוח עסק חילוץ ותיקוני דרךמה אני צריך לפתיחה חוקית וכולי אני ישמח לשמוע עצעות וטיפים לעסק חברה תודה מראש לא יודע עם זה קשור לפורום הזה עם לא אז סורי תקנו אותי ואני ישאל שם
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 5 תגובות
- 716 צפיות
כתוב באינטנרט שמיכל דלק במזדה הוא בעל קיבולת 64 ליטר תידלקי בתחנת דלק חדשה של ten ליד הבית , לפני שהנורה דלקה , ושילמתי על 60 ליטר דלק האם הגיוני שעוד שלפני שהנורה דלקה נשאר לי כל כך מעט דלק במיכל ? המזדה שנת 2007 תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 0 תגובות
- 513 צפיות
אהלן, החלפתי פנס שהתקלקל לי בלנסר שנת 90, האם יש מקום שקונה פנסים מקולקלים באזור ת"א?
הודעה אחרונה מאת ttt111, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי חברים, במסגרת כתבה שעורך עיתונאי בכיר, התבקשנו להעביר אליו סיפורים מעניינים הקשורים ללקוחות : • לקוח שנסע עם רכב סובארו 1,500,000 ק"מ • לקוח שעדיין נוסע עם רכב סובארו כבר 20 שנה • לקוח שהתחתן בתוך רכב סובארו במידה ומישהו מכיר – נא להעביר אלי פרטים תודה ויום מעולה שיהיה!
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמו שכתבתי בכותרת, אישה במהלך הטסט שלה התבלבלה בין הגז לבלמים ופשוט טסה עם הטסטר לתוך הים. כיוון שיש פה מעט קוראי אנגלית, הבאתי כתבה ממקום אחר. זה היה אפילו באתרים בגרמניה. בושה... Wena cabros de http://www.chile-tuerca.com http://www.hispanicallyspeakingnews.com/notitas-de-noticias/details/drivers-license-exam-nightmare-chilean-woman-plunges-into-the-ocean/11916/ http://www.emol.com/noticias/nacional/2011/11/23/513987/mujer-que-cayo-con-camioneta-al-mar-molesta-por-el-impacto-del-accidente.html
הודעה אחרונה מאת johnny drama, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 22.3 אלף צפיות
שלום חברים! אני אספן דגמים מתחיל. איפה יש בארץ חנויות ( באיזור המרכז ) שאפשר לקנות דגמים אכותיים של מכוניות ( אוטוארט, קיושו וכו ) במחירים הגיוניים? עד עכשיו הצלחתי לקנות רק דרך YAD2 או דרך EBAY. תודה
הודעה אחרונה מאת ilya.sn, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לנהג מוכשר במיוחד שפגשתי. מי שמכיר את הירידה מההלכה לאילון דרום - שני נתיבים פונים שמאלה, אחרי רמזור, לנתיב ההאצה לאיילון. שבת בצהריים, אני בנתיב השמאלי שני ברמזור, מימיני רכב נוסף. הרמזור מתחלף לירוק, אני נוסע וקולט שהרכב מימין מהסס, ואז: חותך שמאלה ב-90 מעלות דרך הנתיב השמאלי וגורם לרכב שהיה אחרי לברוח ממנו בקושי; ובמקום "סתם" לעשות פרסה אסורה, פשוט ממשיך בשיא הטבעיות נגד כיוון התנועה לתוך הנתיב ההפוך, זה שממנו מגיעים נהגים שעלו מאיילון... למען הסר ספק: אור יום מלא; מולו שלושה נתיבים רחבים, על כל אחד מהם חץ בולט שמצביע על כיוון התנועה; ומכל צד תמרור אין כניסה. שלא לדבר על המכונית שהגיחה מתוך הסיבוב, די לאט למזלה, הישר לכיוונו. פייר - התרשמתי. רעיון נפלא …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בתאונה הזאת שהייתי עד לה הן לא נפתחו, האם זהו כשל או לא?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נכנסתי בבוקר לפחחיה של המוסך לבקש לדעת איפה רשום קוד צבע הרכב, סיאט איביזה יד שניה, שרכשתי לפני כחודש. ניגש אלי (כנראה מנהל הפחחיה, לצערי לא שאלתי לשמו או תפקידו) ופשוט סירב לעזור בטענה שקוד הצבע רשום בספר הרכב. לא עזרו הסברי שאין לי ספר רכב. פשוט לא רצה לעזור! אני אישית לא אכנס למוסך זה, מוסך שלא לא רואה עצמו מחוייב לעזור למישהו שבהחלט יכול להיות לקוח שלהם. לא מכובד!
