Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה אומרים מנוע חלש. זה רכב של 110K ש"ח!!! (לא ספציפית של פותח השרשור). במחיר של משפחתית אתם מקבלים רכב מאובזר, חזק ויפה יותר מהרוב המוחלט של המכוניות בקטגוריית המחירים שלו. ובנוסף, מקבלים את האקסטרה שיש ברכב עם יומרות ספורטיביות - הנאה מנהיגה (הכל יחסי כן? לא מדובר במיאטה).

נ.ב

לפותח השרשור, עם איזה צמיגים מגיע הרכב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מבין למה אומרים מנוע חלש. זה רכב של 110K ש"ח!!! (לא ספציפית של פותח השרשור). במחיר של משפחתית אתם מקבלים רכב מאובזר, חזק ויפה יותר מהרוב המוחלט של המכוניות בקטגוריית המחירים שלו. ובנוסף, מקבלים את האקסטרה שיש ברכב עם יומרות ספורטיביות - הנאה מנהיגה (הכל יחסי כן? לא מדובר במיאטה).

נ.ב

אתה כאילו אומר שמחיר הרכב קובע את כוח המנוע או להפך?

פורסם

בעיני זהו רכב בלינג, ועובדה שבזה גם התרכז פותח השרשור. למעשה היתה בהודעה הראשונה השתפכות לא ברורה על כל האבזור שמגיע עם הרכב והלדים - תתחדש ותהנה, ברור שאם זה מה שמדבר אליך, היא עדיפה בעיניך על המיטו.

למרות שבעיני כחבילה היא די ערסית (כמו שאמרו - all show and no go), לטעמי היא אכן נראית טוב מבחוץ, אבל עיצוב הפנים הנוראי פשוט פוגע בעיניים. לא מבין איך אתה מחלץ ממנה הנאה כזו גדולה עם נתונים יחסית צנועים של torque ועוד ב- 5000 סל"ד, אבל כאמור להערכתי ההנאה שלך היא לשבת מאחורי ההגה של מכונית שהיא מאוד לטעמך - וזה בהחלט לגיטימי. על זה יונדאי בנו. תתחדש :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נ.ב

הדגם המפואר מגיע עם הנקוק. הפשוטים עם הג'אנט הקטן יותר עם נקסן.

ו-bar72, מה כל כך נורא בעיצוב הפנים שגרם לך להגדיר אותו כ-"פוגע בעיניים"? אמנם הוא לא מקורי ופורץ גבולות אבל הוא חביב בהחלט ומאוד מזכיר רכבים קיימים.

הנאה מנהיגה זה נושא סובייקטיבי, לא בשביל כולם כוח הוא גורם ההנאה.

פורסם

סיקור יפה ומעניין.

הולם אותה הצבע האפור כהה.

אני הייתי שוקל קנייה אך ורק אם היא הייתה מגיעה ברמת האבזור הגבוהה ביותר (עם מושבי העור האדומים...) בשילוב עם גיר ידני וטורבו...

בכל מקרה,

רכב מעניין מאוד ובהחלט עדיף על יפנאומטית / משפחתומטית רגילה.

תתחדש!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

סיקור יפה, אין ספק.

עיצוב מעניין, ברור. לא יודע אם הוא יפה, שימושי, מוצלח או לא אבל מגיע ליונדאי שאפו ענק על המקוריות.

יכולות דינמיות? אין מה להיות מופתעים מידי, גם על היונדאי קופה היתה דיעה טובה בנושא.

האם הכותב אמיתי או מושתל של יונדאי?

אני מהמר שהוא מושתל אבל עדיין עושה עבודה טובה וגם על זה שאפו.

פורסם
אתה כאילו אומר שמחיר הרכב קובע את כוח המנוע או להפך?

זה מה שכתבתי? כי לא זכור לי כזה דבר. בשביל מחיר כזה מקבלים די ויותר. רוצים מנוע חזק יותר? אין בעיה, בתחילת 2012 יונדאי תוציא ולוסטר 1.6T, עם 200+ כ"ס. רק שאז, היא כבר לא תעלה 110-150 אלף, לכו יותר בכיוון אולי 180K ש"ח, וגם זה יהיה מחיר מעולה לטעמי :-) . עכשיו נרגעת? כי הולוסטר הנוכחית, מיועדת בעיקר לצעירים שמחפשים רכב קצת שונה עם יתרונות על השאר, או למשפחות צעירות. הוא לא רכב ספורטיבי פרופר. זה הכל. תכנסו לפרופורציות כבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ו-bar72, מה כל כך נורא בעיצוב הפנים שגרם לך להגדיר אותו כ-"פוגע בעיניים"?

הקונסולה הזו פשוט נוראה בעיני. לא רק שם, גם ברכבים אחרים של פורד, למשל. אני אוהב יותר קווים נקיים, אבל זה עניין של טעם וחינוך גרמני מהבית. אולי זה פוגע רק בעיניים שלי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בעייתי, אצלך אם זה לא גולף או מזראטי, אז זה על הפנים. מה נעשה, לא כל הרכבים מושלמים כמו ה-GTI שלך :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, אני מסכים.

מדובר בתא לא מצועצע ולא מקושקש, הכל מורכב היטב במקומו והחומרים לא רעים בכלל.

