Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות לגבי השאלה אם כדאי לעשות ביטוח דרך לוביט מבית לובינסקי ?

חבר קרוב שלי רכש פיג'ו 107 ואמר לי שהתקשרו אליו מלוביט לגבי ביטוח , בשיחה טענו שאצלהם יש את התנאים שבאף מקום אחר אין בתוספת טבלה של הביטוח של לוביט לעומת חברה מתחרה.

מישהו פה מבוטח אצליהם? באמת זה משתלם?

תודה לעוזרים

פורסם

כדי להשוות בין חברות ביטוח צריך לקבל הצעות מפורטות של תנאי הפרמיה.

יש חברות ביטוח אשר נותנות תנאים מועדפים לדגמים מסויימים.

מכיוון שלוביט שייכת לקבוצת לובינסקי ייתכן שיש לה אפשרות להעניק תנאים מועדפים לגבי רכבי החברה.

בכל מקרה יש לעשות השוואה על פי הצעה ספציפית לאותו נהג ואותו דגם.

פורסם

אני מקפיץ קצת לטובת הדורות הבאים :)

אמנם הם מכסים בטיפה יותר מהביטוח הממוצע - המחיר שהם נתנו לי (אחרי שלא הפסיקו לשבח את עצמם בזה שהם הכי זולים) היה ב600 ש"ח גבוהה יותר למקיף מאשר אצל הסוכן הפרטי שלי עבור אותם תנאים (חוץ מהשתתפות עצמית ממופחתת ב700 ש"ח).

וזה היה הפרש של מעל 25% יותר.

אמרתי לבחור תודה אבל אני אוותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...