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://jalopnik.com/5865454/2013-dodge-dart-is-the-new-dodge-caliber עוד משהו למישהו?
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים לא מזמן רכשתי פולו חדשה + תוספת מגנזיום צמפיון מוטורס פולקסווגן עברה כמעט חצי שנה והיום הופתעתי לגלות כיתמי חלודה על כל הברגים של גלגלי המגנזיום. האם זה בסדר? או שאני צריך להחזיר להם את הסחורה?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
העבר הביטוחי שלי לא כולל 3 שנים משום שלא היה לי רכב אם כי היה לי רישיון נהיגה ונהגתי. הציעו לי בסוכנות ביטוח לרשום את הביטוח על שמי ועל שם בן משפחה ולצרף את העבר הביטוחי של בן המשפחה, כדי להוזיל את הפוליסה. אני לא רוצה שחברת הביטוח בבוא העת תבוא עם איזה טענה הזויה כזו כי שמענו סיפורים. האם זה משהו מקובל ?
הודעה אחרונה מאת dmkz1111, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אח שלי צילם באיטליה
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, שלום לכולם. לפני כפחות משנה חברתי נפלה קורבן לתרמית של סוחר רכבים מנתניה וזהו הסיפור בקצרה: סוחר הרכבים מכר את הרכב כשברשיון הוא יד 02 כשהוא מיופה כוח._(והיד 02 הינה חברה פרטית), עם קילומטרז' של 145000. לאחר כשמונה חודשים, כשהגיע הטסט וכשהרשיון נשלח לביתה של חברתי, לתדהמתה היא רואה שהרכב שכרגע הוא על שמה הוא יד 04 עם קילומטרז' שכתוב ברשיון של [כשהקילומטראז' שמופיע ברישיןו הוא] 185000 ק"מ._ז"א שלרכב הורד ק"מ [הורד קילומטראז']'] . לאחר בירור קצר גילינו שהסוחר קנה את הרכב מהחברה הפרטית והפך להיות יד 03, ולאחר כיומיים מכר אותו לחברתי. במהלך היומיים האלה הוא הוריד את הקילומטרז' והציג את הרכב כיד 02, כמו שכתוב ברשיון שהוא קיבל כשקנה את הרכב מהחברה. אציין שב…
הודעה אחרונה מאת taltol7777, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
שלום, בחודשיים האחרונים רכשנו, אמי ואני, כל אחד מכונית מאזדה 2 מליסינג. של אמא - דגם אקטיב שנת 2009 70,000 ק"מ. שלי - דגם דינאמיק שנת 2009 50,000 ק"מ. העניין הוא שהרכב של אמי מרגיש הרבה יותר זריז, קל ומהיר מאשר הרכב שלי, ואני מנסה להבין למה. ברכב של אמי יש הרגשה שכל ליטוף הכי עדין של דוושת הגז גורם לאוטו לזנק קדימה. הרבה פעמים קורה גם שלחיצה עדינה וסטנדרטית על הגז גורמת לקיק-דאון (הורדת הילוך), והתחלתי לחשוב שהרכב מרגיש הרבה יותר זריז בגלל שהוא ממהר מדי להוריד הילוך. אבל אני לא בטוח. ברכב שלי, לעומת זאת, יש איזה מהלך "סרק" קצר בתחילת הלחיצה של הדוושה, או שפשוט תגובת הדוושה איטית משמעותית ביחס לרכב של אמי, וההרגשה היא שאני צריך מאוד מאו…
הודעה אחרונה מאת yaf16, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4157254,00.html היום אני יודע להגדיר מה זה שר התחבורה זה פשוט שר הגבייה ! פשוט לא יאומן עוד מעט ישימו לנו מערכת ניטור על ה XXXXX ויבקשו מס הנאה
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 2 תגובות
- 842 צפיות
http://www.iga.org.il/assets/hozrim/10-596.pdf המטרה העיקרית שלי היא למצוא קורס שבו אפשר ללמוד איך לטפל ברכב שלך בעצמך. המטרה המשנית היא אולי "להתאהב" בכל הנושא ולהמשיך ללימודים גבוהים בנושא. מה דעתכם על הקורס הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי פעמיים ולא הלך , אני מטרטר את עצמי ואת הפורומים , כל פעם האגזוז עושה רעשים מהסופית, הסופית היא סופית מן הסתם ליופי ואין בה כלום שעושה רעש,(אני מספיק מבין בזה) אבל כל פעם שמניעים או משהו שומעים רעשים מוזרים! והסופיות מהודקות היטב, לא עובר בדיקה רק אצלי. האגזוז עצמו עבר בדיקה(פעמיים אפילו!), תקין לחלוטין. מה לעזאזל?! תודה.