Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לרכוש גאנטים + צמיגים מיד שנייה - מוכר פרטי, לא עסק.

אני לא ממש מבין ואני לא יודע לבדוק את הצמיג

ואמרו לי שיכול להיות שהגאנט (מגנזיום) סדוק וצריך לבדוק.

האם מישהו יכול להמליץ על פנצריה או מכון כיוון פרונט באזור תא-בת ים-חולון בו אני יכול לבדוק את הסט לפני הרכישה?

תודה, שלומי.

פורסם

קניית ג'נטים משומשים זה בעייתי, ממליץ לך לשלם למוכר רק אחרי התקנת צמיגים, הרכבה על האוטו ונסיעה של כמה קילומטרים עירוני ובין עירוני כדי לוודא שאין רעידות.

ואם יש רעידות? עדיין הפסדת זמן וכסף על העבודה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

איזה ג'אנטים את צריך מחפש ( גודל ) איזה הברגות?

לאיזה רכב?

אני בן אדם פרטי, ויש לי ג'אנטים 18 LENSO בצבע שחור שקניתי לפני חצי שנה ואני רוצה למכור אותם?

יש עליהם צמיגים CONTINENTAL 245/40/18 שקניתי בו זמנית ( עשיתי עליהם איזה 8 אלף ק"מ )

אני משתמש בהם על AUDI A4 2008

אם מתאים לאוטו שלך אז דבר איתי

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
אני ממליץ שדברים כאלו תקנה חדשים.

ההחלטה לקנות יד שניה עלולה להרוג אותך, וזה ממש לא בצחוק.

גם רכב אתה ממליץ לרכוש רק חדש כי יד שנייה יכול להרוג? כל כמה זמן אתה ממליץ להחליף את חישוקי הרכב לחדשים משום שהישנים הורגים, כל טיפול 10 או שאפשר להחזיק איתם שנה-שנתיים?

הייתי אומר ש"קצת" נסחפת. כמה ממאות ההרוגים בתאונות דרכים בשנה קיפדו את חייהם מחישוקים שהתפרקו בנסיעה? הייתי מהמר שהיו בארץ יותר הרוגים בתאונות של התנגשות עם יען.

לא מדובר פה על רכישת מזרק מנרקומן, סה"כ חישוקים. חתיכות מתכת שאמורות להחזיק הרבה זמן והרבה קילומטרים ואם חטפו מכות שהחלישו נקודות מסויימות וקיימת סכנה לסדק, זה דבר שאפשר לבדוק.

הייתי ממליץ לפותח השרשור לקחת את החישוקים לפנצ'ר מעכר אמין ומוכר לו, להוריד מהם צמיגים ולתת שיבדקו אותם ויזואלית לפגמים ומכות ולבקש שיבדקו איזון שלהם בלי צמיגים מורכבים.

פורסם
גם רכב אתה ממליץ לרכוש רק חדש כי יד שנייה יכול להרוג? כל כמה זמן אתה ממליץ להחליף את חישוקי הרכב לחדשים משום שהישנים הורגים, כל טיפול 10 או שאפשר להחזיק איתם שנה-שנתיים?

הייתי אומר ש"קצת" נסחפת. כמה ממאות ההרוגים בתאונות דרכים בשנה קיפדו את חייהם מחישוקים שהתפרקו בנסיעה? הייתי מהמר שהיו בארץ יותר הרוגים בתאונות של התנגשות עם יען.

לא מדובר פה על רכישת מזרק מנרקומן, סה"כ חישוקים. חתיכות מתכת שאמורות להחזיק הרבה זמן והרבה קילומטרים ואם חטפו מכות שהחלישו נקודות מסויימות וקיימת סכנה לסדק, זה דבר שאפשר לבדוק.

הייתי ממליץ לפותח השרשור לקחת את החישוקים לפנצ'ר מעכר אמין ומוכר לו, להוריד מהם צמיגים ולתת שיבדקו אותם ויזואלית לפגמים ומכות ולבקש שיבדקו איזון שלהם בלי צמיגים מורכבים.

יש סיבה שמוכרים ג'אנטים משומשים.

אין סיבה להחליף ג'אנטים רגילים של ברזל שהגיעו עם האוטו, כי אלו בנויים להיות חזקים ולא ממש יפים.

אבל ג'אנטים שנראים טוב ונמכרים משומשים במחיר זול?

די חשוד...

פורסם

זה משהו שהייתי קונה ממישהו אמין.

ואם אני לא טועה אחת מהסדנאות מוכרות גאנטים משומשים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...