רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפי כשבעויים מכרתי את האוטו שלי ואני שוקל כרגע קניית מאזדה MX-5 NC. מצאתי כמה אקזפלרים מעניינים, אבל לפני שאני ניגש לבדוק אותם התעניינתי במחירי ביטוח. להפתעתי אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותי (לא שהמחירים מופקעים, הם פשוט מסרבים לבטח), בגלל שאני עדיין נהג צעיר (בן 20). הרשיון נמצא אצלי כבר מעל ל 3 שנים. מאז שקיבלתי את הרשיון אני מבוטח בביטוח חובה ומקיף לכמה וכמה רכבים, ללא תביעות ביטוח או דוח"ות כלל, עם זאת לא אני ולא הסוכן ביטוח שלי לא מצליחים למצוא חברת ביטוח שמכונה לבטח אותי. מה עושים במקרה כזה? יש למישהו המלצה לסוכן ביטוח שמתעסק עם רכבי קבריולט שאולי בכל זאת יוכל למצוא לי ביטוח ?
הודעה אחרונה מאת mvshape, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם וצהריים טובים, ליפני כחודש לאחר התלבטויות רבות הוריי החליטו להזמין ניסאן קשקאי, סרו אל סוכנות אומגה, שילמו את כל הסכום (188,000) חצי בצ'ק, חצי במזומן. הזמנים עוברים הימים חולפים, ולאחר 14 ימי עבודה הרכב לא מגיע. מתקשרים לסוכנות, תשובתם היא שהרכב הוא אחד מ100 שהתעכבו במכס ואנחנו לא היחידים, אנחנו מצידנו ממתינים בסבלנות. בד בבד מתקשרים למרכז שירות ניסאן ארצי, שואלים לפשר העיכוב של הרכב (לאחר כ20 ימים שהרכב לא מגיע וכל יום התירוצים אחרים). תשובתם היא שהצ'ק כניראה הופקד לחשבון אחר, אחר, לא הגיע ליעדו. אבל בפועל, הכסף נלקח מהחשבון, ונתנה לנו קבלה! מתקשרים שוב לסניף חדרה, מעדכנים אותם במה ששמענו זה הרגע, הסוכן מצידו עונה: "מי אמר לכם את זה? זה לא מדויי…
הודעה אחרונה מאת kalda01, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום אני חוזר עכשיו מאוד יום עבודה, בדרכי לבית בכביש רמות (ירושלים) נהגת מפג*ת עוצרת עצירה מלאה באור ירוק בכביש של 70 קמ"ש לא סתם עצירה, אלה עצירת חרום (לא הייתה סיבה כלל) אני עוצר במהירות רואה שאין כל כל סיכוי שאני מספיק ושתי מטר לפני האוטו של המפג*ת שובר את ההגה שמאלה לנתיב של הפניה שמאלה (כמובן שבדקתי במראה שהנתיב פנוי). היה עומד ברמזור ירוק אני בנתיב של פניה שמאלה (רמזור אדום). ואז המפג*ת מתחילה לנסוע שוב! זו לדעתי תופעה מפני שזה קורה יותר מדי פעמים בכביש. נהגים שחושבים שהכביש שלהם ומותר להם לעצור בירוק כי הם נזכרו שהם צרכים לפנות שמאלה. טוב אז אחרי שפרקתי עצבים. מי אשם במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם ! רכשתי לא מזמן רנו מגאן 2002 1.4 ידנית אני מחפש כבר כל היום אחר ספר הרכב לדגם הזה אבל לא מצאתי שום דבר.. שמעתי שאתם מקצוענים.. אז פניתי לפה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת elifad, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ראיתי את הקטע הזה בתכנית "צינור לילה". בחור מטבריה בשם שי מצליח לשלוף מהרכב שלו גנב שהתניע, אבל בגלל שכנראה היה מסומם, נשאר בניוטרל ולא הצליח לברוח. בשם אוהבי רכב בכל העולם- כל הכבוד לשי !!! נ.ב. שימו לב לתירוץ של הגנב. http://www.youtube.com/watch?v=ckL8HvTyqi8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת teac50, -
