Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנהג מוכשר במיוחד שפגשתי.

מי שמכיר את הירידה מההלכה לאילון דרום - שני נתיבים פונים שמאלה, אחרי רמזור, לנתיב ההאצה לאיילון.

שבת בצהריים, אני בנתיב השמאלי שני ברמזור, מימיני רכב נוסף. הרמזור מתחלף לירוק, אני נוסע וקולט שהרכב מימין מהסס, ואז: חותך שמאלה ב-90 מעלות דרך הנתיב השמאלי וגורם לרכב שהיה אחרי לברוח ממנו בקושי; ובמקום "סתם" לעשות פרסה אסורה, פשוט ממשיך בשיא הטבעיות נגד כיוון התנועה לתוך הנתיב ההפוך, זה שממנו מגיעים נהגים שעלו מאיילון... למען הסר ספק: אור יום מלא; מולו שלושה נתיבים רחבים, על כל אחד מהם חץ בולט שמצביע על כיוון התנועה; ומכל צד תמרור אין כניסה. שלא לדבר על המכונית שהגיחה מתוך הסיבוב, די לאט למזלה, הישר לכיוונו.

פייר - התרשמתי. רעיון נפלא וביצוע מושלם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או לפחות לצלם :-D

בפעם הקודמת היה מדובר בנהג מבוגר וכולם רקדו כאן על עניין הגיל

מסתבר שהגיל לא משפיע על טיב התרגיל. רק הסמים!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
:shock:

ולא ירדת מהרכב למהר וללחוץ את ידו?

אנחנו, הישראלים, לא יודעים לפרגן:).

אם הייתי צריך לכתוב כאן, על כל נסיעה שלי, מונה ההודעות שלי היה עובר את ה-4 ספרות:).

רק היום, בנסיעה בבוקר ללימודים, הנהג במכונית לפני, שפך את כל המאפרה שלו על הכביש, באמצע נסיעה של 100 קמ"ש.

אתם יודעים מה זה לנהוג, כאשר מספר דו-ספרתי של סיגריות, תוקפות אתכם? :)

פורסם

שלום רב,

מקרה מעניין, אך רחוק מלהקרא "עבריינות התנועה של החודש".. גם האל אינו יודע מה עובר לאותם רפי השכל הללו במוחם הצר והצנום.

אני נחשף למקרים כאלו ועוד רבים וחמורים אף יותר כמעט בכל שתי דקות בממוצע, כך שאני כבר ממש לא מתרגש.

מצחיק אותי שאחרי כל זה עוד שואלים בפליאה, "איך זה שיש כל כך הרבה תאונות?" כבר מזמן נהיגה בכבישי הארץ משולה למלחמת הישרדות.

אותי דווקא ""מטריד"" עניין אחר: איך זה שכל "יפי הנפש" בפורום הזה (ולשמחתי אין הרבה), עדיין לא קפצו והעירו לפותח הנושא הערה בסגנון = "מה אתה רוצה ממנו? אתה זה שלא היה בסדר בכך שעמדת/נסעת בנתיב השמאלי המיועד לעקיפה בלבד..." נו מילא :screwy: :screwy:

(למען הסר ספק, הקצנתי בכוונה - כנראה כשל קוגניטיבי שלי כתוצר של תסכול וייאוש).

המשך שבוע טוב.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

עם לבחור הזה מגיע פרס ראשון, לבחור שאני מכיר מגיע פרס שני לפחות.

הבחור ירד מכביש 531 - רעננה לכיוון מחלף כפר סבא ופנה ימינה לכיוון דרום השרון, אבל הוא עשה טעות, הוא ירד במחלף הלא נכון.

אני עובר את הגשר וממולי הבחור יורד לשוליים , עושה פרסה באמצע כביש דו נתיב בעל הפרדה י ועומד מולי.

עכשיו מה עושים?????

כביש דו נתיבי, אחרי רמזור, 8 בבוקר שיא התנועה והבחור מסרב לנסוע אחורה או לאפשר לשיירה לנסוע קדימה, אבל הפלא ופלא

הבחור הוא זקן קשיש בן 80+ לפחות וכנראה גם חסר יכולת שמיעה כי הדציבלים של הציפצופים עברו את ה 100 DBA מזמן

אבל הזקן העקשן נשאר בשלו ונשאר עומד באמצע הכביש, רק לאחר שכל השיירה מאחורי עקפה אותי יכלתי לנסוע לאט ובזהירות טיפה אחורה ולעקוף את הזקן הקשיש, רק לראות כיצד הוא נכנס לתוך צומת ברמזור אדום כדי לחתוך עוד נתיב ולהמשיך חזרה לכביש 531.

בגלל זה אני אומר, אנשים מעל גיל 70 אין מה לחפש על ההגה אלא עם הם עברו בחינה ליכולת שלהם, רק חבל שהמדינה לא חושבת 2 צעדים קדימה.

פורסם

בגלל זה אני אומר, אנשים מעל גיל 70 אין מה לחפש על ההגה אלא עם הם עברו בחינה ליכולת שלהם, רק חבל שהמדינה לא חושבת 2 צעדים קדימה.