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות לגבי השאלה אם כדאי לעשות ביטוח דרך לוביט מבית לובינסקי ? חבר קרוב שלי רכש פיג'ו 107 ואמר לי שהתקשרו אליו מלוביט לגבי ביטוח , בשיחה טענו שאצלהם יש את התנאים שבאף מקום אחר אין בתוספת טבלה של הביטוח של לוביט לעומת חברה מתחרה. מישהו פה מבוטח אצליהם? באמת זה משתלם? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 0 תגובות
- 526 צפיות
שלום,שמעתי על כל מיני סוגי ליסינג, תפעולי,מימון מלא וכו' אני רוצה לדעת מה זה מימון מלא,בפירוט? המקרה הוא שאני רוצה לברר אופציה לקנות אותו במימון מלא. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת שגיא גבע A1, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום חברים לא מזמן רכשתי פולו חדשה + תוספת מגנזיום צמפיון מוטורס פולקסווגן עברה כמעט חצי שנה והיום הופתעתי לגלות כיתמי חלודה על כל הברגים של גלגלי המגנזיום. האם זה בסדר? או שאני צריך להחזיר להם את הסחורה?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 1 תגובות
- 503 צפיות
ברכבי מותקנת עלוקה הייתי רוצה לדעת עד כמה ניסיונות הקשה אפשר לטעות עד שהעלוקה מבצעת השבתה לרכב ? וכאשר זה קורה איך ניתן לפתוח אותה ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הניאו של מזדה : ה-C4 היש דימיון ?
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי לא מזמן יונדאי i10 אוטומטית יד2 ואני צריך עזרה בזיהוי החלק הבא שמתחת למראה: (מצטער על האיכות...) http://imageshack.us/photo/my-images/822/21112011235001.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/641/26112011243.jpg/ מה זה בדיוק? גלאי נפח? דיבורית? נראה לי שרשום מאחורה ORANGE. תודה!
הודעה אחרונה מאת Xtreme Sound, -
עוד בטר פלייס 1 2
מאת bar72-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מתוך THEMARKER של עיתון הארץ: "חצי שנה אחרי תחילת השיווק הרשמית וארבעה חודשים אחרי שבטר פלייס וחברת אלבר הודיעו על הסכם לשיווק מכוניות חשמליות בליסינג תפעולי, מצליחה בטר פלייס לגייס שותף נוסף בענף הליסינג. החברה הודיעה הבוקר (ב') על חתימת הסכם עם אלדן במסגרתו תרכוש חברת הליסינג כ-500 מכוניות חשמליות, בשווי של כ-61 מיליון שקל. לפי הערכות בענף, בהסכם כלולה גם התחייבות של בטר פלייס לרכוש את המכוניות בתום תקופת השימוש. חברת המכירות טרייד-מוביל הפכה לאחרונה לספקית של יבואנית המכוניות החשמליות. בניגוד לאלבר, אלדן תייעד חלק מהמכוניות להשכרה לטווח קצר, נוסף לאלה שישמשו צי רכב לליסינג ארוך טווח כמקובל. בחברת הליסינג יציעו גם "חבילת הטבות משלימה" ללקוחות ובראשה הפח…
הודעה אחרונה מאת The Phoenix, -
-
יכול להיות סקר מעניין, מה המכונית עם מספר הקילומטרים הגבוה ביותר בה נתקלתם. יכול להיות בחיפוש קנייה, במכונית של חבר, בטרמפ, רכבכם האישי או בכל דבר אחר. פרנקוס, תתחיל...
הודעה אחרונה מאת locomotive, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה שלי היא האם כל התכשירים שמעורבבים בהם שמפו לרכב+ ווקס יעשו את אותו טיפול כמו ווקס רגיל או שזה סתם חרטא?
הודעה אחרונה מאת פרסי,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 349 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- yor2
- orbanay1994
- SlowRide
- Igalz
- דוד495
- viper83
- omerkot
- eyalkar
- baer
- pooh-bear
- matan_mil