-
לאחר שנתיים עם המיטו ולא מעט קילומטרז החלפתי את היפיפיה מאיטליה בולוסטר חדשה. נתחיל מהסוף - לדעתי ולהפתעתי, יונדאי הצליחו עם הולוסטר לייצר מכונית איכותית ואפילו מהנה יותר לנהיגה מהמיטו. אני יודע שחסידי אלפא יתקשו לקבל את זה אבל בתור אחד שנהג על מיטו 155 כ"ס ידנית במשך השנתיים האחרוונת - אני מרגיש שהפרספקטיבה שלי די שלמה בשביל לעשות את השוואה הזו. היא פשוט מרגישה מכונית הרבה יותר "מלוטשת". הולוסטר היא בגרסה הבכירה -"Elite" המוספיה לולוסטר חישוקי 18", גג שמש פנורמי, ריפודי עור, דיבורית BT מקורית, מערכת קול עם 7 רמקולים, מגבר חיצוני וסאב מקורית, הפעלה קולית, Cruze control, מושב נהג חשמלי, בקרת אקלים, הדלקת אורות אוטומטית ופתיחה של הרכב והתנעה ללא מפתח על ידי כפתור …
הודעה אחרונה מאת DANKUBI, -
מבצע חדש SKODA
מאת shaulc-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעצם האיבזור זה המבצע ? http://www.skoda-israel.co.il/fabia/skoda.html?pageId=45&Site=37
הודעה אחרונה מאת UoUo, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האמת שאגסי לא אשם, הוא רק מקבל כסף על מנת לקדם אינטרסים של בעלי המניות, אז אולי רכב-עופר? לא יודע, אבל כמו שחלקנו צפה, תיכף תהיינה הטבות שנועדו ל"עידוד בעלי רכבי ליסינג לחכור כלי רכב מופחתי זיהום - למשל, באמצעות הפחתת גובה "שווי השימוש" (המס החודשי)". כלומר, חכרתם סתם מגאן או אוקטביה 1.2- שילמתם שווי שימוש. חכרתם רכב-עופר-אגסי? יאללה הנחה/פטור. אולי אני טועה, אולי אני סתם צופה שחורות - נחיה ונראה. אבל זו אחת השורות של "מתכנני" המיסוי החדש על רכבים במטרה להפחית הזיהום. כן, כן, לא הפחתת זיהום מייצור חשמל למשל, או זיקוק נפט, אלא מרכבים שמשתמשים בחשמל שמוכר לנו אגסי/עופר. איזה כיף. למי אכפת זיהום נחלים, אה? זה לא קשור לזיהום הסביבה... נהגי ליסינג - הממשלה תעודד …
הודעה אחרונה מאת papikian, -
-
עוד מקרה שהמשטרה עושה מה שבא לה...
הודעה אחרונה מאת kentix, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכשתי פיאט פונטו איבו חדשה מסוכנות -2011 ידנית. האם ייתכן שהרכב מגיע ללא מגן גחון?
הודעה אחרונה מאת sluzon, -
- 1 תגובות
- 745 צפיות
"נתגלתה" ה-M6 F12 Cabrio ! הגיעה הM6 , ועוד הקבריולט! כתבתי "נתגלתה", כיוון שב.מ.וו טרם חשפו אותה, אלא אדם פרטי צילם אותה במקרה במגרש בניו ג'רזי. הרכב כנראה הגיע עכשיו מגרמניה לארה"ב לקראת תערוכת דיטריוט. הנה לינק לכתבה המקורית עם התמונות, תהנו! : http://www.gtspirit.com/2011/12/13/uncovered-2012-bmw-f12-m6-convertible-in-new-jersey/
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.carbuzz.com/news/2011/12/13/Video-The-Scion-FR-S-Engine-Start-Up-and-Drifting-at-Sodegaura-7706292/ רעש מדהים יחסית לנפח שכזה !!!
