Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon FR + חדשה בבריטניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, סיאט לאון אפ אר + חדשה בבריטניה,

אמנם הכתבה מאוגוסט השנה אבל נתקלתי בה רק עכשיו...

ספק אם היא תגיע לארץ (?) תוך שנראה שמדובר בתוספות אבזור בעיקר:

פנסי לד חדשים מאחורה, ג'אנטים חדשים ומושבים משולבים עור לבן?

קישור לכתבה:

http://www.seatcupra.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1288&Itemid=1

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן תוספת חביבה ביותר.

זה רק אני או שבאנגליה תופסים ממנה קצת יותר מאשר בארץ הקודש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באנגליה הוא הצלחה לא קטנה, ביקרתי לפני חודש וראיתי לא מעט רכבים כאלה.

ובנוסף כשעמדתי ליד הרכב הזה שעמד ברמזור היה לו מין טרטור חלש כזה בסגנון של דיזלים מודרניים ולרגע לא הייתי בטוח על מה אני מסתכל. האם זהו הרעש שמייצר המנוע הזה?.

פורסם
בקישור לאתר, למעלה בבאנר קיימת תמונה של סיאט חמש דלתות מדליקה, מישהו יודע באיזה דגם מדובר?

מצאתי, seat exeo.. נראית מדהים ומזכירה מאוד את האוודי.

JE-Design_Seat_Exeo6.jpg

פורסם

כן כנראה שאנחנו באמת חיים במדינת ה- GTI רק אל תשאל אותי למה...

האף אר מגיעה עם אותו המנוע בשילוב אותו המגדש כמו הגולף רק עם תיבת DSG ועדיין במחיר טוב יותר (184k) אז אני לא מבין את זה כל כך, אבל איש איש בטעמו יחיה :)

ה- exeo מהממת! עם כל הכבוד לאוודי - הייתי מעדיף את המראה החיצוני של הסיאט על פניה בכל יום!

אני לא יודע מה רמת האבזור / חומרים של הסיאט בפנים אבל חיצונית (לפחות בגרסא הספורטיבית שתמונה לעיל) היא בהחלט יפייפיה!

גיא

פורסם

דומה מאוד לאודי כי זו בעצם אודי A4 מהדור הקודם בתחפושת. ביצעו שינויים מאוד קלים כדי להפוך אותה לרכב הזה.

כשביקרתי באנגליה לפני חודש זהו הרכב שקיבלתי, ציפיתי לקבל פאסאט או אולי מונדאו כמו בדרך כלל אך הנציג אמר שקיבלתי רכב יותר טוב,בהתחלה לא הבנתי למה הוא מתכוון ולמה הוא טוען שזהו רכב יותר טוב, יכלתי לבקש להחליף לכל דבר שכולל פאסאט,מונדאו או אינסיגניה אך לא הפריע לי. רק אחרי שקיבלתי את הרכב הבנתי למה הוא התכוון. לעומת רוב המכוניות שנמצאות בהשכרה בדרך כלל שהן בעלות המנוע החלש של אותו דגם וברמת איבזור נמוכה, הרכב הזה הגיע עם מנוע הדיזל הכי חזק שיש לקונצרן VW כיום- 2.0 ליטר 170 כ"ס ורמת איבזור גבוהה שכוללת גימור פנים מעור ומסך עם GPS (בתוספת תשלום כמובן) ומצלמה נסיעה לאחור.

פורסם
באנגליה הוא הצלחה לא קטנה, ביקרתי לפני חודש וראיתי לא מעט רכבים כאלה.

ובנוסף כשעמדתי ליד הרכב הזה שעמד ברמזור היה לו מין טרטור חלש כזה בסגנון של דיזלים מודרניים ולרגע לא הייתי בטוח על מה אני מסתכל. האם זהו הרעש שמייצר המנוע הזה?.

כנראה שפגשת בדגם הדיזל.

יש לאון FR דיזל, תמיד היה.

פורסם

לא מתלהבים מהקופרה כי הGTI עולה עליה בכל פרמטר. חוץ מהמנוע

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לא מתלהבים מהקופרה כי הGTI עולה עליה בכל פרמטר. חוץ מהמנוע

תמיד אומרים את זה אבל אני חושב ש99 אחוז מהאנשים שטוענים זאת לא נסעו באמת על שני הרכבים, או נסעו על הFR 20 דקות.

כל פרמטר?

לטעמי לא רק שהיא לוקחת במחיר, ובעלת אותו מנוע וגיר, והטיפולים מעט יותר זולים אז היא גם יפה יותר.

הגיטיאי היא קונצנזוס, אין ספק אוטו מדהים, אבל בדגמים הנוכחיים חוץ מיוקרה אין הדבל גדול בין השתיים.

פורסם

ואתה יודע מה ?

גם ביוקרה אני לא בטוח שהגולף עולה על הקופרה.

אז מה יש לנו?

מנוע זהה, גיר זהה (קופרה - GTi), יבואן.

ועכשיו להבדלים:

מחיר טוב יותר לקופרה, טיפולים זולים יותר.

רשימת אבזור עשירה יותר לקופרה (פנסי קסנון, ג'אנט 18' ובקרת שיוט (לא צריך חבילת פרימיום בשביל זה בקופרה), מראות צד מתקפלות חשמלית ובטוח יש עוד דברים ששכחתי...

טורבו גדול יותר, הספק גדול יותר בסטנדרט, פוטנציאל שיפורים גדול יותר ועדיף בהרבה בקופרה.

מושבים פשוט פנומנלים (גם אוחזים וגם יפים) לעומת המושב הסקוטי המכוער (לטעמי) בגולף {בסדר נכון, זה רק טעם אישי אבל עדיין...}.

אז איכות חומרים טובה יותר בגולף? זהו? על זה אתם בונים את הקייס?...

אני מניח שאתם מבינים למה אני נוהג בקופרה ולא בגולף אבל איש איש בטעמו ינהג (תרתי משמע).

פורסם

טוב אף אחד לא מושלם... :lol:

האמת היא שלא נהגתי על הגולף מספיק כדי להעיד ההתנהגות שלה (מכיר את הטענה שהיא טובה יותר) אבל הלאון מתנהגת מאוד יפה... :wink:

גיא

פורסם
ומה לגבי התנהגות?

בסעיף הנ"ל למיטב הבנתי הגולף לוקחת.

עידן

בהקשר לדורות הקודמים הפער במחיר ממש לא הצדיק את ההתנהגות המעט טובה יותר בגולף.

בדור הנוכחי, האם הFR מגיעה עם הדיפרנציאל החדש? (XDS)

• תוכן חדש...