Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי פעמיים ולא הלך , אני מטרטר את עצמי ואת הפורומים , כל פעם האגזוז עושה רעשים מהסופית, הסופית היא סופית מן הסתם ליופי ואין בה כלום שעושה רעש,(אני מספיק מבין בזה) אבל כל פעם שמניעים או משהו שומעים רעשים מוזרים!

והסופיות מהודקות היטב, לא עובר בדיקה רק אצלי. האגזוז עצמו עבר בדיקה(פעמיים אפילו!), תקין לחלוטין.

מה לעזאזל?!

תודה.

פורסם

על מה אתה מדבר, זה משהו שאתה הרכבת או שזה חלק מקורי?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סליחה שזה אולי לא קשור לכאן אבל זה מעצבן טילים!

ולא, זה לא מקורי, זה הקצה אגזוז מניקל הזה, אתה בטוח יודע למה אני מתכוון, האוטו הזה ישן, ברור שהוא לא יגיע עם זה אבל זה סתם חלק קליל וכולה ליופי שמתחבר לסוף שלה אגזוז, הבעיה היא שאצלי לא משנה כמה תשים טוב זה עושה איזה מין רעש שלא אמור לעשות! למה זה ככה?

האגזוז רגיל, צינור דק ורגיל, האבא של הממוצע, לא רואה בעיה שיכולה לעלות:x

פורסם

אולי הרעש נובע מזה שהסופית זזה , הסופית מולחמת או סתם מחוברת עם תופסן ?

אצלי הסופית מניקל הלכתי לאגזוזן הלחים לי אותה ואין רעשים אני ממליץ לך לנסות .

פורסם

בקיצור, יש לך אגזוז רגיל ואתה רוצה פתח יציאה גדול, ע"מ שייראה "מגניב" יותר, נכון?

בטופיק הקודם שלך בעניין, קיבלת עצה לגשת לאגזוזן והוא ירתך עבורך את הסופית אגזוז, עבור כמאתיים ש"ח. למה לא ניגשת לאחד?

אם אתה אוהב את העניין, ההשקעה מסתמנת כלא יקרה.

• תוכן חדש...