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 6 תגובות
- 931 צפיות
ברשותי סיאט איביזה שנת 2000 ידנית 1600 שירת אותי שנתיים בצורה פנומנלית . אתמול בערב נסעתי לעיר פתאום אני שומע בין הילוך להילוך רעש חזק של שריקה ,חשבתי שצריך להחליף שמן גיר או סתם הלך הקלאץ. הלכתי באותו ערב לבן דוד שלי שהוא מוסכניק הוא הרים את הרכב על הליפט ואומר לי הלך הגיר זה עניין של זמן עד שהגיר יהיה גמור,אני הייתי בהלם האוטו הזה יד 2 עם 150 אלף קילומטר , שנתים חוץ מפיוז שהלך שום דבר לא הוחלף. אמרתי זה לא יכול להיות הלכתי למוסך מורשה של סיאט אמרו לי אותו הדבר. בקיצור אמרו לי שאני צריך גיר מיבוא כל העניין מסתכם ב3500 שח כולל עבודה (זה בתקווה שלא צריך גם להחליף קלאץ). לפני כמה חודשים פירסמתי את הרכב ביד 2 כי החלטתי להשתדרג במחיר הגון של 15 אלף (א…
הודעה אחרונה מאת סטובצקי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש גאנטים + צמיגים מיד שנייה - מוכר פרטי, לא עסק. אני לא ממש מבין ואני לא יודע לבדוק את הצמיג ואמרו לי שיכול להיות שהגאנט (מגנזיום) סדוק וצריך לבדוק. האם מישהו יכול להמליץ על פנצריה או מכון כיוון פרונט באזור תא-בת ים-חולון בו אני יכול לבדוק את הסט לפני הרכישה? תודה, שלומי.
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים. בחודשים האחרונים רובנו סובלים מפקקים בכביש 6 שגוזלים זמן רב. אנו משלמים הון כל חודש על מנת ליהנות מנסיעה רצופה ללא פקקים. כאשר הצטרפנו כחברה לכביש 6 נאמר לנו כי במקרה וייוצר עומס תנועה אשר יאריך את זמן נסיעתנו בקטע ספציפי של הכביש ביותר ממספר דקות קטן, לא נחויב עבור נסיעה זו. מזה כשנתיים אנו סובלים כמעט בכל בוקר מפקק לכיוון דרום המתחיל ממחלף קאסם ומתחיל לזרום בצורה ראויה כקילומטר אחרי מחלף נחשונים. בימי חמישי ישנו עומס תנועה כבד ביותר לכיוון צפון מהקטע המחבר את כביש 1 לכביש 6 ועד למחלף נחשונים. בשיחות עם נציגי כביש 6 נאמר כי מנכ"ל כביש 6 יושב פעם בחודש ומחליט בעבור אילו עומסים לזכות את הלקוחות, לשאלתי על איזה קטע זוכיתי לאחרונה נענתי כי …
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש דבר כזה שמאפשרים לנהג צעיר להשכיר רכב עם 7 מקומות? אשמח לשמוע על חברות השכרה. תודהה
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מקרה קצת מרגיז שקרה לי היום, ניגשתי לעשות "טסט" לרכבם של ההורים של אישתי (רכב חדש, טסט פעם ראשונה) בעצלנותי הרבה (טעות שלי לחלוטין) לא עשיתי בדיקה בסיסית לרכב לפני שניגשתי למכון. ניגשתי לעשות טסט (הרכב כמעט חדש) הטסטר מעביר אותי את כל התהליך, הכל נראה בסדר (לא ציפיתי למשהו אחר) מסיים את הטסט, הבוחן ניגש אליי ואומר לי, "יש לך נורה שרופה, גש למעלה שיחליפו לך ותחזור עוד פעם" עליתי לחנות חלפים, רצו על נורת H7 אחת 75 ש"ח (?!) אמרתי תודה, קפצתי לאוטו דיפו וקניתי שתי נורות ב 80 ש"ח, החלפתי זריז וניגשתי לבוחן במטרה שיחתום לי על האישור. הבוחן בתגובה "גש תעמוד בתור מחדש, תיכנס כמו כולם" אוקיי, ממתין עוד קצת בתור, מגיע תורי, ניגש אליי הבוחן "…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי הזמנה של פאביה 1.4 AMBIENTE ובחוזה שסגרנו רשום לי תוספת : "חישוקי ברזל 195/55/R15" במחיר של 940 ש"ח (ללא מע"מ). הכל טוב ויפה, אבל הסתכלתי בקטלוג https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fskoda.co.il%2FISX%2Fmodel%2Fnewfabia%2FDocuments%2F%25D7%25A4%25D7%2590%25D7%2591%25D7%2599%25D7%2594_%25D7%25A7%25D7%2598%25D7%259C%25D7%2595%25D7%2592%2520%25D7%259E%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%25A6%25D7%25A8.pdf שלהם, ורשום בפירוש שהדגם הזה מגיע עם צמיגים R14 165/70.. מה הולך פה בדיוק? יש מצב שאני משלם על 15 ובפועל זה 14?