אני דווקא אהבתי את המסך הגדול ואת ריכוז הכפתורים סביבות ובאיזור אחד ספיציפי. העיצוב של הדלתות חביב מאוד וידיות האחיזה נאות ביותר. פחות אהבתי את עיצוב ידית ההילוכים, אני הייתי מעדיף שקיק עור או מסילה משוננת רגילה. חוץ מזה באמת שאין לי הערות. המושבים תומכים ונוחים ולמרות הניחוח הספורטיבי שקיים בתא הנוסעים הם לא נוקשים מדי ולוחצים מדי. תנוחת הנהיגה לדעתי מעולה, לא נמוכה מדי ולא גבוהה בסגנון משפחתי אלא באמצע וזה ממש לטעמי.

פורסם
שלא תבינו לא נכון - מאוד אהבתי את המיטו, המנוע שלה נהדר והיא מכונית מאוד יחודית ובאמת אהבתי אותה ונהנתי ממנה. הבעייה העיקרית שלה בצד הדינאמי, לדעתי, הוא קצת חוסר איזון בין המכלולים השונים. המנוע נהדר (דרך אגב, לכל בעלי המיטו בפורום - יש הבדל מאוד מהותי בין מומנט המנוע בסל"ד נמוך עם דלק 98 או 95) אבל התיבה הידנית פחות מלוטשת (לא מאפשרת החלפת הילוכים מהירות וה-throw די ארוך), האחיזה מעולה וכיול המתלים סופר-נוקשה אבל כמעט ואין פידבק מהשלדה וההגה מה שאומר קשה לדעת איפה גבול האחיזה של הרכב. היא גם הרגישה לי רצינית מדי מבחינת המעטפת הדינמאית - קשה להשתעשע איתה ובמכונית כזו אני לפחות מחפש קצת יותר fun גם אם זה בא על חשבון אחיזה וביצועים נטו. שוב, זה רק אני. אני לא מחפש מכונית מסלול. אני מחפש מכונית מהנה לנהיגה.

הולוסטר, לדעתי, פשוט מרגישה הרבה יותר מאוזנת ומלוטשת על הכביש. האמת, היא גם מרגישה מלוטשת יותר מעבר לפן הדינאמי נטו - לדוגמא היא הרבה יותר שקטה. לטוב ולרע.

דרך אגב, מלבד ציפוי הדמוי Carbon הרך והנעים במיטו, שאר הפלסטיקים מרגישים קצת זולים והעיצוב בתא הנוסעים קצת חסר השראה לדעתי. מה גם שמכונית בכמעט 170,000 שקל בלי שקע AUX או USB למערכת השמע זה קצת מוזר...

העיצוב של תא הנוסעים חסר השראה? שמע, אפשר לאהוב אותו או שלא אבל אתה ממש לא יכול להגיד שהוא משעמם.

אני מסכים לגבי AUX\USB ולדעתי חסרים שם עוד כמה דברים. אגב 170,000 ש"ח הוא המחיר של מיטו תלתן (לפני הנחה).

ישי, זו באמת ההודעה הראשונה שלי. אני עוקב אחרי הפורום תקופה ארוכה והחלטתי שזו הזדמנות טובה להירשם ולכתוב את הרשמים שלי לאחר שנתיים עם מיטו. אחרת למה לי להשוות אותה, ספציפית, למיטו? לא ממש מתחרה ישירת של הרכב...

דרך אגב, במיטו שלי נאלצו להחליף אחרי 15,000 קילומטר את כל המנגנון הפנימי של כסא הנהג עקב חריקות ורעשים כל פעם שנשענתי על הכסא. הנה לך איכות הרכבה אירופאית.

איכות ההרכבה במיטו היא אכן לא מושלמת. ייאמר לזכותם שהם משתפרים, בג'ולייטה איכות ההרכבה, לדעתי, טובה יותר באופן מוחשי..

לגבי ההבדל בין אוקטן 95 ל98, לפחות מהבדיקות שאני ביצעתי ההבדל הוא פסיכולוגי בעיקר ובכל מקרה לא שווה את ההשקעה הנוספת. המתלים נוקשים זה נכון אבל זה עדיין לא סופר נוקשה, יש יותר גרועים.

ההגה אכן לא מעביר מידע רב, אך הדברים היותר חשובים בעיניי כגון חדות, דיוק וכמות סיבובים קטנה בין נעילה לנעילה, באלו הוא מעולה ובכל אופן אינו מפריע בנהיגה מהנה, מהירה או שתיהן יחד. דווקא פידבק מהשלדה יש המון וכל הזמן. מסכים עם מה שכתבת לגבי תיבת ההילוכים. בנוגע לFUN, כנראה שלא ידעת לבקש, כי דווקא את זה יש והרבה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

או כנראה שמהמיטו צריך לבקש יותר מהולוסטר (ממה שהוא כתב, כך אני מניח).

ZOOM-ZOOM

פורסם
או כנראה שמהמיטו צריך לבקש יותר מהולוסטר (ממה שהוא כתב, כך אני מניח).

טרם נהגתי על הוולוסטר, אך ממה שקראתי אין טעם לפתח ציפיות. אם כבר מבחני דרכים של מגזינים שונים דווקא מציינים לחיוב את הFun Factor במיטו. ייתכן שהוולסטור יותר מתאימה לצרכיו\העדפותיו, על זה אין ויכוח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
סיקור מעולה :lol: אהבתי את הצבע .

לגבי המיטו אני תמיד מנסה לחשוב שהיא לא ממש אלפה אלא סוג של פונטו מגודלת מנוע .

כאחד שהיה לו 33 ו75 המיטו נראה כמו תוצאה של ערבוב לא נעים .

+1 :lol:

• תוכן חדש...