:mm_yeah:

בתור אחד שחווה על בשרו שתי תאונות מחרידות:

1. עומד ברמזור של צומת גדול בסבלנות ומחכה לירוק שלי, כאשר התחלף לירוק מתחיל בנסיעה ולאחר חצי מטר של זחילה מגיע זקן (עם תו נכה) בפורד פיאסטה לבנה ונוגח בי בעצמה בצד הרכב! מזל שהיו עדים (סמוך לצומת עמדה משפחה שעצרה בשוליים כדי לתקן פנצ'ר).

2. נוסע לי ברחוב צדדי שקט של אחת הערים הגדולות והסואנות בארץ, כשלהפתעתי המוחלטת מגיחה נהגת זקנה בהונדה סיויק ירוקה ומעיפה את הרכב שלי לצד הדרך! מבירור עדין לאחר המקרה נודע לי כי אותה זקנה התבלבלה בין הגז לברקס ובמקום להאט בהגיעה לתמרור "עצור", היא שמה גז במצערת מלאה ואיבדה שליטה על הרכב.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

אתם יודעים למי יש את המידע הטוב ביותר בנוגע לתאונות?

נכון לחברות הביטוח

ואלו חושבות שהנהג הזקן פחות מסוכן מאשר הנהג הצעיר.

טוב הן לא מבינות.

ונהגים מעל גיל מסויים לא מקבלים חידוש רשיון לפני שעמדו בבדיקות רפואיות מקיפות לבדיקת כושרם.

אז כבר המדינה חשבה על זה לפניכם

כל הכבוד למדינה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אותי דווקא ""מטריד"" עניין אחר: איך זה שכל "יפי הנפש" בפורום הזה (ולשמחתי אין הרבה), עדיין לא קפצו והעירו לפותח הנושא הערה בסגנון = "מה אתה רוצה ממנו? אתה זה שלא היה בסדר בכך שעמדת/נסעת בנתיב השמאלי המיועד לעקיפה בלבד..." נו מילא :screwy: :screwy:

(למען הסר ספק, הקצנתי בכוונה - כנראה כשל קוגניטיבי שלי כתוצר של תסכול וייאוש).

ואם נניח ואותו הבחור אכן היה לן בנתיב השמאלי (שבמקרה אכן נועד לעקיפה בלבד), האם לדעתך יש מן השגעון באותם אלו שהיו מעירים לו?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

1. זו תחילת החודש. סביר בשבועות הקרובים יהיו עוד כמה שישברו לו את האליפות.

2. מבחינתי אלופת נובמבר: עמדתי בשעה 23:00 בעליה מכביש דורי (בחיפה) ורציתי להמשיך ישר לכיוון הטכניון. הרמזור שלי התחלף לירוק, אבל ב זוית העין משהו היה לא תקין. בחורה צעירה (כן, לפי הערכתי כבת 25) עם הגה ביד ימין וטלפון צמוד לאוזן שמאל חוצה לפני מימין לשמאל במהירות כ-80 קמ"ש. כן. מסתבר שלא רק בני 70 לא רואים מה קורה בכביש, גם בנות 25.

יש עוד מתחרים אל תואר נהג נובמבר 2011? או שנסתפק בנהג מורנו, הנהג הזהיר לשנת 1967 (לצערי לא מצאתי את המערכון ברשת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

:evil::evil::evil:כל פעם אני שומע על שיא ישראלי (שלילי) שנשבר:brickwall::bad-word:

(אני יודע - הגזמתי עם האייקונים - אך אם אני אגיד כאן את שעל לבי

סביר להניח שאחסם לאלתר/צמיתות)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מסתבר שהגיל לא משפיע על טיב התרגיל. רק הסמים!

צודק, זה רק הסמים אשמים!

הנהגים האלה מכוונים את הרכב לכיוון מסוים וסמים גז!

וכל הפורום מתבקש להודות לי שחסכתי לכם את כל אוסף בדיחות ה"מסיבת סמים" שאני מכיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עזוב אותך באגירה.

זה ידוע שהרוב נוהגים רק על הקווים, בשורות, לא עוצרים בירוק, והחגיגת רק מתחילה.

זהו. נרגעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ונהגים מעל גיל מסויים לא מקבלים חידוש רשיון לפני שעמדו בבדיקות רפואיות מקיפות לבדיקת כושרם.

אז כבר המדינה חשבה על זה לפניכם

כל הכבוד למדינה

בתחת שלי מקיפות. סבא שלי בן 100 בעוד כמה חודשים (באמת!). לא שומע, לא רואה טוב ומהווה סכנה בכבישים. קיבל חידוש רישיון לשנתיים לפני חודש. האמת, בלי העצמאות שלו על הכביש הוא היה קמל מזמן, כך שמזל שעדיין נותנים לו לנהוג. מצד שני, תפתחו שבע עיניים כשאתם באזור בית יוליאנה בהרצליה... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

הוא לא רואה ולא שומע כי הוא לא רוצה לראות ולשמוע נכדים כמוך.

תן לו בת זוג בת 98 ויותר טוב בת 18 ותראה איך הוא מתחיל לפרוח .

עד מאה ועשרים לקשיש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...