הודעה אחרונה מאת evyatarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סתם שאלה, קראתי עכשיו כתבה בדה מרקר על מחירי המכוניות בישראל. כתוב שם שבישראל יש מס קניה של 83% על מכונית (מס מותרות שהוגדר בשנות ה-50) מכס בסך 7% מע"מ של 16% סתם בשביל הכיף נכנסתי לאתר של פולקסווגן העולמית והרכבתי לעצמי גולף R עם כל התוספות, המחיר יצא 35,490$ 35,490*3.77 = 133,797 ש"ח מס קנייה 83% = 111,051 ש"ח מכס 7% = 9365 ש"ח מע"מ 16% = 21,407 ש"ח כל מה שרשמתי למעלה ביחד מגיע ל 275,620 ש"ח אז איך יכול להיות שגולף R חדשה עולה 350,000 שקל בסוכנות?
הודעה אחרונה מאת tzachn, -
-
נא לרשום רק אנשים בעלי רכבים פרטיים, ולא ליסינג. בנוסף נא לרשום עם הרכב הוא בנזין או דיזל. אני אתחיל: בנזין, סביבות 30 אלף
הודעה אחרונה מאת Springaviv, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 903 צפיות
חשובה לי דעתכם ,מה עומד להתפתח ,האם השוק יקרוס מדרגה נוספת כלפי מטה בקרוב ? האם יש בינכם כאלו שממתינים למציאות , ואלו הם לדעתכם ? ישנם כבר כמה מקרים של רכב אמריקאי שהוא בשוק יד 2 זול יותר מארה"ב , ממש ככה ! מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום ? תודה
הודעה אחרונה מאת ilya.sn, -
-
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הרכב הראשון שלי !!! מדובר בפולקסווגן פולו 1.4 שהגיעה בשבוע שעבר מגרמניה זוהי הגרסה החדשה שהגיעה למרתון המכירות של צ'מפיון מוטורס והיא נקראת Young כאשר השיפורים מהדגם הסטנדרטי הם : - 3 דלתות - דוושות כסופות - מסגרת כסופה למזגן - גריל עם ציפוי לקה שחורה בתוספת פס כרום כסוף - ג'נטים מגנזיום עם צמיגים רחבים 15' - הגה,ידית הילוכים ובלם יד בציפוי עור - מערכת מולטימדיה תומכת עברית עם מסך טאץ' , כולל דיבורית ו GPS - צבע כסוף ב"חור האחיזה" שיש בהגה - 2 חיבורי USB וחיבור של אייפון בתא הכפפות (לא יודע אם זה מגיע גם ב 1.4 הסטנדרטי) וזהו בערך.. אגב בינתיים הרכב נסע 250 ק"מ ו"שתה" כ- 17 ליטר - ממוצע של 14.7 ק"מ/ליטר ב…
הודעה אחרונה מאת papikian, -
כאמור בכותרת, סיאט לאון אפ אר + חדשה בבריטניה, אמנם הכתבה מאוגוסט השנה אבל נתקלתי בה רק עכשיו... ספק אם היא תגיע לארץ (?) תוך שנראה שמדובר בתוספות אבזור בעיקר: פנסי לד חדשים מאחורה, ג'אנטים חדשים ומושבים משולבים עור לבן? קישור לכתבה: http://www.seatcupra.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1288&Itemid=1 גיא
הודעה אחרונה מאת SK88, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום יש לי כחודש להעביר את הרכב טסט.מדובר ברנו קליאו 2000 ידנית.האם אחד מהבאים ימנעו לעבור את הטסט: *ספידומטר אינו פועל ובעקבותיו גם הקילומטראג' *בעת התנעת הרכב (סיבוב המפתח בסוויץ ) צריך להחזיר עצמית את המפתח אחורה במהירות כי נהרס הקפיץ הזה שמחזיר את המפתח לאחר ההתנעה (קפיץ או מה שזה לא יהייה..) בנוגע לסוויץ:יש לתקן אצל מנעולן או חשמלאי רכב? ובמקרה ואגיע לטסט ויהייה עליי לתקן ...בפעם השנייה שאגיע לבדיקה השנייה אצטרך לשלם ? תודה.
הודעה אחרונה מאת IlanWRX, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שתתחרה ביונדאי ix35, קיה ספורטאז', ניסאן קשקאי, ודומיהם. לכתבה המלאה
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם בפוליסת ביטוח מקיף בחברת 9 מיליון רשמו בשם דגם "אימביאטה" שזה הדגם הפשוט עם הטאסות, בעוד שהרכב שלי הוא "ספורט", שזה בא לידי ביטוי בג'אנטים 16 אינץ', פנסי ערפל קדמיים, מושבי ספורט, 6 כ"א, הגה 3 צלעות וכ'. יש הבדלים של אלפי שקלים בין 2 הדגמים האלו, ואני מפחד שאם יגנבו את הג'אנטים הביטוח לא ישלם כסף, בטענה שלדגם הפשוט (זה שנמכר פה כמו זבל) יש טאסות. מעבר לזה, אם וכאשר ייגנב הרכב (לפי קריאה בפורום זה מאוד נפוץ) הם ישלמו לפי הדגם הפשוט ולא לפי הדגם המאובזר יותר (כאמור אלפי שקלים), ואין לי כוח לצעקות בטלפון ולבתי משפט (קצת בעיה בתור סטודנט). התקשרתי לחברת הביטוח היום, הם אומרים שהקוד דגם במחירון זהה, ועוד שנייה הוא התפוצץ מצחוק ששמע שאני מבקש לשנות את זה …
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
-
- 1 תגובות
- 630 צפיות
האם למישהו כאן יש אוקטביה בגרסת 1.4 או 1.8 TSI בליסינג? ואת הפוקוס החדשה 2,000 סמ"ק? אופל אסטרה טורבו דיזל ידנית (160 כ"ס צורה חדשה) בליסינג? יש לי כמה שאלות (לגבי האוקטביה, אני יודע שיש את ה-1.6MPI וה-1.2TSI - היו לנו את שתיהן בעבודה).
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 0 תגובות
- 442 צפיות
שלום וערב טוב חברים . לפני שאתחיל את גוף ההודעה אציין שכן עשיתי חיפוש וקראתי מלא אבל לא הייתה תשובה לשאלה שלי ,אז בלב ברירה אני פותח את השירשור הזה . ברשותי קווליאר 98 , ואני מעוניין להחליף את הפנסים הצהובים ללבנים (לא זנון) . קראתי המון פידבקים טובים על הפיליפס דיימונד וויז'ן והחלטתי לקנות לי כאלה . השאלה איך אני מברר אם הן מתאימות לרכב שלי ,ולא לרכב אחר (אין אפשרות לבדוק ב"חנות" מכיוון שאני מזמין דרך EBAY) . בספר רשום שהפנסי חזית הם 12V 55\60W (לא שאני מבין בזה אבל סתם לפרוטוקל) . אז זה מתאים או לא ? ועוד שאלה על הדרך : אין לי ידית לפתיחה של הבגאז' , פשוט אין ! בכל האוטו חיפשתי ופשוט אין . הדרך היחידה היא דרך השלט ,אבל השלט לא מתפקד…
הודעה אחרונה מאת firemate, -
- 1 תגובות
- 727 צפיות
שלום פורום יקר, שמי אדיר ואני גר באזור (מי שלא מכיר יישוב קטן ליד חולון) בשכונה של בתים פרטיים. בשל העובדה כי השכונה בה אני גר קרובה לאזור התעשייה של היישוב, ראש המועצה החביב שלנו החליט שחסר למועצה כנראה כסף וצבע את כל השכונה בכחול לבן. עכשיו שתבינו, לא מדובר על מרכז ת"א אלא על שכונה שגם ככה בשעות הבוקר ריקה כמעט מרכבי הדיירים ככה שלא נראה לי שרכבים של עובדים מאזור התעשייה (שרחוקים כמעט קילומטר) יפריעו למישהו, ניחא זה עוד מקובל, בנוסף לכחול לבן הוחלט להוסיף באיזור מעברי חצייה עם סימון אדום לבן, שביננו, מובילים מבית פרטי למשנהו בצד השני. לפני כחודש חזרתי מאוחר מאוד בשעות הלילה מהבסיס, הרחוב היה עמוס ברכבים חונים ומקום החנייה היחיד שעוד היה קרוב אלי לב…
הודעה אחרונה מאת evgest, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני נתקל בהרבה מקרים שאנשים חוסמים רכבים אחרים סתם... גם לי זה קרה וזה מעצבן.. יש חוק נגד זה? אם אני יצלם זה יעזור? יש אפליקציה של תיעוד המקרה לאנדרואיד? היום נסעתי ומישהו זרק עגלת סופר לעברי במזל הצלחתי להתחמק.(יש לי פרטים על הבנאדם כולל תז אם צריך) אשמח לעזרה .
הודעה אחרונה מאת SuRuK,